Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:55 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii?
PostPosted: 23:14 28. Mar 2009 
Šlechtic
 Profile

začal jsem hrát před 3 týdny...během této doby se běžně stávalo, že jsem po pádu servru ztratil expy, zlato, popř. také předměty. Hra mi často zatuhla (timeout a vyhození ze hry po chvíli nečinnosti postavy, takže v boji jisté KO). Pak ten týden, kdy shořel HDD. A třešňou na dortu byl dnešní den. Ráno jsem měl takové lagy, že jsem díky nim umřel (bojuju, začnu utíkat, ale neee, stojím jak jojo ve flatu, pak se náhle pohnu skokem a jsem KO)..říkám si fain...po restartu se to změní..pak jsme málem zemřeli, když kamarádovi nešlo útočit na přátelskou opici, která však do něj mlátila!!! aby toho nebylo málo, z ničeho nic (jakoby) z HIPSu vyskočila druhá opice a "zachraňovala" situaci. Kamarád se snažil jednu ovládnout ale jako by měly na to imku...po pár hodinách potkám kamaráda co čeká až se mu odbuguje lektvar proměny, myslím že čeká doposud. Chci jít s jiným kámošem do stok se podívat (sice fau pax, jsme 9 a 15 lvl)...co se stane? chytnem se do stěny ve šlechtické čtvrti (jak je věž)..víc jak po hodině se mu podaří mě vystrčit ven, tak se pak navzájem vyhazujem ze stěny (dycky tam jeden zůstane), on pak musí končit, tak jdu do stok sám...vlezu k Zairovi, tam to jde fain, pak jdu směrem do východní části stok, vidím netopýry tak jich pár zabiju popojdu dál a pak zjistím že jsem sice dál popošel, ale zase vše stojí, bude timeout , proto se rychle snažím vrátit ...po nalogování do hry jsem samozřejmě mrtvý, na 15ce mě zabil netopýr...

...tak nevím, jsem z toho tak nějak rozčarovaný...neriskuju nijak moc, za nestvůru mám 1-4 exp, za smrt ztrácím 5,5k expů, což díky timeoutům a bugům je často i v úplně low lvl lokacích...

Reply with quote  

Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii?
PostPosted: 23:26 28. Mar 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

a co kdybys to začal třeba řešit s něktetrým z DM místo tohohle zbytečnýho brečení na foru? :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 23:27 28. Mar 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Lagy su pekne zakerne chybycky v programe (ako bol v matrixe program Smith:)
Musim ale dodat ze pri akomkolvek pade som zatial neprisiel o ziadne zlato ani xp *klop-klop-klop...tri krat zaklopkal na drevo*

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 23:32 28. Mar 2009 
Obyvatel
 Profile

a este jedna vec, ked vidis ze su brutalne lagi tak sa netrepem niekam do dungu, ale sedim v ivory na terase a chlastam pivo :)

acc in game: black_smith

Reply with quote  

PostPosted: 23:58 28. Mar 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Toto uz naozaj nechapem. Vidis, ze s problemami serveru sa tu urputne bojuje, skusaju sa rozne veci, stale sa nieco vymysla.... Myslis, ze tymu sa sucasny stav serveru paci? VZDY sa najde nejaky DM, ktory ked ma cas tak xp stratene padom vracia, tak neviem naco pises zasa novy topic na foru.
A ako vravi fuxxo, ked mas lagy na co chodis do dungov? Radsej zacni craftit alebo niekde RPit a pockaj nez sa hra opat ukludni.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 01:11 29. Mar 2009 
Šlechtic
 Profile

no snad se toho tolik nestalo, člověk se chce podělit o den "B" a dostane stěra :roll: ..vím že se s tím vším bojuje a že DM dávaj náhrady apod (a jinak pomáhají), jen toho je nějak moc v posledních dnech, tak snad se to zlepší :)

Reply with quote  

PostPosted: 05:06 29. Mar 2009 
Měšťan
 Profile

Že by mě vykopl timeout a server běžel dál se mi stalo je párkrát (jednou těsně před pádem a několikrát když jsem měl vytížené PC a hru minimalizovanou). Podle mě je chyba u tebe.
Nevím proč nešlo kamarádovi útočit na opici, ale pokud se mu nenalogovala (byl vidět jen nápis na který nešlo kliknout) tak to se stává taky všude. Že druhá opice zaútočila ze stínu je snad dobře, je to znak lepší AI. Těžko říct, co znaméná "jakoby imka" - kamarád měl málo bodů v ovládání zvířat? Chytání do stěn se prostě stává, ale za to nemůže Thálie ani lidi okolo, nějaký DM se ve hře najde skoro kdykoliv a vytáhne tě. S proměnama je to těžké a není to vinou scripterů Thálie, pokud se proměna bugne, není problém požádat DM a napsat o tom na forum. Netopýři ve stokách jsou celkem silní, nemáš tam lézt sám když ti to padá.

