|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 12:09 19. Apr 2009 |
|
|
Joo přesně tak jsem to myslel. Kdyby se dobývání Hag graru dělo na EfU, byl byto velkej IG event a všechny posavy co se ho účastní by riskovaly permku, pokud je někdo neoživí ve hře. A ty co by tam nebyly, tj. nehrály, by byly přesunutý do Podtemna bez dalšího, poraď si jak umíš. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 12:49 19. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Přesun hráčů z Hag-Graru do podtemno neni bráno jako chyba, prostě se tak udělalo a dali se jim věci i lvly... uškvařte se závystí 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 12:56 19. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 12:57 19. Apr 2009 |
|
|
tam už sem já 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pidizvik
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:11 19. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: Přesun hráčů z Hag-Graru do podtemno neni bráno jako chyba, prostě se tak udělalo a dali se jim věci i lvly... uškvařte se závystí  A to je jako oficalní odpověď DM teamu na Neitahanovu otázky : Cituji: To je vyhoda ze sa zmaze jedine mesto kde mozes na povrchu hrat a prehodia ti postavu do podtemna ? Co konkretne z toho plynie, aka vyhoda ? Nebo se jen nechce nikomu přiznat , že "násilné" rozjetí podtemna je něco co není zrovna hráči dvakrát vítané , ale že jde jen o rozjetí snu spustit frakční masakry....
_________________ " Čas pustit se do běhu nastává zhruba v okamžiku , kdy zazní ..e.. ve větě: " Hej, ty ! " Mrakoplaš
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:13 19. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Pidizvik
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:19 19. Apr 2009 |
|
|
Mohl by tady s toho být alespoň jednou topic kde se mluví rozumě , bez nic neřešících výkřiků alá bersekr ? A bez přízpěvků obsahujících jen smajlíky a hlášky typu Jejda !?
Když už jednou chceme něco o hraní na Thali probrat tak alespoň s troškou sbekontrolování co píšu a jestli se to opravdu hodí jako rozumný přízpěvek ... na ptákoviny a honění přízpěvků už tu máte rozjetých desítky jiných topiců.
_________________ " Čas pustit se do běhu nastává zhruba v okamžiku , kdy zazní ..e.. ve větě: " Hej, ty ! " Mrakoplaš
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:25 19. Apr 2009 |
|
|
nad cim places ? ....ja sem nic nedostal zadnou rasu mi nezmenili z rozjety legije neni nic, sem dole zas jak otrok ..to mam furt brecet jako vecina z vas (alaa duergar je slabej, ty z Hag-Grar dostaly novy postavy mega silny buildy ECL 2) ...fakt nechapu Hag-Grar se zrusil protoze by podtemno upadlo uplne do zapomneni a nikdo by tam proste nehral... zruseni zlyho mesta je sice blby ale jina moznost lepci nebyla  BTW - ty dole dostaly uplne ty samy levely a povolani a jak uz se to psalo, places zavidis ??? tak si zahraj dole a pochopis ze by byla fakt skoda kdyz by Fotrovo prace na podtemnu prisla do hajzlu  paac je to tam paradni a dejcha se tam dobre
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Pidizvik
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:48 19. Apr 2009 |
|
|
Lord_Berserk wrote: nad cim places ? ....
Přečti si můj přízpěvek o trošku vejš ... Mě vadí že vize Podtemna jaká je a jaká se snaží za každou cenu rozjet je vize radikálního frakčního boje. Jestli po něm tolik toužíte a podtemno je tak nádherné ( zatím po boji slyším toužit jen hráče zlých postav ) , tak si nechte zavalit tunely a masakrujte se mezi sebou drow vs duregar atd.... A nesnažte se do toho za každou cenu namočit zbytek servru. Uvidíme jak velkou přitažlivost bude mít ta vaše opěvovaná vybíjená. No a nakonce tu třeba budou dva servry za cenu jednoho ... obchodní sen ne ?
