|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 15:01 26. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
no prahvozd je opravdu jedno těžké místo. a k te patre 3-4 lidi... vono 3-4 lidi 2 lvl když jdou do jezevši jeskyně tak je to pohoda, ale když ti samí jdou do medvědí jeskyně tak dostanou na prdel  no a když jdou do prahvozdu tak tam se ani nepodívaji a už jsou rohateho  takže vono jde spíš o lvl než o počet
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 15:26 26. Jan 2009 |
|
|
Tretas wrote: no prahvozd je opravdu jedno těžké místo. a k te patre 3-4 lidi... vono 3-4 lidi 2 lvl když jdou do jezevši jeskyně tak je to pohoda, ale když ti samí jdou do medvědí jeskyně tak dostanou na prdel  no a když jdou do prahvozdu tak tam se ani nepodívaji a už jsou rohateho  takže vono jde spíš o lvl než o počet jo jasne ze de aj o lvl a to som tam aj napisal... ale ide aj o zohratost napr: fighter sa vie spolahnut ze ho tam doliecis alebo doboostis a tak...
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 15:32 26. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Podle me de spise o povolani, nez o lvly. Jako smao, ez de o ne, ale u nekterych dungeonu, jeslti mas 23, nebo 25 lvlu je celkem jedno. Bojovnik si vsak musi vynechat tak 70% dungeonu, kdezto kouzelnik si odskrtne tak maximalne beholdery.
Ale nejlepsi je vzdy a vsude spoluprace. Pokud je dobra kombinace povolani, tak se da dostat vlastne skoro vsude. Horsi je, kdyz se treba de na mrtvaky a chybi klerik ci paladin apod...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 11:48 30. Jan 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 00:08 17. Mar 2009 |
|
|
za nejtezsi dungeon pokládam hospodu v Ivory...
čepuje se tam zákeřný ležák, který nikdy neodadnu, a stavy do jakých se pak dostávám jsou mnohdy horší než sebevětší bitka s potvorama... Boj s chlastem je odvěký problém trpaslíků, ale znáte to...:
!!!Chlast je metla lidstva..., ale zametat se musí!!!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 00:16 17. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
velice dobrý hráč, máš moji plnou pozornost ve hře 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 00:28 17. Mar 2009 |
|
|
Bahnak wrote: !!!Chlast je metla lidstva..., ale zametat se musí!!! Tak proč s tim maj problém trpaslíci? 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:10 17. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:11 17. Mar 2009 |
|
|
a co s tim jako uděláš!!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:11 17. Mar 2009 |
|
|
Pod sem a zvopakuj to !
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:17 17. Mar 2009 |
|
|
ne... ty pod sem a zopakuj to
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:18 17. Mar 2009 |
|
|
Nechcete si to psát po ICQ? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:20 17. Mar 2009 |
|
|
a takovejch příspěvků z toho mohlo být 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 03:22 17. Mar 2009 |
|
|
Krata do mna furt rype lebo som low level !
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejobtížnější dungeon Thalie Posted: 04:27 17. Mar 2009 |
|
|
s n00bama Ž4dN3 sL1t0V4ni!!! Kr4t4 pWnEd N31th4n roFl olololololololol.... omg
|
|
Top |
|