|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 10:20 12. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zařídim nějak, aby ten feat DM mohli přidělit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 14:57 12. Feb 2009 |
|
|
Nestačil by relevel? Mimochodem, problém s postavou a kroky přetrvává. Nelze se kvůli tomu například dostat k většině ohnišť a k prodejnímu pultu u ivorského vetešníka. Na spoustě ostatních míst je to taky o zdraví, ale naučil jsem se to oklikat 
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 15:01 12. Feb 2009 |
|
|
Relevel je přežitek. Člověku to změní HP, zapomene, jak měl skilly a... a vůbec.
Jj, mrknu na to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 17:08 13. Feb 2009 |
|
|
kucik wrote: Člověku to změní HP, zapomene, jak měl skilly a... a vůbec.
Jj, mrknu na to. Stává se to i hobitům nebo elfům...
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 01:02 15. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak teda by sopm sa opytal, lebo tato tema nejako utichla... Ako to vyzera?, bude konicek fungovat alebo nie?
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 06:08 15. Apr 2009 |
|
|
Este nefunguje? Uz som videl par ludi na tom behat...
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 17:39 15. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
no teda ja neviem, mozno mas pravdu, alebo ja nie som schopny prist na to ako sa ten feat zapina... neviem ako je to obmedzene levelom ale na nejakom 15tom by to hadam malo fungovat....
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 19:01 15. Apr 2009 |
|
|
zvláštní schopnisti a paladinský schopnosti tam by měl být mám pocit jezdí na něm daladan a Adrien
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 13:26 17. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
no tak som vcera skecol s daladanom a ono to vyzera, ze len paladinovaia vytvoreni po patchi 1,69 mozu konicka pouzivat. teda sa pytam niekoho z vedenia ci sa s tym nieco neda urobit... nejako to opravit aby som to mohol pouzivat aj s postavou ktora bola vytvorena pred prechodom na novy patch.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 13:41 17. Apr 2009 |
|
|
Dá. Chce to udělat nějakou hůlku, kterou ti Dm přidá ten feat.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 01:38 18. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
 parada, to ma potesilo ze to ide,a koho oslovit? ktory DM sa zlutuje nad stale peso chodiacim paladinkom....?
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 13:17 18. Apr 2009 |
|
|
Já bych ten feat spíš zrušil, než rozdával, přijde mi to takový divný, mit koně zadara a pořád, když ostatní za něj musej platit 70k a může jim chcípnout...
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:04 18. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
taky protestuju aby ho mel kdokoli ale proto ze kdykoli uvidim paladinova kone tak se divam tak 5 sec jen na jeden obrazek dela desny lagy jedno jestli na nem nekdo sedi nebo kun stoji sam
pak bude stacit kdyz utocnik pojede na paladinskym koni nic neuvidim a nejsem 1 co ma tyhle potize
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:36 18. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
No mne to teda nepride divne mat nieco zadara, kazdy build ma svoje vlastnosti.... niekto plati tisice za lektvary a niekto ich ma tie iste schopnosti ked sa pomodli, a zadarmo - tiez je to nespravodlive? alebo divne? keby to bola taka ohromna vyhoda tak je tu kazdy paladin...
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 23:09 18. Apr 2009 |
|
|
Já jsem zasádně proti koni, co laguje či dokonce shazuje hru.Proto bych toho koně zrušil dokud se nevyřeší problém právě s lagy.
Ty kupovaný jsou v pohodě, ale bohužel ten paladinskej laguje.
|
|
Top |
|