|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:11 19. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jop a pak nemůžeš ani pomáluprojít severní bránou , páč tohází děsný lagy z tolika koní  a do toho mi to zalagujou pak ještě ty rekurti u tej hradby .. hehe mi občas připadá ,ž e v severní bráně je ustéjeno víc koní než ve stájích po celé thalii  Johny:haha nebooj snad až ěnkde nahrabu tu kopu expů tak dam lvl barda a něco vymyslim , vymyslíme třebas svátek piva pro trpaslíky 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:24 19. Apr 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Pajule wrote: to ej tim , že kdysi malinkatá ves ivory je městooo  a stejně o tom všichni mluví jako o vsi...teda aspon mylsim , že ej to městečko né?  Oficiální název v reáliích je Ivory city, a dělí se na tři neskutečně velké čtvrti- hřbitovní, farmy a ta největší centrum.
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:26 19. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
lokaci famy je takové malé gheto, vládnou tam zlý a gansterský famáři, Ivorská domobrana se tam bojí Střed je takové srdce města, je tam všechno, Ivorská domobrana to tam má pod palcem a schází se tam hodně lidí za obchodem všeho druhu Hřbitov je taková odpadlická část města, žijou tam chudáci a skladujou mrtvoli Já sem apeloval za to, aby to takhle bylo napsaný, ale všichni řikali že to je blbost 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:38 19. Apr 2009 |
|
|
Jonny wrote: Spíš než o ohništi je to o vůli hráčů. Proč se nezeptat těch co seděj u stolů co je v okolí novýho, nebo si přisednout? Já když procházím kolem, tak si vždycky na pivo a na nějaký to jídlo sednu, ale vídám většinou akorát ty běžce, a ty budou probíhat vokolo ať tam bude ohniště nebo hospoda...A když už se tu řešilo co bylo dřív, tak dřív se dalo dát dohromady nějakou bandu nebo pitku jednoduše i v samotný hospodě, která teď slouží jenom jako koridor do pokojů a ven... Jasně, kdyby lidi chtěli tak tam posedávají. Ale to prostředí tomu napomůže. Jinak interiéry hospod na posedávání moc dobré nejsou, připadají mi dost velké a jsou plné NPC. Pokud si sedneš k často jedinému volnému stolu, tak si tě běžci v koridoru do pokojů ani nevšimnou. Ivory není city ale town 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:44 19. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
presne.. a deli sa na Down Town, East Side, West Side a Central Park.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:46 19. Apr 2009 |
|
|
Ještě přidej China town a máme tu Lost Heaven z Mafie  "Život je svině." Tommy Angelo
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:52 19. Apr 2009 |
|
|
pravda, Krkovičkova hospoda je hrozně velká, šlo by ji udělat menší?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:48 19. Apr 2009 |
|
|
Ja mam lepsi napad, cele Ivory je na prd, podme ho smazat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Fidorka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:53 19. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: Ja mam lepsi napad, cele Ivory je na prd, podme ho smazat.  Konečně radikální řešení : Místo staré Ivory - nové druidské menhiry !!! Místo Šmeličky - borové větvičky !!! Místo hospody - lesní jahody !!!
_________________ Vrog Kurval - Velitel Temné legie
Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:19 20. Apr 2009 |
|
|
Tak jsem mel nápad, kterej jsem se snažil navrhnout na jiném serveru, kde jsou ale už WB minulostí. Možná zde by vás to mohlo zajímat  . Takže, šlo by o podmořský svět. Vneslo by to do hry zas jednu zajimavost, která je technicky snad i splnitelná. Představoval bych si to jako rozměrově rozsahlou lokaci, ve které by člověk nacházel různé podmořské příšery, poklady a dosud neobjevené zatopene jeskyně či pradávné civilizace. Jak to řešit z hlediska provedení? prostředí: pohyb: permanentní slow vliv vody: každé dvě kola hod na utopení. Řešení - magický item podvodního dýchátka s imkou na utopení gtraficky efekt: v podobě modré mlhy a zvýšení hladiny vodní plochy textury a modely: třeba zde http://nwn.bioware.com/players/167/tilesets.htmlhttp://nwn.bioware.com/players/167/plunder.htmlněkteré modely bytostí třeba jako had se mohou změnit v podmořské Tak se ptám na vaše názory.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:32 20. Apr 2009 |
|
|
Podmorskej svet je v plane. Existuju nato na vaulte priamo tilesety podmorskeho sveta. Momentalne su vsak na praci ine veci, ale ak to chces udelat tak staci napisat Rejtymu a urcite budes mat moznost. Iniciative sa medze nekladu. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:22 20. Apr 2009 |
|
|
tao kan wrote: ... nic novýho, an EfU podvodní lokace normálně fungujou... dávat každý dvě kola hod na utopení je ovšem blbosta druhá blbost je zavádět item dýchátka... stačí nedělat jedno ani druhý a vyjde nastejno, bez imky nautopení ti tam nikdo nevleze, známe bioware kostku... tam to maj řešený že dostaneš pdle odolnosti nějakej počet kole po kterej vydržíš nedejchat, ten se to pravidelně vypisuje aby sis udržel přehled. brnění a štíty zpomalujou, ze zvýšený zranění a elektrikua co eště si už nepamatuju.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:43 20. Apr 2009 |
|
|
Proč chcete chodit po dně rybnika a lovit škeble...? ale proti gustu žadny dešputát... treba by tam mohly bejt nejaky suroviny pro craft, jinak nevim jak tam trpaslíka dostanete....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:09 20. Apr 2009 |
|
|
a co expi? 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:12 21. Apr 2009 |
|
|
dobře, tak možná expy by mě tam na chvilku dostaly (stejně se blíží podzim, čas koupele....)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|