|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hacanus
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 22:45 31. Mar 2009 |
|
|
no nechapte ma zle mne to ani najmenej nevadi a nstazujem sa  jasne ze to ten chudak neprezil  a zrovnavat Thaliu s realnym svetom by asi bolo trochu nezmyselne 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 22:54 31. Mar 2009 |
|
|
Hacanus wrote: Proč by nemohl? Lokomotiva rachotí, houká a taky v jednom kuse někoho srazí...Ber to tak, že tvůj avatar si ho nevšimne, může se třeba pohybovat tiše, ze zadu, může být maskovaný a vypadat jak kámen, častečne se umět zahrabat..atd. stačí zapojit fantazii. Postava nemá zorné pole 360 jako ty na monitoru, soustředí se na boj s jedním, druhého si nemusí všimnout...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 23:07 31. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
taktak.. taky mě napadlo, ten kdo si zakou zlí kamenku v horách je automat icky neviditelnej NejtCorp (TM)
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 23:23 31. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Krata wrote: taktak.. taky mě napadlo, ten kdo si zakoutlí kamenku v horách je automatycky neviditelnej  ty si pil ! EDYT ! tvoj prispevok snad hovori za vsetko
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 23:26 31. Mar 2009 |
|
|
pche, jak si na takovou blbost přišel?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 23:47 31. Mar 2009 |
|
|
No nevím jak tady, ale efekt kamenky a kůry by se IC neměl brat v potaz. Kůže nezkamení, ale je jako z kamene. Nebo se to dá brát jako způsob jak znemožnit identifikaci? Když budu vraždit kamenkou nebo kůrou, svědci uvidí sochu nebo strom?
Jinak u schování krokodýla jde o schopnost kterou dovede použít - nějak, jen si nemyslím že je až tak absurdní, stačí zapojit fantazii (třeba když pak jedna postava vysvětluje druhé jak umřela). Podstatné je, že se dovede skrýt.
Ikdyby by kamenka byla viditelná, automatické skrytí by bylo stejně nesmyslné. Musí vědět kde a jak se skrýt. Prostě potřebuje mít vytrénovanou schopnost.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 06:52 01. Apr 2009 |
|
|
já to nemyslel vážně 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 06:56 01. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: já to nemyslel vážně  to nevadí stejnak je to zajímavé a docela hodně lidí to poplaší  tak proč si kazit zlomyslnou radost??? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 09:38 01. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vy jste neviděli nikdy takové ty záběry poklidného jezýrka, ze kterého se náhle vymrští krokodýl a sežere zvědavého turistu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 10:15 01. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tretas wrote: Krata wrote: běh v plátovce aspon by stoupl zájem o povolání mnicha  vždyť je tak silný, že za něj chce hrát každý ne? 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 10:51 01. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: já to nemyslel vážně  A co s tou kamenkou a vzhledem? Chtěl jsem se na to zeptat a tohle tema je už stejně zaspamované 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 10:54 01. Apr 2009 |
|
|
Ja by som si to predstavoval tak ze sa vam zmeni kuze, cize rysy tvare, postavy, podoba zostanu, nic sa tym neda zamaskovat, ta osoba aj ked ma na sebe kamenku alebo koru je jednozacne indetifikovatelna.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 12:17 01. Apr 2009 |
|
|
souhlasim
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 01:52 02. Apr 2009 |
|
|
Takže i např. barva pleti, očí..atp? Jinak...pro ilustraci, pohledal jsem na http://www.youtube.com/watch?v=HykkpG6OFpY a našel kousek z nějakého anime...a musím říct, že ten ogar je sympaťák na první pohled Představuju si to podobně, tělo se pokryje nějakým bordelem, který zpevní magie a jamile dostane nakládačku rozpadne se. Postava by měla být plně identifikovatelná, že je chráněná stoneskinem by IC poznat jít mohlo v závislosti na schopnostech a zkušenostech pozorovatele. Důležité je, že se vzhled nemění a možná by to chtělo někam napsat, ať to každý nehraje stylem: "áh, to seš ty, malém bych v tom šutru nepoznal". S kůrou to vidím podobně, jen místo pohlcování útoky zbrzdí.. Postava se stínovým štítem by mohla vypadat jakoby byla neustále ve stínu...ale určitě ne v minitemnotě ja se to zobrazuje...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 09:38 02. Apr 2009 |
|
|
Jo neco takovyho ako je tam v tom videjku by to mohlo byt. Napisat nake taketo prejavy by bolo dobre a urcite je to v plane uviest do popisu celkovej magie na Thalii.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|