Jinak nechápu jaké má tohle téma účel. Pokud v hře narazíš na chybu snaž se ji konstruktivně řešit na foru, ukladej si log a když je problém napiš DM.

Reply with quote  

PostPosted: 07:36 29. Mar 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
...alebo niekde RPit ...

No ze zazačátku budu asi někde mimo. Ale Rpit se snad má pořád, ne? V dungu, u craftu, v hospodě... je jasne že s Lagama nikam nelezt. Jo a Vlku, teď si trochu rýpnu. Počet smrtí je přímo úměrny času a urputnosti hráče v expeni :)

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 10:25 29. Mar 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Nechapu hrace, kteri vedej o sytuaci a dou nekam do dungu!!! Copa treba si zajit na ryby, kde lagy nejsou tak osudy a pak si je treba s partickou upect u vohne, nakej potulnej bard by vam moh povypravet naky legendy, nebo zahrat nakou hudbu!!! Dlouho sem nezazil Barda jako Barda - posledni, kdo snad vypravel legendy byl Najiv :(

EDIT: ted sem si vzpomenul na zpevnyho Sekeru v Ivory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 12:19 29. Mar 2009 
Bůh
 Profile

O té přeměně si mi psal, ale jednu chvíli si mi neodepisoval, tak sem nevěděl jesli to je aktualní nebo ne a pak sem musel odejít a večer už sem ve hře nebyl.. ale to neni poprvé! jeden z Okorokokoroků by si s tim měl přestat hrát :D

Jinak mě když někdo napíše že ztratil expi při lagech, moc se mi za to nechce vracet, to si může říct každej. Tobě ještě zmizela mrtvola na oživení ale zase ti běžel OOC pomoc klerik, proto sem se rozhodl že nevrátim :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:49 29. Mar 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

DM nemusi zduvodnovat svoje reakce, ne? Pak vsichni zjistej, ze koukate vsude a ste tam kde by vas nikdo necekal :D :D :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 12:50 29. Mar 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Grunt wrote:
Marvin wrote:
...alebo niekde RPit ...

No ze zazačátku budu asi někde mimo. Ale Rpit se snad má pořád, ne? V dungu, u craftu, v hospodě...

Jasna vec :) RP by malo byt stale. Pod tym vyrazom som ale myslel take nieco ako pisal Kiri, jednoducho akakolvek nebojova alebo necraftova cinnost :)

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 12:51 29. Mar 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Kiri wrote:
DM nemusi zduvodnovat svoje reakce, ne? Pak vsichni zjistej, ze koukate vsude a ste tam kde by vas nikdo necekal :D :D :D

Ten kto take nieco zisti dostava automaticky DM kill na umlcanie ;).
Neboj drahy Kiri, o vsetko je dobre postarane...

Reply with quote  

PostPosted: 13:33 29. Mar 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

kazdy bude umlceny !!

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 13:36 29. Mar 2009 
Rytíř
 Profile

Ten den, který popisuje Vlk stál opravdu za prd . To že opice není vidět - pouze nápis se někdy stane a nejen na tomto serveru. Pro tuto situaci jsme neměli plán a já myslel že on ji sundá sám což se tak rychle nepovedlo jak jsem doufal.
No to nevadí - je pravda , že člověku to kazí hru a momentálně ho to naštve.
Malý postřeh: toto se stane jen když jsem s někým v partě , samotnemu se mi to nikdy nestalo! Dříve se mi to třeba stalo S Lazarem a AMy tuším , ale Lazar nezaváhal a bezproblemu bleskově opici nakopal zadek.
Větší problem je zjevovaní NPC , zde bych byl rád aby to potvrdil Hacanus, který šel na JEDNOHO krokodýla a najednou měl okamžitě za sebou DVA, a bylo to zajimavé.
Závěrem bych chtěl říci , že prostě víme že server má problém a je asi čas na zklidnění a třeba zkusit craft a RP poznávací výlety po modulu, a zlouni by mohli v teto době méně zlounovat , aby hráči mohli se pohybovat po serveru a poznávat craft a atd. ( to je jen můj malý návrh) a možná i rozvíjet i nějaké RP příběhy .
Prostě chci jen říci , že je třeba věřit , že kolektiv DM - vedení modulu situaci řeší a spolu s hráči vyřeší a Thálie zase pojede v pohodě. Ty lagy jsou jistě jen dočasné a je třeba se zklidnit a vydržet , nic nám neuteče a venku je také hezky.
Pevné nervy a klid v duši všem přeji hráčům

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]