|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 19:20 02. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hra neni jenom o XP , CRAFFFFFT , alé o ZÁBAVĚ!!všechno se to ztrácíííí a hledejte sakra na těch pádech i něco KRÁSNÉHO ...PHMF moc to hrotíte , dejte si čokoládu a bude líp , mě to taky kolikrát spadlo noo stane se je sranda ocitnou se v podsvětí noo těch pár expů za chvíli sou časovejma zpátky...a když chceš eXPit riskuješ hodně nooo já třeba riskuju a mě se to vyplácíí...mam možná štěstí?né já to nehrotim, mylsim , žéé existujou jinačí věci co sou horší než kdejakýý XP atd. třeba existuje rksánej jarní slunečný den 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 21:04 02. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
tak tak i když Expit mě taky někdy baví, tak není nad to si sednout v hospodě, poslouchat nějakého barda, dát si pivo, masíčko atd... *zasní se*
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 21:40 02. Apr 2009 |
|
|
Sakra, ale já tam nešel expit, blbě jsem zahnul na doubkov při doručení balíku... Měl jsem, 14tej lvl ta banda low skřetů mě zachránila, protože se do mě netrefili a obklíčili mě, takže se ty silnější mele fighteři ze zadu mapy nedostali , až na ty dva skuruty co jsme měl v zádech, ale ty taky neházej nějak extra přes 33, což jsem buflej měl... Jako já be vim expením, mě opravdu povídání v hospodě moc nebaví, jako rád si na chvíli sednu pokecám... pokud se nemůžu bavit, tak wočem to teda je ? (já jsem tím ztratil celý dne hraní... celej den jsem byl zalezlej v kanálech a lovil tam zlato, je to celkem na jistotu, když nepotkám netopíra...ale expů za to moc neni... od rána do večera jsem udělal 5K expu, zrovna jsem se nikam nedostal s kámošem) jen jsem si řekl že to tam vybiju... kdybych věděl že tam dál je jeskyně ještě k tomu, tak bych to hned otočil šel rovnou do doubkova a pak bych se vrátil... nej víc mě na tom žere, že kdybych šel na na východ jak jsem měl tak bych byl u prostřed pustý cesty... neměl jsem důvod se tam zastavovat a čekat na smrt... jó kdybych toho moba zabil o chvíli pozdějš, tak bych možná nekát, mám lepší sekáček, ten automaticky přeskočí na dalšího moba a když jdu do těch silnějších na nižším lvlu( chybí jedno OČ a 1 bab) a trefim se... Neuděláš nic no.  se stane že kápneš...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 22:23 02. Apr 2009 |
|
|
Tretas wrote: tak tak i když Expit mě taky někdy baví, tak není nad to si sednout v hospodě, poslouchat nějakého barda, dát si pivo, masíčko atd... *zasní se* kdyby nějakej takovej abrd existoval 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 23:04 02. Apr 2009 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 23:11 02. Apr 2009 |
|
|
Prometheus wrote: po dlouhé době pořádný bard? 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 23:45 02. Apr 2009 |
|
|
*znechutene sa zacne prehrabavat v legendach: Povrch*
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 00:20 03. Apr 2009 |
|
|
Tak Pokusím se dnes večer demonstrovat jak probíhá diskotéka( pro neznalé slengu jde o odpojení). A provedu to tak že si v doubkově sednu na cestu a počkám až půjde otec spát, nascreenuji celý log a pak bych to rád porovnal s logem servru...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 00:31 03. Apr 2009 |
|
|
0.30 letního času omylem jsem si skopnul hru frapsem...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 01:20 03. Apr 2009 |
|
|
sice se mi přitom restartoval celý modem(to se mi stává pořád)... Ale log o připojení tu je  takže to tu všechno přiložím i s pár postřehy ohledně času Normální log kdy to běží všecho normálně vypadá asi tak to: Attachment:
Normální log o půlnoci bez přerušení spojení.jpg [ 357.76 KiB | Viewed 2498 times ]
pak tu mám čas, je tam stále zimní: Attachment:
v pravém dolním rohu je na ploše půlnoc na routeru je čas jedenát hodin.jpg [ 210.76 KiB | Viewed 2495 times ]
Tady jsem asi před půl rokem zkoušel nastavit server ze kterého by si měl router brát čas, ale nevím jestli to funguje: Attachment:
Tohle by mohlo bejt taky důležitý.jpg [ 175.15 KiB | Viewed 2494 times ]
pokračování v dalším příspěvku omezeno na 3 soubory...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 01:22 03. Apr 2009 |
|
|
Tady mám screen z NB na kterém hraju, když mi to padlo(čas): Attachment:
