|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jonny
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:16 09. Mar 2009 |
|
|
Dík Marvinovi za včerejší quest. Bylo to fakt dobrý, hádanky, překvapivej závěr bez uberbosse, na kterýho všichni čekali, a i tu velkou partu se povedlo zvládnout bez větších problémů... A samozřejmě dík i ostatním zúčastněným za pěknou hru, i když v takovýhle partě občas člověk sotva stíhá číst a na něčem se dohodnout je taky kolikrát na dlouhý minuty... 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:29 09. Mar 2009 |
|
|
Vzdavam dik krali SPAMU: opět nádherný trpasličí Q, možná jsem toho generála neměl tolik dráždit.... ale zasloužil si jen smrt.. opět se těším na pokračování....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:01 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tam sme se asi navájem nepochopili  .. nendřiv sem chtěl pronést pár slo vy jste do něj bušili, pak sem s nim zautočil a vy jste na něj zase civěli  Jinak to bylo dobře zahrané, chvilky v chrámu se mi líbili a nečekal sem že to zahraje te takhle 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:27 12. Mar 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Takže vďaka Marvinovi za včerajší Q. ktorý bol hlavne o rozmýšlaní. Všetci traja hráči (alebo skor dve hráčky a jeden hráč?:) sme museli riadne hýbať rozumom že som skoro vysyčal  Ďakujem hranačiarkám Liana a Durduin (sorry že cez mena postav ale hráčskymi som si nie istý:) Musin vážne pochváliť DM za tie hádanky, ktoré ani nevyzerali ako hádanky ktorú niekto vymyslel na to aby sa niekto potrápil, ale proste to vyzeralo akoby to samo priorodzene prišlo. To s tým kvetináčom ,to bolo neskutočné
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:03 12. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já chci poděkovat tomu kdo zařídil pohřbení všech postav.Je to fakt pěkný procházet po hřbitově a číst ty jména hh , ještě by tma mohli strašit 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:09 12. Mar 2009 |
|
|
Chtěl bych poděkovat všem DM za konstruktivní přístup a chladnou hlavu při řešení různých problému , např s pády serveru. Děkuji za trpělivost, které mě se občas někdy nedostává.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:14 13. Mar 2009 |
|
|
Děkuju všem, kteří se mnou na Thalii hráli. Jmenovitě Berserk a staří duergaři Erthag a Rarznar. Taky děkuju starým ostrovanům. Rád si na vás vzpomenu. Bavil jsem se.
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:09 15. Mar 2009 |
|
|
Chci poděkovat nějakému WB za pěkné nové lokace.Opravdu mi nic tak nepřekvapilo jako prnví když sem viděla zbortěný srub , přejdu domlokace a ta úplně jiná než byla..pak dojdu do´úplně jinýho hájku fakt pěkný 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:35 15. Mar 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:04 16. Mar 2009 |
|
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:44 17. Mar 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
nomiskovi za to ze odehnal prokleti ktery se usadilo nad tercinym varenim nomis! nomis!! nomis!!!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:15 17. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
to snad NE ! Ja vracim EXPI !!!!!! boze vy ste n00bove OMG
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:40 27. Mar 2009 |
|
|
mnohokrát diky az dnešní supr výpravu a to :Grombovi (smála sem se celou dobu) , Elvinovi (supr čáryfuk hlavně jeho sleed xD a tatínkovsko bratrský řeči) , Fallovi (my vime ) , Samanthe (měla krásné hlášky v horách a na bratříčka Elvina ) a Tariel (pomohla díky díky díky) a to všem mnohokrát děkuju ráda si to zopááknu 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:21 28. Mar 2009 |
|
|
Taky sem se bavil... a snad se Grombo ponaučil a nebudfe tahat zvířátka za vocas 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:45 28. Mar 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Jo panovala dobrá nálada (obvzláště nekontrolovatelný Grombo tomu dával rychlost  ), všechno šlo podle plánu. Jen těch smrtí bylo trochu víc 
_________________ DM
|
|
Top |
|