|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 12:52 18. Mar 2009 |
|
|
Jop s tym nemam problem a je to rozumna vec, presne o to tym pravidlom islo ako to photter popisal, nehrat naraz na dvoch miestach, ktore teoreticky stoja proti sebe a vyhybat sa zodpovednosti.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 12:56 18. Mar 2009 |
|
|
Tohle by mohlo fungovat, teď jen ještě sehnat lidi 
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 12:59 18. Mar 2009 |
|
|
To nezní špatně.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 13:24 26. Mar 2009 |
|
|
Klidně bych do toho šel, pokud se najde 3-6 lidíochotných to hrát... otázka je jaký koncept hry přijmout, takže pokud někdo máte nějaký nápad co vymyslet, sem s ním...
EDIT: docela rád bych se dozvěděl, jak je nastavenej mocenskej systém v tom nově vytvořenym podtemňáckym sídle, popř. jakej je mocenskej systém Hag Graru, aby se podle toho dal vymyslet nějakej setting.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 21:45 27. Mar 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Jo, já bych do toho taky šel...ten nápad je dobrý a doufám, že se zrealizuje. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 00:31 21. May 2009 |
|
|
Ted jsem velmi dlouho nehral a i pokud budu hrat, tak spis jen obcasne. Takze spis proc jsem tu nikdy nehral v podtemnu i kdyz mne lakalo. 1. Predpokladana tma. Pred wipem jsem zacinal na ostrove, kde bylo proste vse SEDE. Des a hruza, graficky to proste neni takovy pozitek. Tady to nemam overene nejak, ale pocitam s tim, ze pekne (barevne) grafiky si tam moc neuziji ani v noci kdyz budu vyrazet na povrch. Po dlouhe dobe to na mne pusobi depresivne. 2. Cele podtemno je podle realii staveno na silne dvojce Duergar a Drow. Obe tyhle rasy maji (jako jedine na Thalii snad) silne resene vztahy mezi pohlavim. U Drowu vladnou zensky u Duergaru naopak. To vyrazne snizuje sanci, ze bych ja sel hrat drowa (proste by mne to vytacelo pri hre muzske postavy) a k duergarum bych zase tezko pritahl zenu. 3. Ostatni rasy, o kterych jsem vazne uvazoval, protoze by ani na povrchu nemusely mit takove problemy a celkove to u nich neni tak vyhrocene jsou v podtemnu brany jako otroci bez jakehokoli zastani. Takze hrat je = dobrovolne hrat neco na hranici otroka a stejne muset prijmout bud Drowsky nebo Duergarsky pohled na vec. Takze predstava, ze pri hre hlubinneho pulcika si mne zotroci libovolny drow mne odradila od hrani tehle subrasy. 4. Pokud bych to sel vyzkouset a chvili tam hral, tak se nezbavim osocovani z toho, ze jsem porusil pravidlo o hre v podtemnu i na povrchu. Takze hrat na obou mistech zaroven = dobrovolne se vyradit z aktivniho CvC a nebo snaset vecne utoky po tellu, na foru a mozna i od DM o zneuzivani informaci. Smazat BUa, jen abych si to podtemno mohl vyzkouset jsem nechtel. Koneckoncu mam vetsi sanci, ze si s kamaradama co obcas hraji postavy na povrchu zahraju tam, nez ze vsechny stahnu do podtemna. 5. Ciste PB duvod. Bonus do inteligence a charismy mi prisel u drowa slechtice naprosto zbytecny, pokud bych nehral carodeje a nebo barda. Ani jedno z tech povolani mne nelaka s vyjimkou barda/BG. Bard/BG mi prijde na Thalii slaby a zaklinac/BG zase nemuze byt slechtic.  Ne delam si legraci, i v podtemnu jsem vymyslel par krasnych PB. Treba s klerikem/BG. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 00:38 21. May 2009 |
|
|
LDamian wrote: 2. Cele podtemno je podle realii staveno na silne dvojce Duergar a Drow. Obe tyhle rasy maji (jako jedine na Thalii snad) silne resene vztahy mezi pohlavim. U Drowu vladnou zensky u Duergaru naopak. To vyrazne snizuje sanci, ze bych ja sel hrat drowa (proste by mne to vytacelo pri hre muzske postavy) a k duergarum bych zase tezko pritahl zenu. 3. Ostatni rasy, o kterych jsem vazne uvazoval, protoze by ani na povrchu nemusely mit takove problemy a celkove to u nich neni tak vyhrocene jsou v podtemnu brany jako otroci bez jakehokoli zastani. Takze hrat je = dobrovolne hrat neco na hranici otroka a stejne muset prijmout bud Drowsky nebo Duergarsky pohled na vec. Takze predstava, ze pri hre hlubinneho pulcika si mne zotroci libovolny drow mne odradila od hrani tehle subrasy. Nevím jestli sis všiml, že reálie Podtemna doznaly značných změn oproti stavu, kdy jsi s hraním dočasně přestal. Na webujsou nové reálie pro drowy a duergary a z nich zjistíš, že to co píšeš o vztazích mezi pohlavím není tak docela pravda. Reálie pro ostatní rasy se připravují, není tolik času kolik bych si přál.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Podtemno Posted: 00:53 21. May 2009 |
|
|
Nevsiml, mrknu. Jinak pisu o tom, co pro mne bylo dulezite kdysi. Je fajn, pokud se to od te doby nejak zmenilo.
EDIT: cetl jsem to, vypada to moc dobre. Pusobi to na mne uveritelneji.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|