padlo mi to.jpg [ 164.98 KiB | Viewed 2507 times ]
Tady mi to načítá adresu protože pri tom padl router: Attachment:
Adresa padla.jpg [ 163.76 KiB | Viewed 2495 times ]
Tady se to připojilo, hlavní čas(mám letní): Attachment:
Pravodlole připojeno, důležitý čas, jdu do hry.jpg [ 57.04 KiB | Viewed 2490 times ]
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 01:28 03. Apr 2009 |
|
|
Tak a tady mám status jak to vypadá s routrem, čas uptime je tu důležitý a čas na routru: Attachment:
po pádu.jpg [ 207.33 KiB | Viewed 2489 times ]
A tady je log: Attachment:
Tady to nabíhá.jpg [ 385.69 KiB | Viewed 2488 times ]
a tady je textová podoba kopírovaná, je to děsně nepřehledný: Attachment:
Tady to nabíhá.jpg [ 385.69 KiB | Viewed 2488 times ]
Takhle to u mě probíhá... a že mi to padá ráno, večer při kódování je celkem v pohodě, pak tu mám ještě pád kolem poledne ale to je asi od O2, kterej se v růběhu roku posouvá cca o 34s za den a když je to moc odpoledne tak to přesunou na desátou raní a jedeto od začátku... edit: a málem bych zapomněl, natočil jsem to ve frapsu jak se ta hra u mě chová když to padne... ale postovat to nebudu, je to moc velký... maximálně kdyby mi někdo poradil jak to zmenšit...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 08:55 03. Apr 2009 |
|
|
Tyo, poslyš. Ten "trest" máš jenom preventivně, aby tady nebyla anrchie, víš? Nikdo tě tady nikdo neosočuje, že jsi podvodník! Řekl ti to někdo???? A nikdo ti tu z toho nebude dělat vědu, tohle se prostě stane! Je to úplně normální. Jako třeba, že ti po ránu ztopoří penis! Nic si z toho nedělej! Nikdo si na tebe nezasedne! Mě už to taky takhle spadlo hodněkrát! S tím penisem v PvP proti nadřený kouzelnici, zrovna když na mě hodila stun. A co se dělo? Sem se připojil, omluvil, vysvětlil, klobása se zmenšila.... Sme lidi, se domluvíme i kdyby nastala předčasná ejakulace, nebo kdyby kouzelnice byla málo vzrušená a měla suchou vagínu! A kdyby mi za to někdo dal kill, tak co? Tak to vezmu jako chlap, protože z hlediska vyžšího principu je potřebné! Ale rozhodně by mě za to nikdo neosočoval, že se schválně odpojuju, nebo topořím! Nějaká potřeba očištovat svoje jméno je v tomhle případě úplně absurdní! Rozumný člověk to nemá zapotřebí, protože fakt vo nic nejde. Jsou to normální lidský věci! Jinak já jsem fakt přesvědčenej, že ti to padlo! Ale ten kill si za to musel dostat, s tím souhlasím. Kdyby se za to nedávali killy, tak by to tu byl pěknej prasečák, chápeš? Každá kouzelnice se suchou vagínou by tu obcovala s bardem, krerej by ejakuloval do trenýrek! Když nemáš fakt prokazatelný důkazy, že ti to padlo, tak psssst... To je jako kdyby jsi tvrdil, že jsi mel orgasmus a široko daleko nešlo vidět žádné semeno! Stačí jenom říct, že jsi hodil trenky do pračky a všechno je OK! Jdi radši hrát, najdi si ve hře kouzelnici, zazpívej zahraj jí barde, pomiluj se s ní a a to ztopoření pomine. Jsou to všechno normální lidské veci!!!! To poznáš až budeš starší  Nechtěl jsem to vysvětlovat na kytičkách a motýlcích, předpokládám, že když hrajeme, tak už musíme být na úrovni! soráč, cca od té čtvrté stránky už tu debatu neberu vážně
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 09:41 03. Apr 2009 |
|
|
Jenže ono je to celý o tom, že dotyčnej má moc bujnou fantazii plnou negací, zasedání si a podobných věcí. Jako komedie to začalo a jako komedie to i pokračuje. Jen mi stále uniká smysl toho, o co tu jde, když je věc už dávno vyřešená...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 09:51 03. Apr 2009 |
|
|
Theogil I wrote: Pokud by byl Ban časově omezen pak jsem pro ban, pro mě je to přijatelnější než zdechnout. Tím kriminálem jsem právě myslel ban. Lux invu bych viděl za jiné prohřešky, kopírování, okrádání, neoprávněné obohacení atd..
Ale vůle vaše, já si nechám své pocity ... jedno mi ale nikdo nevyvrátí - smrt v reálu nebo v pitomé hře je deprimující a traumatizující zážitek a pokud se to snažíte k reálnu rovnat tak aspoň se vším všudy, tedy i s vcítěním do ostatních jak jim to asi dělá "dobře". Chci jen vyjadřit souhlas Teogilem, se všemi jeho příspěvky v tomto Topicu. A většinou i s ostatními jeho příspěvky na foru. Ať žijí plyšáci. (Ale podvodniky rád nemám , tím neříkám že jím někdo je)
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|