|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 17:17 15. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to je zajímavé, jak někdo tahá hrozně real věci kvůli všelijakejm blbostem.. ale jak jde o jeho pohodlí tak o RP nepřemejšlí, chodíte tam IC každej tejden, samice se neprotrhnou aby jste byli spokojený 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 17:47 15. Apr 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jak říkám až 3-4hodiny po restu at maj šanci i jiní...
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 18:12 15. Apr 2009 |
|
|
Tretas wrote: :mrgreen: no jak uděláte náhodné objevení bosu, tak to bude ztížností jak prase  počkej až se objeví náhodně nějakej boss třeba u jezevců 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 18:54 15. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
igor wrote: Tretas wrote: :mrgreen: no jak uděláte náhodné objevení bosu, tak to bude ztížností jak prase  počkej až se objeví náhodně nějakej boss třeba u jezevců  hehe tak to radši vidět nechci... taková zatoulaná samice alan. tygra u jezevcu 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 07:29 16. Apr 2009 |
|
|
Tak jak je dynamický spawn pastí, Q atd. tak udělat dynamický spawn bosspokladu s bossem .... já vím je to těžké, ale není v tom pravidelnost a sníží se tím počet zneužití po restartech ... ano zažil jsem hráče co měl dvě vysokolevelové postavy a každou zaparkovanou u jednoho dungu ... po restartu jste měli vidět to tóčo ... občas jsme se smáli, že mu dnes dung 1 trval o 5 min déle než včera, že se asi něco stalo ... neplánovaný kritikal NPC či co.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 15:20 16. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja sem creeper a looter, ale tohle me taky vytaci. orpavdu ty rozdily mezi koleckem v 14 a v 17 jsou az o dve desetinna mista. Nejlepsi je pak vyuzivat opravdu mista, kde nikdo jinej nechodi. to byla rada od Rejtyho a je to fakt. potvory, ktere jsou necim neprijemne, treba saji urovne, zkamenuji, nebo je to proste cokoliv jineho, nez obycejne zvire, tak opravdu nejsou tak popularni a v 70% pripadu ani pred restartem ty jejich dungy vymlaceny nejsou.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 17:05 16. Apr 2009 |
|
|
tak sbírejte údaje a může se poupravit velikost lootu aby líp odpovídala obtížnosti
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 17:16 16. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
photter wrote: tak sbírejte údaje a může se poupravit velikost lootu aby líp odpovídala obtížnosti to je prave dosti ruzne. kde si vystaci klerik s 10lvlem a imkou na strach, tak valecnik na 2élvlu muze mit nechutne problemy. pokud se zase ale zacne koncipovat kazdej dung tak, aby byl vzdy loot umerny nejnizsimu lvlu, kterej ho muze vybit, tak budou vsici zebraci  treba jak psal Rejty v jinem topicu, prastare gorily v prahvozdu aby meli loot umerne 15lvlu hranicare, ale pritom si tam sam valecnik na 20 ani neskrtne... ale prikladu je vice.. kdyz si jeden vychyta jeden dung, tak prece nesnizis zlato vsem.Vim, ze se to treba udelalo u Brouci kralovny, ale nepripada mi, ze by zase ta Tygrice nebo Vudce Yettiju meli az tak neumerny poklad. Treba zrovna ten vudce Yettiu s tim jeho srtazenim a redukci je celkem slusny nepritel.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 17:18 16. Apr 2009 |
|
|
Je jednoduchý, proč se chodí hlavně na zvířata. Jen mlátí, nekouzlí a nemají speciální schopnosti...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 17:24 16. Apr 2009 |
|
|
jop. nicim te nezaskoci. mit 30% sanci, ze nejaka z nich bude mit srazeni, odzbrojeni, nebo neco podobneho, tak by situace byla vyrovnana (co se prekvapeni tyce). ale tim by se zase odvarilo XX hracu, co vycvik nemaji. Jedine nejake celkove snizeni lootu zviratkum. ale jak sem psal treba o te kraloven broucku, ta podle me s porovnanim s ostatnimi dungy ma zase zlaa malo. Ale to bych tipoval.. mozna je to kvuli SD, protoze ten dung je stvorenej tak trochu pro ne. I kdyz co oni s tou kralovnou musi udelat, aby ji zabili, to opravdu nevim..
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 18:51 16. Apr 2009 |
|
|
No už jakou dobu přemejšlim co sem napsat... Chodil jsem týden na tygřici a taky jsem si musel o to napsat, abych si zajistil, že tam po resu bude... Jako já nevim tenhle svět je dobrej jakej je... Já osobně bych nebyl nadšenej z dungu kterej, když projdu na 15tym lvlu, dám si pořádnej boj (teď na 18tým s lepší výbavou už vim že jí dám, když mi nedá třikrát po sobě krita za cca 40 dmg) tak tam najdu nějakej loot odpovídající obtížnosti... Když bych šetřil na nějakej armor za mega na vyšším lvlu, tak by se mi rozhodně nevyplatilo chodit do dungu kde získám cca 10K když se povede poklad... jinak by to znamenalo, že neznám lepší dung, nebo že nemám na výběr...
