|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 10:41 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Tak mi napadlo , jestli by nešlo nějak zabránit tomu , zda někdo před resem logne někde u jeskyně , po resu logne a vymlátí jeskyni (samozřejmě s vůdcem).O několik hodin dýl jde družina s očekáváním ,všechno zabije a zjistí, že byl oěpt nikdo rychlejší... Nevim zda to de nějak omezit , protože se to asi dost blbě hlídá , ale tohleto mi přijde už fakt docela velkej creeping a bacha ten zabíjí  Třebas naše veleslavná družina se vždy s očekáváním vydá do tigří jeskyně - samice nikde a to samí u yettiů .Jak k tomu pak chudíci přijdem nooo a myslim ,ž e ej víc hráčů co třeba takovou samici tigrů ještě neviděli 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 10:49 15. Apr 2009 |
|
|
Pojd hrát do podtemna  Tam je poměr hráčů/bosáků dost veliký (kladně pro bosáky), takže je nikdy nestihneme vymlátit všechny i když se fakt snažíme co je v našich silách!  No a klidně sebou vezmi dolů celou svojí družinu 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 10:59 15. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a to se ti tam ze začátku nechtělo 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 11:04 15. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: a to se ti tam ze začátku nechtělo  Mě bylo líto legie, ale ten zbytek jsem dělal jenom na oko  Ale pssss.... Měl jsem dobrej důvod tam jít 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 11:05 15. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Pajule wrote: Tak mi napadlo , jestli by nešlo nějak zabránit tomu , zda někdo před resem logne někde u jeskyně , po resu logne a vymlátí jeskyni (samozřejmě s vůdcem).O několik hodin dýl jde družina s očekáváním ,všechno zabije a zjistí, že byl oěpt nikdo rychlejší... Nevim zda to de nějak omezit , protože se to asi dost blbě hlídá , ale tohleto mi přijde už fakt docela velkej creeping a bacha ten zabíjí  Třebas naše veleslavná družina se vždy s očekáváním vydá do tigří jeskyně - samice nikde a to samí u yettiů .Jak k tomu pak chudíci přijdem nooo a myslim ,ž e ej víc hráčů co třeba takovou samici tigrů ještě neviděli  chces zabranit tomu, aby hraci chodili do dungov ? 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 11:49 15. Apr 2009 |
|
|
Lol! Tak choďte do jinejch dungů. Nemůžeme za to, že všichni lezou jen na tygry a k yetti... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 12:15 15. Apr 2009 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 14:18 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
je to zbytečnost... stačí jít na jiné potvory, z vlastní zkušenosti vím že všichni hráči chodí na samice (alan. a sněžná) yety puldraka a ledního medvěda, jinak na ty ostatní, se jde jen a pouze ve výjimečných případech. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 14:20 15. Apr 2009 |
|
|
Holt jim dám devast, aby se využily i jiný dungy...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 14:25 15. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Plánovali jsme udělat ty náhodný Bosse, ale je to trošku práce.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 14:35 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
To mi znie jak keby sa creeperi zacali medzi sebou prat o dungy...bodlo by pre nich postavit do centra thalie nejaky portal,kde budu dopredu vidiet ktory dung je vypratany aby sa stihli teleportnut do nejakeho volneho 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 14:37 15. Apr 2009 |
|
|
Skipp wrote: ...keby sa creeperi zacali... Spíš looseři, když nedají nic jinýho než samice tygrů a starýho yettiho. 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 15:39 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
 no jak uděláte náhodné objevení bosu, tak to bude ztížností jak prase 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 15:44 15. Apr 2009 |
|
|
no a? život je boj... nebo smrt? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 15:48 15. Apr 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Zabránit se tomu dá a to že nebude hned po restartu (po pádu) boss připravenej, ale třeba až po dvou-třech hodinách...
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|