|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 09:21 13. Mar 2009 |
|
|
Ja bych len chcela pridať jednu poznámku - neviem, či si niekto všimol, alebo to každý prehliadol, ale keramika mi vychádza strašne nevyrovnaná - už asi posledné 2 lvl (tuším, nespomínam si presne) je pre mňa výroba stredných foriem triviálna ... a tak som skúsila prejsť na zahnuté formy, že aj sa poučím v kovaní nových typov zbraní a aj získam nejaké tie XP .. ale čakal ma riadny šok: z 10 zahnutých foriem sa mi nepodarila ani jedna a viac ako 2/3 sa mi zničili bez jediného úspechu - dokopy som získala ledva 200 craft XP. Reku ostáva mi nepohnúť sa od stredných foriem, ale pri tých znížených triviálnych xp na 3 mi postup na ďalší lvl bude trvať neskutočne dlho 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 10:14 13. Mar 2009 |
|
|
jachyra wrote: Ja bych len chcela pridať jednu poznámku - neviem, či si niekto všimol, alebo to každý prehliadol, ale keramika mi vychádza strašne nevyrovnaná - už asi posledné 2 lvl (tuším, nespomínam si presne) je pre mňa výroba stredných foriem triviálna ... a tak som skúsila prejsť na zahnuté formy, že aj sa poučím v kovaní nových typov zbraní a aj získam nejaké tie XP .. ale čakal ma riadny šok: z 10 zahnutých foriem sa mi nepodarila ani jedna a viac ako 2/3 sa mi zničili bez jediného úspechu - dokopy som získala ledva 200 craft XP. Reku ostáva mi nepohnúť sa od stredných foriem, ale pri tých znížených triviálnych xp na 3 mi postup na ďalší lvl bude trvať neskutočne dlho  Vyzkoušej velké před těmi zahnutými, mělo by to být jednodušší.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 11:40 13. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jop asi tak. jinak sem se chtel zeptat.. keramika je ted takova.. jen proste dolnkova ke vsem ostatnim craftum, uvitali byste, kdyby se zvedly ceny nakladu keramiky a tim padem i tedy zisky z keramiky (a ostatnich vyrobku) ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 11:44 13. Mar 2009 |
|
|
Proč zvedat zisky?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 11:58 13. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Proč zvedat ceny?  Na tohle myslím časem přibudou lepší nástroje - například ta burza.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 12:00 13. Mar 2009 |
|
|
Já nevím proč se tu furt snažíš, Nomisi, zavádět úpravy na základě náhodnejch příspěvků. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 12:05 13. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
to nejsou nehodne prispevky, lae uz sem se o tom bavil dlouho... ceny ostatnich veci zacinaji na 20gp a konci u 10.000gp, kdezto keramika konci u tusim 50gp pro nejlepsi formu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 12:13 13. Mar 2009 |
|
|
Myslim že pokud je jiná možnost, tak neni dobrý zvedat vstupní ceny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 14:58 13. Mar 2009 |
|
|
Tie ceny sú podľa mňa v poriadku a aj tak tie sumy nie sú primárne a tým pádom ani toľko ten zisk nezvýšia. Jedná sa hlavne o to, že jedna forma je triviálna a ďalšia je neuskutočniteľná - lebo postupnosť foriem (aspoň podľa toho, ako som to skúšala a podľa xp) je naprv
malá tenká stredná zahnutá veľká
takže zahnutá je pred veľkou. Chcela by som sa len spýtať, či by sa dala trošku znížiť náročnosť medzi formami, aby jedna nebola triviálna a nasledujúca nevyrobiteľná - nech je reálna šanca, aj trebars pri veľkom ničení foriem, že sa aspoň 1 z desiatich podarí. Som už na 12 lvl v keramike a nemám šancu vyrobiť zahnutú formu.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:02 13. Mar 2009 |
|
|
keramika mi vyhovuje tak jak je, jak rikal Nomis, je to jen doplnkovy craft, ktery je tady kvuli tomu aby ztižil dostupnost jinych vyrobku...( zbraně a šperky), nejsem v ni sice na 12 urovni, ale vzhledem k tomu, že je hlina maximalně dostupna a muže se kopat skoro na každym rohu, navic se ji da vykopat nechutne množstvi, myslim že je to vše OK, zajímavé, tohle je první stížnost na keramiku vubec a to už někteří kovají i z velkých forem a nikomu to problem nedělalo....
PS: pro Nomise, prosímtě jak to je teď s tou Triviální výrobou, když jsem včera brousil šutr na triviál, dvakrát se to hned ze startu nepovedlo a šutr se zničil.... triviál tedy neznamená že je jeho výroba banální?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:44 13. Mar 2009 |
|
|
co ti to napsalo do vypisu?? ze je to trivialni, nebo si dostal 5xp a ty sam si to povazoval za trivialni??
trivialni je, pokud to napise ve vypisu: tento vyrobek je trivialni
no a pokud ti to bouchne, i kdyz to napise tohle, tka je to spatne.
btw pro jednom spatnem pookusu by ti to ted urcite nemelo bouchnout !! zacina se z 10% a o 10% nize jdou jen ty uplne nejzakladnejsi veci, jako treba cinova dyka.
momentalni trivialni vyroba je na 3xpech. a zanmena to, ze to umis na 100% a nidky se to nemuze nepovezt.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 23:27 13. Mar 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 07:36 14. Mar 2009 |
|
|
RE: NOMIS... co ti to napsalo do vypisu?? ze je to trivialni, nebo si dostal 5xp a ty sam si to povazoval za trivialni??napsalo to že je to triviální... trivialni je, pokud to napise ve vypisu: tento vyrobek je trivialniano, napsalo to, jsem na cca9 lvl brusičství a bouchl tuším nefrit.... no a pokud ti to bouchne, i kdyz to napise tohle, tka je to spatne.ano, je to špatně, mrzí mě že me nenapadlo udělat screen btw pro jednom spatnem pookusu by ti to ted urcite nemelo bouchnout !! zacina se z 10% a o 10% nize jdou jen ty uplne nejzakladnejsi veci, jako treba cinova dyka.ne nebylo to po jednom špatném pokusu, napsal jsem že se to nepovedlo hned dvakrát za sebou... tudíž to ze startovních 10 procent slezlo na 5 a pak to buchlo... momentalni trivialni vyroba je na 3xpech. a zanmena to, ze to umis na 100% a nidky se to nemuze nepovezt......a přece se točí......
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 20:12 14. May 2009 |
|
|
Měl bych jeden dotaz. Jestli zbraně a zbroje z craftu se taky opotřebují a je je potřeba opravovat v opravovací truhle nebo ne? Nevim, jestli se to nekde psalo, ale tak mě to napadlo....
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 23:48 14. May 2009 |
|
|
Taky se opotrebovavaji s tim rozdilem, ze nevim, jak kvalitni z craftu jsou a jak rychle se tudiz opotrebovavaj.
|
|
Top |
|