Dobrý by bylo ty bosy nastavit s random spawnem, ale zaím to neni... takže buď se domluvíme mezi sebou nějak rozumně, nebo přijdou DM a upravý ty dungy tak, že si nikdo sám dung nedá a když půjdem v partě tak tam budem taky wipovat a zase z toho bude prd, protože s mojí partou co chodim se loot dělý stylem, že za to co jsme nabrali tak oživýme padlí(někdy naporsto stupidní smrti, když celou dobu řveme s elvinem držte se v zadu) a pak se zbytek dělí mezi partu... což jsem tuhle šel nedávno na dvě výpravy v jeden den a dostal jsem jen exp a peníze za ress...
Já prostě radši bojuji než abych seděl v dílně, ale zase abych si zašel na hoďku na lov a měl z toho pár mrzkejch peněz to mě nebaví...
Btw párkrát jsem tam potkal hraničáře na low lvlu jak tam choděj ochočovat samičku, je to dobrej boj?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 21:15 16. Apr 2009 |
|
|
Proti tomu čekání před jeskyní nebo před lokací před restartem, kde je nějakej boss by byla dobrá věc-restart by házel všechny postavičky tam, kde mají svázanou duši. Zamezilo by se tím, že minutu po restartu není boss a po pádu serveru by se postavička neobjevila někde nahodile v jeskyni, ale právě třeba v chrámu.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 21:29 16. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
photter wrote: tak sbírejte údaje a může se poupravit velikost lootu aby líp odpovídala obtížnosti vez hnilobnika - trofej za 45tisic a hnusnej dung co v epicky druzine 3 postav skoro nesla a nic jinyho jak poklad na konci a trofej podtemno hrobka nazev uz nevim nejak Telafnirova - 48 tisic prodas hlavu prastarycho licha co 2 postavy ze stejny druziny daly skoro s prstem v zadku (bose sem ustrilel vlastne sam) k tomu loot asi 15tisic prahvozd jeskyne vodniku - loot zadnej za sefa 62tacu + poklad asi za 12 tisic a epicka druzina ma velkej problem a 2 ze 4 malem chcipnou podtemno jeskyne giberlingu - loot jeste pred bosakem asi 13tacu a za bose skoro 20 + poklad dalsich skoro 10 a potvory jednoduchy na vyvrazdeni a ustrileni co sem zatim z podtemna videl tak me prisly dungy skoro zezlata :o) nastavit po restartu vsechny do domovskyho chramu tak pak vitezi ti co maji kone :o) a taky se dostanou z hnusny situace to sem proti nejvyhodnejsi je loot kdyz vidim bojovnika jak v prahvozdu da za hodinu real casu zisk 100tacu tak ziram :o)
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 21:58 16. Apr 2009 |
|
|
Xaarth wrote: Proti tomu čekání před jeskyní nebo před lokací před restartem, kde je nějakej boss by byla dobrá věc-restart by házel všechny postavičky tam, kde mají svázanou duši. Zamezilo by se tím, že minutu po restartu není boss a po pádu serveru by se postavička neobjevila někde nahodile v jeskyni, ale právě třeba v chrámu. Takže po restartu (pádu) by to rozházelo družiny po celé Thálii. Navíc by to nic neřešilo, pokud si někdo jeskyni vylootovat chce, tak je přece jedno jestli to udělá minutu po restartu nebo za půl hodiny. Problém je ten, že večer, kdy hraje nejvíc lidí, už budou všechna oblíbená místa (které nabízí dost peněz a zvládne je s minimálním rizikem jednotlivec) vybraná. Přesto zbývá habaděj míst neoblíbených, stačí sekládat vhodnou družinu.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 02:14 17. Apr 2009 |
|
|
Co se týče logování na pevnejch místech, má svoje pro a proti. Chrámyne, musej to bejt nastavitelný spawn pointy, já tomu celkem fandim, protože odpadaj takový ty věci jako zaseknutí atd. - prostě se to porestartu samo srovná. Ale zase se hráč někde odlogne a při nalognutí je úplně jinde, no má to svý (jdeš na dlouhou výpravu, vyplejtváš se a pak eště musíš řešit zpíteční cestu, tu přitom hrdinové nikdy neřešej  a nedejbože spadne server nebo je res... takže já jsem spíš pro než proti, ale ta vůle tady neni, už se to navrhovalo kdysi. vyvážení dungů je zlá věc, ono hodně záleží na nastavení světa. na EQ jsou posílené spawny pro sólisty a taky pro některý povolání, hlavně kleriky, ale je otázka jestli je to dobrej směr. mě se líbí systém co je na EfU, tam sou dungy udělaný questově (klinutim na bod si nastartuješ quest a ten quest má v podmínce, jaký levly a v jakym počtu postav se daj dělat, třeba lvl. 2-6, party 3-8 je pro levly 2-6 a 3 až 8 hráčů... sólování dungů neznaj.) a jsou vybalancovaný tak, že je jen tak nikdo nedá s prstem v nose, dycky je to boj, většinou opravdu na hranici možností postav.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|