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:51 19. Apr 2009 |
|
|
jenom abych připoměl, tohle je frakční svět a boje jsou tady povoleny a podporovány, jesli se ti to nelíbí tak s tim nic neuděláme.. na Thalii to tak je
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 13:52 19. Apr 2009 |
|
|
aha takze dalsi hippies  je mi to jasny... jestli ti vadi frakce tak nevylejzej za tmy z mesta a jestli chces svet beze zla tak di hrat The Sims, v kazdym svete fantazie je zlo a dycky bylo to nezmenis... nechapu co se snazis prosadit ...nic proti 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 14:15 19. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Lord_Berserk wrote: pochopis ze by byla fakt skoda kdyz by Fotrovo prace na podtemnu prisla do hajzlu :) paac je to tam paradni a dejcha se tam dobre mas uplnou pravdu viewtopic.php?p=42748#p42748lepsi dychani ale neberu :o)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 14:17 19. Apr 2009 |
|
|
Pidizvik wrote: Mě vadí že vize Podtemna jaká je a jaká se snaží za každou cenu rozjet je vize radikálního frakčního boje... nová vize Podtemna je ve vývoji, současně se snahou zkonsolidovat reálie světa. zrušení Hag Graru je součástí snahy zmenšit prostor pro setkávání hráčů - v této chvíli jsou dvě centra plus několik menších, hag byl velké třetí centrum a na to na serveru prostě nejsou hráči, aby všechno plnohodnotně utáhli. to jestli vztahy Podtemno x Povrch budou postavený na radikálnim frakčnim boji nebo jinak, je do značný míry závislý na hráčích. pokud kdokoli máte nějakej nápad či vizi, jak by Podtemno mělo podle vás vypadat, klidně mi to šoupněte do PM nebo mailu (nepiště mi "nemělo by" ale "navrhuju tohle a tohle"). teď je správná doba přihlásit se s návrhy a nápady, slibuju že je přečtu a vyhodnotim (než je photter vyhodí  ). ale jinak prosím uvědomte si, že tým vytváří svět s nějakym záměrem a vy v něm můžete hrát, pokud tento záměr přijmete. pokud máte pocit, že záměr není dobrý, nebo vám nevyhovuje, je asi nejlepší změnit server a jít hrát jinam, protože změnit core směřování serveru a jeho herní styl neni reálný (příliš mnoho lidí zastává opačný názor). pokud máte za to, že byste v rámci existujícího směrování dokázali pomoct, poradit a přijít s nápadama, dveře jsou otevřený - ale pokud k tomu přistoupíte stylem "děláte to blbě a mně do toho netahejte", tak si je sami zavíráte a docílíte jedině toho, že budete braný jako sociálně nepřizpůsobivý outsideři, co jsou věčně s něčim nespokojený a tim pádem se na vaše názory už pak nebude nikdo ohlížet. to je jednoduchej a zcela zákonitej vývoj.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 14:25 19. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Pokud vás štve že maj stejně lvl s ECL1 .. docela koukám jak jste všichni závistiví, jen má někdo něco trochu víc a hned na to musíte poukázat a už jim DM suportuje spis to byla otazka s rejpnutim dohromady - rozhodne ne zadna zavist
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Realie vs sila buildu Posted: 14:43 19. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
:pidizvik
myslim ze dost ludi ti tu uz vysvetlilo dovody zrusenia hag gragu, ale aj tak si dovolim reagovat na jeden z tvojich bodov tej dlhej spravy tam vzadu na strane tusim 9 ?
Ti hraci ktori hrali na povrchu v hag graru dostali na vyber, nemuseli ist hrat do podtemna. Mohli ostat na povrchu, dat si permku v boji o HG, pripadne ostat hore so svojou stavajucou postavickou (bez moznosti pristupu do akehokolvek mesta). To ze sa ti teraz cez tell stazuju hraci ktori chceli hrat tie drsne zle postavy tak zname z americkych filmov, ale zaroven expit s assimarmi, paladinmi a vlastne s kymkolvek podla nalady nejako neberiem.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|