Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:04 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Vliv postav na deni ve svete
PostPosted: 12:17 04. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Mi tak napada jestli lze zalozit nejaky psolek neovladatelny DM, nebo veskery zakladni vliv musi mit vzdycky DM. Mam namysli Karathsky soudni dvur a podobny. Nebo nekoho z Usvitu dosadit do Svate inkvizice...Resilo se to tu uz kdysi davno. Pmatuju, ze je to za nejake zasluhy...mampocit ze kdyz uz si naka postava neco takoveho zaslouzi, tak se stane DM a tim to pro svet hasne. Nevim jak ostatni hraci, ale Tym musi priznat jaka je umrtnost DM (aktivnich).

Co si myslej ostatni?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Post subject: Re: Vliv postav na deni ve svete
PostPosted: 13:01 04. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Myslím, že (jestli jsem to pochopil správně) pokud chceš vytvořit spolek neovladatelný DM, tak ho vytvoř, v tom není problém ne?
Pokud je to spolek, kterej už prostě existoval, tak je jasný, že ho někdo řídil a postava si tam nemůže dělat co chce = DM, který řídí kam se spolek bude ubírat.

Reply with quote  

PostPosted: 13:10 04. Apr 2009 
Bůh
 Profile

no samozřejmě by jste si neměli tvořit nové náboženství nebo stát a podobný věci :D .. ale něco ve smysl třeba družiny Hůlkový Řád může být

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 13:19 04. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

mam na mysli, treba Spolek Pratel Piva a Penez

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:26 04. Apr 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

myslim ze nejake postavy z hag graru uz si spolok aj zalozili...

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 13:30 04. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
myslim ze nejake postavy z hag graru uz si spolok aj zalozili...

okej otazka spolku budiz zodpovezena...

co ta inkvizice a pod?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:31 04. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

spolek piva a peněz si myslím můžeš založit kdy chceš ale očekávat, že tento spolek bude mít vliv na dění ve světe je poněkud...hmm...odtržená realitě ?
jinak na WB fóru se vede poměrně vášnivá debata o settingu a politickejch záležitostech světa, tak pokud to není něco, co je nutný hned, doporučuju počkat, my se k něčemu kloudnýmu určitě časem prohádáme :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 13:32 04. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Spolky si mozes vytvorit ake chces, teda aspon s akou takou logikou a slusnostou :wink: .

Gildy na svete su vsak dane a riadi ich DM z toho dovodu, aby nedochadzalo k nakym hluposti, ze 1lvl riadi gildu alebo mohol byt v gilde aj 1-2hraci. Zaroven gildy maju svoje zazemie v podobe sidiel (i ked vsetky este nie su hotove myslim) a hraci v gildach mozu dosiahnut vyssie postavenie a mozno raz aj gildu riadit.

Co sa tyka vyznamnych postov vo svete, iniciative sa medze nekladu, ale musi to byt riesene IC v hre a mozne je naozaj takmer cokolvek pokial sa o to postava dlho snazi. Urcite sa nestane sudcom alebo hlavny inkvizitorom tym ze napise na forum alebo DM ze nim chce byt.

A holt ze z naj hracov co maju taketo snahy sa stavaju DM, tak to je asi naky prirodzeny kolobeh a vyber. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 13:33 04. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

photter wrote:
..., my se k něčemu kloudnýmu určitě časem prohádáme :mrgreen:

:D :D :D s tebou? takze vsichni proti tobe :D drzim palce, ale politiku jak v realu tak ve skutecnosti nemam rad, ale trebas by konecne knecemu byli ty slechty a podobny pisemnosti.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:44 04. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Daanri wrote:
....

- tak jiste spolky maj snad nejaky zakladni pravidla, nejsem tup!!! spis mi slo o to vedeni a zajmy (logicky v ramci pravidel)

- vzadne PC co si pamatuju nevedlo zadnou gildu

- proc musej mit sidla jenom gildy? driv mohl mit sidlo i samotnej charakter. Pokud si dobre pamatuju tak nic neni otazka lvlu, ne?!

