|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 19:57 15. Apr 2009 |
|
|
taky nic bohuzial ako fuxxo...rovnaky termin diplomky a prace momentalne az nad hlavu...mozno fakt v tom lete 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 20:19 15. Apr 2009 |
|
|
2. května je špatně, guzzisti maj zahájení sezóny a tradiční sraz v anníně, zkuste jindy (pokud nevíte, guzzisti sme kucik a já) 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 20:27 15. Apr 2009 |
|
|
Nějaký guzny nás nezajímají. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 20:30 15. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty wrote: Nějaký guzny nás nezajímají.  Ja ti je necpu, ale tohle se proste presunout neda 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 15:00 16. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
6 tydnu do diplomky, termin je prave pred zapoctakem... nerad bych si kvuli jednomu vikendu zopakovaval celej tenhle nudnej rok.
ale jinak bych prijel.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 19:33 16. Apr 2009 |
|
|
Pro me je to taky v prcicich termin ja nevim ani co bude zitra jesi budu nebo nebudu v praci takze ja nejedu snad priste
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 19:46 16. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ja by som prisiel, ale kedze mna nikto nepremluval aby som isiel tak pojdem az na letny zraz. Pod podmienkou ze tam pojde igor.. inak to nema vyznam vobec robit.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 23:28 16. Apr 2009 |
|
|
Já sem poslední dobou na tom celkově špatně s časem, takže se neukážu za prvý proto, že sem neudělal skoro nic z úkolů od minulýho srazu  , a za druhý jako fuxxo a Daanri, diplomka klepe na dveře a práce je mraky, takže bude jenom hůř... Vo to lepší to snad bude na letnim sraze 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 23:29 16. Apr 2009 |
|
|
Hlavně jeďte na letní, tenhle může bejt takovej soukromej. 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 23:57 16. Apr 2009 |
|
|
No škoda, že sa zrazy nerobia tak do 2hod cesty autom od Žiliny  ak je to ďalej, je to pre mňa konkrétne úplne nereálne .... prečo? .... veď väčšina vie ;D ale diplomovka to nie je, také dačo podobné už mám za sebou *škerí sa na tých, ktorých to čaká*
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 09:53 17. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jachyra wrote: No škoda, že sa zrazy nerobia tak do 2hod cesty autom od Žiliny  ak je to ďalej, je to pre mňa konkrétne úplne nereálne .... prečo? .... veď väčšina vie ;D ale diplomovka to nie je, také dačo podobné už mám za sebou *škerí sa na tých, ktorých to čaká* To je jednohduchý, prečo. Protože slováci jsou líný nějakej sraz pořádat 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 10:16 17. Apr 2009 |
|
|
Tak ako panove ja s kludom nakej sraz zorganizuji prave v tej Žiline na Slovensku, len pokial viem Rejty a par ostatnych je linej vytiahnut paty z Plzne.  Dokonca by som bol mozno schopny zabezpecit aj naku chatu resp. mensi penzion ak by sa nazbieral dostatok ludi. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 10:41 17. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
u nás je taky možnost zamluvit hájenku.. ale plzenáci jsou liný přijet i do prahy, natož někam do kolína nebo nedej bože na slovensko 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 18:46 28. Apr 2009 |
|
|
Z velkýho jarního srazu se stává malý komorní. No, nevadí, alespoň snad pojede víc lidí na letní. S kým můžu počítat? Podrobnější info sem hodím během zejtřka. Přes sobotu bude vejlet a večer se půjde do hospody.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Velký jarní sraz Thalie 2. května Posted: 19:04 28. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
sem kripl, nemuzu moc chodit, takze pochybuju ze to do soboty davam 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|