|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:58 06. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
skusit to mužu 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 19:14 06. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a nebude spíš tohle vědět kucik, co na Thalii pracuje než hráči, co o tom nemusí ani vědět? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 19:51 06. Apr 2009 |
|
|
co jako má vědet kucik?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:33 06. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no jesli mu to pomůže nebo ne
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 01:47 07. Apr 2009 |
|
|
při prvnim dnešnim pádu jsem meditoval v hostinci v karathě (jindy bez problémů), podruhý jenom stál.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:47 07. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zajímavý jsou akorát loginy a přechody do lokací.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:48 07. Apr 2009 |
|
|
no mrknete na toho GetFirstPC
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:27 07. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
moje mrkanie totalne ignoruje, mrkol som nanho aspon 4 razy a on nic ! BAN
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:54 07. Apr 2009 |
|
|
tak jinak, skuste mu napsat, nebo prokouknout jeho databazi, nebo co... třeba  (pro ty mene chapave  )
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:07 09. Apr 2009 |
|
|
Tak a opet je server dolu  a nejak se mu nechce nabehnout....nemuze to nejaka dobra duse restartovat?
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:17 09. Apr 2009 |
|
|
igor wrote: paja13 wrote: kdyz vidim nektery do minuty 4x relogovat porad dokola tak me nevim co si o tom myslet proc to delaji Jestli narážíš na mě, tak mě padne v Alwarielu hra tak 5x než přejdu lokaci... někdy se stačí lognout a hned to padne. PS.: override mam celej smazanej. Mě to čas od času lehne na bílí okno(visty), přeteče mi paměť v grafice jak doma(častěji GF 8800 GTS 512) i na NB (GF 9500M 1G ram padá mnohem méně, občas musím restart hry) Posledně když to padlo cca něco po dvanáctý jsem procházel průchod pod illesilskou jeskyní(nikdy předtím jsem tam neměl problém, že by to padlo)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:20 09. Apr 2009 |
|
|
Imho to je hlavně při load u nějaký lokace.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:34 09. Apr 2009 |
|
|
12.32 Probil se znava tunelem a kikslo mi to u loadu další lokace
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:53 09. Apr 2009 |
|
|
Alansijské vrchoviny - jižní průchod?
Nebo to byla jiná lokace poslední vlez do lokace mám u tvý postavy tenhle, tak mě zajímá, jestli se ten log neuložil, bo co.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:54 09. Apr 2009 |
|
|
Jo to by mělo být ono... ale problémy jsem tam nikdy dřív neměl, normálně tam chodim s balíky do isilu...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|