- iniciative se meze nekladou a vsecko IC :-D chtel bych to nekdy zazit -> myslete si co chcete mam na to svuj nazor

- nerikam psat na forum chci se stat to a to(todle je dotaz k debate, i ten predchozi sem rozcmaral ja), ale tak snad se pisou nejaky zivotopisy a pokud vim tak ste tam chteli nejaky cile...kdyz nechavam svuj osud v rezii Bohu (DM) tak snad cile vytycene nemam (ikdyz ted si myslim, ez i kdyz je mit budu tak je otazka casu, kdy je budu muset zmenit). Jenom sem spis chtel poukazat, ze urcite je nekdo z plysakova herne hoden na podobnou f-ci.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:54 04. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
- tak jiste spolky maj snad nejaky zakladni pravidla, nejsem tup!!! spis mi slo o to vedeni a zajmy (logicky v ramci pravidel)

Pre istotu to treba radsej napisat, aby niekto potom netvrdil "ja o tom nevedel". Bo hraci dokazu vymysliet naozaj roztodivne veci. :)

Quote:
- vzadne PC co si pamatuju nevedlo zadnou gildu

No jo to mas asi holt kratkou pamat, nemal by si pouzivat tolko psychotropnych latok. :D Nepamatas si na Stribrny kruh a Asheho???

Quote:
- proc musej mit sidla jenom gildy? driv mohl mit sidlo i samotnej charakter. Pokud si dobre pamatuju tak nic neni otazka lvlu, ne?!

Sidla maju gildy pretoze existuju vo svete kde su dane. Sidlo moze mat aj teraz samotnej charakter, pokial nato ma financie. Pokial viem je v plane naky system domov na prenajom na byvanie pre postavy. Kdy to bude nevim.

Quote:
- iniciative se meze nekladou a vsecko IC :-D chtel bych to nekdy zazit -> myslete si co chcete mam na to svuj nazor

No ja by som to chcel tiez IC zazit, ze jo pane starosto Ivory. :D :D :D

Samozrejme IC snazenie vyzaduje aj urcitu pozornost od DM, ale nie na silu vymahanu neustalym vypisovanim kazdej blbosti do druziny. :wink:

Quote:
- nerikam psat na forum chci se stat to a to(todle je dotaz k debate, i ten predchozi sem rozcmaral ja), ale tak snad se pisou nejaky zivotopisy a pokud vim tak ste tam chteli nejaky cile...kdyz nechavam svuj osud v rezii Bohu (DM) tak snad cile vytycene nemam (ikdyz ted si myslim, ez i kdyz je mit budu tak je otazka casu, kdy je budu muset zmenit). Jenom sem spis chtel poukazat, ze urcite je nekdo z plysakova herne hoden na podobnou f-ci.

Ako hoden toho moze byt, ale ci ma o to aj dotycny zaujem tak to je druha vec. Ja osobne o nikom takom neviem a nemam prehlad, ze by sa niekto o nieco take snazil. Mozem sa samozrejme mylit. :)

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 13:59 04. Apr 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Daanri wrote:
Quote:
Sidlo moze mat aj teraz samotnej charakter, pokial nato ma financie.

sorry toto si neodpustim, ale SIGURD MAL FINANCIE ! setril na dom cele DVA DNI !!! a dom ste mu nedali.. dokonca ked bola drazba domov tak tam dal nabidku a ako jediny dom neziskal.

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 14:04 04. Apr 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Asheho si samo s sebou pamatuju ,ale nepocitam ho, bot z tebe se stal DM a s Ashe NPC!!! Snad neni tak drzy, kdyz tvoji vladu nad SK jako PC odhadnu na 2 mesice. Latky nelatky jednou az cas to ze me musi ven ;-) :mrgreen:

btw starosta Ivory sem chtel bejt, ale pravda ze si nepamatuju esli sem se snazil IG, ale Rejty mi na jednoduchu otazku este jednoduseji odpovedel => Velka inspirace k iniciative.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 14:13 04. Apr 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
...

Potvrdzujem.

Daanri wrote:

Samozrejme IC snazenie vyzaduje aj urcitu pozornost od DM, ale nie na silu vymahanu neustalym vypisovanim kazdej blbosti do druziny. :wink:

Ja si zasa myslim, ze by bolo lepsie keby sa hrac dohodol s DM, ze chce ziskat nejaky post alebo nieco a DM by mu k tomu vytvoril seriu Q, pripadne ho obcas sledoval. Ked DM nebude mat ani potuchy o tom, co chce hrac dosiahnut tak toho hrac nikdy nedosiahne lebo sa to neda sledovat. A neverim, ze by niekoho bavilo cely den pisat si sam pre seba nieco s NPCckami a dufat, ze na to DM zareaguje a pochopi jeho umysel.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 14:14 04. Apr 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

a kauza Sigurduv barak sa zase stratila medzi haldami prispevkov k teme.. ale nejtn nezabuda !

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]