|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prometheus
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 06:23 03. Apr 2009 |
|
|
Uf... neviem ci by som si na to trufol.Netusim o co by som sa mal opret a ci vobec sa da od niecoho odrazit alebo by sa muselo vsetko vymyslet krasne od podlahy.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 08:53 03. Apr 2009 |
|
|
No najlepsim pomocnikom je google. Urcite existuju nake veci o okridlenych elfoch, nevravim vsak, ze sa toho treba drzat. Priklady akoby to asi malo vyzerat mas na webe alebo fore pri rasach a konkretne u delenia elfov na lesnych, divokych, slnecnych alebo sedych a co vytvoris sa zhodnoti, doupravuje aby sedeli nake veci z realii a pouzije. Takze ocakavame naky pekny clanok. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 16:59 03. Apr 2009 |
|
|
Např. mohla být elfská osada někde v Prahvozdu žíjící svým vlastním způsobem života, preferujícím spíš menší sociální skupinu, kde nepanoval přísný řád, ale důraz na individualitu a svobodu jednotlivce. Spojoval je především vzah k přírodě a odpor ke konvencím ostatních elfů. Jednoho dne se nějak dostali do pasti, třeba okolo vypukl požár nebo je obklíčily nějaké potvory, ale protože je měl Lothian rád (jeho vůli konali cistě z vnitřní touhy, bez pravidel a zákonů která by je k tomu motivavala) obdaroval je křídly, aby odletěli a zachránili se. Proto je jich málo, nemají domov a tak se spíš toulají, zachovali si odpor k zákonům a protože byli zachráněni zázrakem, řada z nich se stala kněžími... Nebo: Někteřé elfové v elfinci skákali po stromech tak dlouho, až jim narostla křídla 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 17:51 03. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já bych udělal v horách nějakej výstup na horu a tam by byla nějaká osada jako Dornovo útočiště.. v NWN jsou okřídlení elfové obyvatelé hor a uměji lítat, když jsou ve stísněných prostorách tak jsou nesví a časem z toho můžou zcvoknout, maji rádi otevřené prostranství
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 18:01 03. Apr 2009 |
|
|
A kolko adeptov sa zrazu naslo. No tak urcite ich nedavajte do nakych novych osad alebo miest. Vyuzite tie co su, najlepsie Prahvozd. To ma byt sidlo elfov a drzte ich tam.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 19:44 03. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to je.. vždycky když něco někam nevychází tak se to prostě někam vecpe, proč se k tomu nemůže vymyslet něco nového a využít nějaké lokace?  .. stejně někde hluboko v horách neni pořádná zastávka a tady by hráču mohli zakydnout, prodat věci a vyspat.. popřípadě odlog
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 19:52 03. Apr 2009 |
|
|
Pretoze miest je dost a netreba vymyslat dalsie, ktore by sa mali delat. Staci ked sa dodelaju tie co su rozpracovane. 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 19:55 03. Apr 2009 |
|
|
Osada okridlenych elfov v horach by bola poriadna haluz Bolo by to celkom prijemne prekvapko pre pocestnych co by tam nejakou nahodou zabludili.No jo nebolo by to spatne 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 09:20 04. Apr 2009 |
|
|
Další osady jsou zbytečný. Elfové žijou v Alwarielu. Nemůže mít každá subrasa svoje město. To bychom jich tu mělo moc...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 12:31 04. Apr 2009 |
|
|
OK OK len som sa tak zasnil 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 16:39 04. Apr 2009 |
|
|
Tak som sa trosku poobzeral na nete po okridlenych elfech.Bol som nemilo prekvapeny.Existuje jeden jediny clanok ktory je nechutne a sprosto skopceny vsade. Podla neho okridleny elfovia ani neziju medzi ludmi alebo s ostatnymi elfami.Ich mesta sa nachadzaju vysoko v horach alebo na nepristupnych skalach kam sa obycajny smrtelnik ani nedostane. Len v pripade ak niektory z nich pride o kridla, opusta svoj domov a zije medzi ludmi. Dozivaju sa menej ako ostatny elfovie cca. 300 rokov. Ale z prekvapenim som zistil ze existuju aj dalsie elfske rasy ako napr. mesacny alebo vodny elfovia. To som netusil. To je asi tak vsetko ale pozeral som len slovenske a ceske stranky.Na jazyky moc niesom  Este doplnim ze sa im hovori aj Avarielove.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 13:06 05. Apr 2009 |
|
|
Měsíční elfové jsou snad normální elfové - základní rasa... nebo ne?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 13:18 05. Apr 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jak říká Prometheus... Avarielové jen velice zřídkakdy opouští svoje "kolonie" a odchází mezi lidi. Jen pokud přijdou o křídla, odchází s hambou pryč. Avariel který příjde o křídla je jako člověk bez nohou... Milují volnost, svobodu a nesnáší uzké prostory... u většiny doslova vyvolávají klaustrofobii. Žijí ve skalách jak řekl, kde mívají vystavené velké sloupy na kterých většinu času vysedávají. A hlavně!!! Je jich naprosté minimum a zahlédnutelní jsou jen velice zřídkakdy (zvlášt v jejich domovinách)
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 13:27 05. Apr 2009 |
|
|
Jop to je vseobecne ponatie avarielov, na Thalii moze byt pripadne ine. Staci to len nak rozumne napisat do podoby ako su spisane ostatne rasy v realiach na fore alebo na webe. 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Subrasy Posted: 15:46 05. Apr 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Měsíční elfové jsou snad normální elfové - základní rasa... nebo ne? Myslim ze to su lesny elfovia - zakladna rasa.Ale tiez nie som odbornik cez elfov 
|
|
Top |
|