|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fidorka
|
Post subject: Re: Vliv postav na deni ve svete Posted: 11:20 05. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Když by neměla guilda ,,svého" DM, tak může živořit stejně tak, jako když jí DM odjede na dovolenou... Teď jsme si maličko nerozuměli , já to myslel tak , že když jsou ve hře např. 4 hráči z jednoho spolku , tak "cizí" DM se jim z 90% vyhne , to proto aby nelezl do zelí "jejich" DM a nenaboural mu třeba quest a podobně. Teď mě tak napadlo , má vůbec Thalie zaveden systém DM deníků ? To by tenhle "teritoriální problém" krásně řešilo.
_________________ Vrog Kurval - Velitel Temné legie
Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vliv postav na deni ve svete Posted: 11:29 05. Apr 2009 |
|
|
Fidorka wrote: Teď jsme si maličko nerozuměli , já to myslel tak , že když jsou ve hře např. 4 hráči z jednoho spolku , tak "cizí" DM se jim z 90% vyhne , to proto aby nelezl do zelí "jejich" DM a nenaboural mu třeba quest a podobně. Aha, tak to jsem špatně pochopil. Fidorka wrote: Teď mě tak napadlo , má vůbec Thalie zaveden systém DM deníků ? To by tenhle "teritoriální problém" krásně řešilo. Samozřejmě, že má.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vliv postav na deni ve svete Posted: 10:40 06. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Fidorka wrote: .. A já si řikal, že slyšim photterova slova  Je to pravda. Jakejkoliv spolek, má-li vydržet, musí bejt formovanej hráči, hráči (minimálně jeden) musí vyvíjet aktivitu a něco chtít. Pak se daj dělat divy. Jsem si jistej, že potom se jich DM ujmou a vim, že na Thalii maj velkou šanci skutečně ovlivnit svět a zanechat v něm svou stopu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Vliv postav na deni ve svete Posted: 11:57 06. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
"rozdanim" postů a úřadů "motorum" se zlepsi konfrontaci mezi jednotlivejma frakcema - jak se zacnou krizit jednotlivy zajmy - ostatni se pak lehce nabaleji
_________________ nwn
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Vliv postav na deni ve svete Posted: 13:50 06. Apr 2009 |
|
|
Na EfU obvykle ty gildy nabíhají tak, že nějakej DM vezme NPC, který se v tom angažuje a po nějaký době ho nechá zemřít/odejít/jinak vyšumět a nadále je to v rukou hráčů (samozřejmě se stává, že gilda bez řízení DM pak upadne nebo se zvrhne oproti původní myšlence, tak jí nechaj rozvíjet/zlikvidujou podle logickýho sledu událostí, čímž vznikají poměrně rozsáhlé možnosti zápletek...). Zkušenější hráči zakládaj gildy sami od začátku.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|