|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:47 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
innfra wrote: Rejty wrote: Quote: NAlogovací stránce jsem měl 104 HP, odešel jsem z lokace měl jsem 104 HP Budu se opakovat, ale 104 hp ze 150 hp není těžce raněn. Měl jsi kolem 50. Quote: lepší by bylo kdby tam chodili NPC co ty moby automaticky mlátěj a sami se lvlujou, oni nic totiž nepotřebujou, budou to dělat dokolečka podle skriptu. Jo, přesně proto tu furt sedíme v toolu a nebo za DM klientem... Quote: Několik rát jsem tě prosil před tím než mě napadl ten log, abys mě hodil do té lokace se 104 HP i na místo kde jsem stál obklíčený moby a zemřel alespoň v boji, ale ty ne. Nevidím důvod, proč řešit odlog před smrtí jinak než doposud. Já se neodlogl Padl mi NET !!! Dal jsem ti důkaz ignoroval jsi mě, dal jsem to na fórum ignoruješ mě... Prostě jsis na mě zasedl nevím za co, ale prostě nemůžu cokoliv udělat než říct že mě to tu bavilo, ale sbohem, nikdy jsem nepotkal takový DM jako tady, a už opravdu chápu, proč všichni nadávali celý ty 4 roky na GM L2 a wow a já se jich tupě zastával, bohužel, tady po tomto se už radši nikoho zastávat nebudu, prootže jsou vždy proti hráčům... Ale je vidět jak si nás všechny za tu krátkou dobu poznal 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:52 02. Apr 2009 |
|
|
Smrt postavy není mírný trest, smrt na Thalii je krutá a pokud není čas hrát denně tak je to i časově náročná záležitost, jsou lidi co to špatně nesou a celkem bych byl rád aby to nebylo prezentováno jako fraška, už se tu o tom debatovalo ... jo jsem plyšák, ale nejsem sám.
Pro mě je mírnější trest třeba dvoudení kriminál než smrt .... takhle to myslím.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:54 02. Apr 2009 |
|
|
mluvíme o odlogu před smrtí, za to je kill mírnej trest, tvrdej trest je ban
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:55 02. Apr 2009 |
|
|
nebo lux invu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:57 02. Apr 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Vězení by bylo určitě lepší. V těhle případech by se to dalo i nějakým způsobem řešit. Viz. ten screen (popřípadě zaslání toho, kterej je důležitej). Bylinky se tam taky budou moct drtit  .
_________________ DM
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 11:59 02. Apr 2009 |
|
|
Nevím jakej má smysl dávat za OOC prohřešek IC vězení...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:02 02. Apr 2009 |
|
|
Pokud by byl Ban časově omezen pak jsem pro ban, pro mě je to přijatelnější než zdechnout. Tím kriminálem jsem právě myslel ban. Lux invu bych viděl za jiné prohřešky, kopírování, okrádání, neoprávněné obohacení atd..
Ale vůle vaše, já si nechám své pocity ... jedno mi ale nikdo nevyvrátí - smrt v reálu nebo v pitomé hře je deprimující a traumatizující zážitek a pokud se to snažíte k reálnu rovnat tak aspoň se vším všudy, tedy i s vcítěním do ostatních jak jim to asi dělá "dobře".
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:03 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Nevím jakej má smysl dávat za OOC prohřešek IC vězení... Máš pravdu, špatně jsem se vyjádřil myslel jsem ban 24 hod, 48hod. atd. jen jsem to napsal jak trubka opisně.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:04 02. Apr 2009 |
|
|
Theogil I wrote: tedy i s vcítěním do ostatních jak jim to asi dělá "dobře". Trest nemá dělat nikomu dobře. Pokud by dělal někomu dobře, tak to není trest, ale odměna. To je třeba si uvědomit.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:12 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: tedy i s vcítěním do ostatních jak jim to asi dělá "dobře". Trest nemá dělat nikomu dobře. Pokud by dělal někomu dobře, tak to není trest, ale odměna. To je třeba si uvědomit. To si uvědomuji, jen mě s prominutím sere jak si tu lidi povídají o zabíjení postav a o tom, že to vlastně nic není, že je to otázka pár hodin to "doexpit" a podobný (jak to vidím já) kecy. Absolutně žádná úcta k životu byť blbé postavy, pohled typu jedná se jen o exp., ale to že se jedná o část příběhu, vzpomínek a prožitých okamžiků postavy nikde ani slovo (tedy pokud ještě jsme na RP světě). Tohle mě štve, to že někdo dostal trest ne, pokud si ho zasloužil nebo se nepodařilo prokázat nevinu, to je prostě osud, poruším pravidla dostanu trest, s tím souhlasím, ale aby mi někdo říkal, že se jedná o mírný trest a že to vlastně je jen takový pohlevek, když pro mě to znamená skoro to nejhorší krom permky co se mi může stát .... jo tak s tím se smířit nemusím a asi bych se k tomu vyjádřil stejně tak jak to teď píšu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:15 02. Apr 2009 |
|
|
Theogil I wrote: ale aby mi někdo říkal, že se jedná o mírný trest a že to vlastně je jen takový pohlevek, když pro mě to znamená skoro to nejhorší krom permky co se mi může stát Jenže to bylo myšleno v daný situaci.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:21 02. Apr 2009 |
|
|
Osobně bych za první prohřešek toho druhu dával jen napomenutí, chápu že když to člověk zažívá často je to únavné, ale přesto. Současně upozornit hráče, že se vystavuje riziku trestu ztráty levelu postavy nebo jejího smazání, v nejhorším případě banu. Věřím nicméně, že Rejty se nerozhoduje na základě momentální nálady, ale zjevných skutečností.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:23 02. Apr 2009 |
|
|
ale že hráči vždycky nesnášej jeho... já chci taky, aby kvůli mě někdo založil topic 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:36 02. Apr 2009 |
|
|
i kdyby... infus porušil několik dalších pravidel, je držkatej na DM, znevažuje rozhodnutí DM bez důkazu, jednim topicem napadl Thalii (dalo by se říct) a zneužil kanál křik, jednou pro dožadování si pozornosti o DM a druhý den na spam.... přemejšlim, není smrt málo?
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 12:41 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: ale aby mi někdo říkal, že se jedná o mírný trest a že to vlastně je jen takový pohlevek, když pro mě to znamená skoro to nejhorší krom permky co se mi může stát Jenže to bylo myšleno v daný situaci. No jo tak se ale koukni jak o zabití/smrti tady někteří píšou a na danou situaci to nevztahují, berou to jako něco co lze během několika hodin dopoledne doexpit a šlus, o tom že ta smrt může mít i jiný podtext a následek jaký jsem tu nastínil ani neuvažovali a berou to jako vyřízenou věc. Pokud by se to někdy mělo stát mě tak si spíš řeknu o dvoudení Ban, ale to je vedlejší.
|
|
Top |
|