|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:02 18. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Rejty wrote: monstera wrote: Daanri wrote: No mozes tam sediet i teraz pekne na vonkajsej terase, nic sa natom nezmenilo. akorát že tam není pořádně vidět kvůli střeše... Mně to ohniště přišlo takový romantičtější. a hlavně to bylo o něčem jinym při tom ohni , takoví víc o tom , že se tam sedlo a každej se se sebou bavil...
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:04 19. Apr 2009 |
|
|
Žorž wrote: Vždyť se tady jedná i o naprosto jednoduchou úvahu podle pravidel volnýho trhu. Nejedná, proto kolabuje Ohýnek byl lepší, protože tam byli všichni pospolu. Mohlo by se to trochu poupravit, místo krbu dál doprostřed ohniště, okolo lavičky, stříška a nějaká místa k sezení by mohli být kousek bokem. Taky by tam mohla občas přijít servírka ať nemá pan Krkovička na pozemku darmožrouty.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:39 19. Apr 2009 |
|
|
Tiez mi chyba stare, dobre .. ohniste 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:10 19. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Aj mne sa paci viacej hospudka,mam rad hospudky,najradsej by som v nich presedel cele dni,len keby sa tam nieco dialo. A sinta moc nad pivom neslinta cize,tak  EDIT: Ohnicek by bodol u niekoho na terazse(teda ked uz to ma byt v meste ci v dedine) Keby mal niekto dom s ohniskoom na dvore a pozyval by nas na opekacky 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:14 19. Apr 2009 |
|
|
Bratrstvo lesni moudrosti moze obcas zorganizovat opekacku a bohapustu ozranparty v Shardone 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:17 19. Apr 2009 |
|
|
Prometheus wrote: Bratrstvo lesni moudrosti moze obcas zorganizovat opekacku a bohapustu ozranparty v Shardone  Bleeeeh, nesuhlasim...pozeram sa na tento napad asi takisto ako keby mal niekto navrhnut hromadnu party plnu ozranov u mna doma v cistom, upratanom byte  ale ja viem ze si len zartoval
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:41 19. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
pravda že ohníček skoro nutil ke konverzaci, všichni seděli pospolu.. takhle je více stolů a každej si sedne jinam
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:19 19. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
tiez mi chyba stare dobre.. pockajte si nato.. ohniste !
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:00 19. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: pravda že ohníček skoro nutil ke konverzaci, všichni seděli pospolu.. takhle je více stolů a každej si sedne jinam bol tam i viac taky nadych fantasy atmosfery 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:25 19. Apr 2009 |
|
|
zrušila bych terasu hospody , třebas , že tam přišel nějakej pomatenej cvok , co to zničil a chudák krkovička nemá penízky na novou , tak udělá jenom ohniště a kolem nějaký lavičky...a nebo udělat ohen úplně jinde , ale to by nebyl ten efekt... a na vííc ono kdo by furt dřepěl ve městě to si radějc zajdu do vesnice Doubkov , nebo do krásného Gruberíku...škoda , že tam moc lidí nechodí , páč je taky dost hezkej , ale ohniště tam taky neni 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:53 19. Apr 2009 |
|
|
Pajule wrote: zrušila bych terasu hospody , třebas , že tam přišel nějakej pomatenej cvok , co to zničil a chudák krkovička nemá penízky na novou , tak udělá jenom ohniště a kolem nějaký lavičky...a nebo udělat ohen úplně jinde , ale to by nebyl ten efekt... a na vííc ono kdo by furt dřepěl ve městě to si radějc zajdu do vesnice Doubkov , nebo do krásného Gruberíku...škoda , že tam moc lidí nechodí , páč je taky dost hezkej , ale ohniště tam taky neni  Ano a v tom doubkove keby hra trocha veselsia hudba tak by sme sa tam aj vsetci spolocne radovali a tesili 
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:14 19. Apr 2009 |
|
|
Na každém serveru je nějaké místečko kde se koncentrujou avataři (nejvíc se mi líbil ohníček u hraničářů na Alhambrii  ). Tady je to jednoznačně Ivory, takže pokud se to tam trochu upraví, učitě se tam bude častěji vysedávat a kafrat.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:46 19. Apr 2009 |
|
|
to ej tim , že kdysi malinkatá ves ivory je městooo  a stejně o tom všichni mluví jako o vsi...teda aspon mylsim , že ej to městečko né? 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:00 19. Apr 2009 |
|
|
No největší koncentraci avatarů zajišťujou poslední dobu Karathský dílny, někdy je tam tolik lidí, že nevim jestli projdu dveřma ven 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:09 19. Apr 2009 |
|
|
Spíš než o ohništi je to o vůli hráčů. Proč se nezeptat těch co seděj u stolů co je v okolí novýho, nebo si přisednout? Já když procházím kolem, tak si vždycky na pivo a na nějaký to jídlo sednu, ale vídám většinou akorát ty běžce, a ty budou probíhat vokolo ať tam bude ohniště nebo hospoda...A když už se tu řešilo co bylo dřív, tak dřív se dalo dát dohromady nějakou bandu nebo pitku jednoduše i v samotný hospodě, která teď slouží jenom jako koridor do pokojů a ven...
|
|
Top |
|