|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 14:06 21. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mě se nejvíc líbí, jak jeden řekne ,,Neběhejte neustále ve městech" a druhej se začne bránit, proč jako nesmí běhat někde v lesích. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 14:20 21. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
me se libi jak se ty diskuze dostanou nekam uplne jinam nez jak zacly
_________________ nwn
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:15 21. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: Když jsou tu však RP hráči co neustále neběhaj, sednou si v hospodě a najedi se a okolo proběhne několik postav k vetešníkovi, zase ven na creep, k vetešníkovi, prodat apod. Nevipadá to dobře, a nechci zas vidět že někdo pospíchá nebo cvičí na maraton, vypadá to prostě blbě A ja nechapu proc ti to vadi, dyt si uzivas to sve Roleplajovani. Pokud te to ale rusi, tak se klidne muzes pokusit je do toho zapojit. Zarvi na ne postavou (klidne je i pres tell na to upozorni) at nelitaj a jdou si dat neco k jidlu. Nebo se jim nejak IC proste vysmej. Bud se chyti a pak se to nejak vyvine - treba i pozitivne, nebo nechyti (odignoruji, spatne zareaguji, zanadavaji, zautoci.. atp) a ty to pak muzes resit bud s DM nebo treba na foru. Protoze takovej hrac uz na RP serveru nema co delat. Me totiz pripadne, ze to "vypada blbe", protoze se na to koukas jako hrac a jako hrace te to proste stve, ze ten dotycnej vydelava (at uz xp nebo prasule). Navic, dle meho maji DM docela slusne moznosti takovehle postavy sestrelit (IC formou), a kdyz se budou chovat non-RP tak pak i strhnutim XP... Krata wrote: Nějaký rozdělení lidí na foru na osvědčené a ty ostatní samozřejmě je.. co se dalo čekat jiného? Jedni jezděj na srazy a už sem se s nima opil a další sem v životě neviděl a ani nevim jak se budou vyjadřovat. Tak se k nim lidi chovaj formálnějí. Těm co znám víc věřim než tě co neznám, pro mě to je celkem logické. O tomhle jsem ale vubec nemluvil, to je snad jasny  edit: on je problem, ze hrani nwn ma vzdy nekolik fazi.. a jakmile se sejde vic hracu v jinych fazich, tak nastavaji problemy 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:31 21. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: Behanie sa tu uz riesilo tolkokrat ze az. Nikto nechce aby si chodil z Ivory do Tartenu chodzou ked ta to nebavi. Jedine k comu sa v tej debate vtedy doslo, tak bolo aka taka dohoda, ze v mestach(osadach) sa behat nebude. Podle mě by DM za běhaní ve městech měly rozdávat zlomený nohy. Vim že teď mi začne určitě hrozně lidí nadávat a prudit s tim proč a co mi na tom vadí, že běhají, čim omezujou mojí hru apod. Rovnou moje a opakující se odpověd zní: Protože tohle by měl bejt pokud já vim RP server a k tomu prostě neběhaní ve městech a družinách a prostě v místech kde jsou jiný postavy patří. Možná se pletu, možná je muj názor špatnej, ale takle to prostě já vidim...a myslim si že nejsem jedinej kdo to takle vidí. Pokud si dobře pamatuju, tak když kdysi dostal Bers zlomenou nohu tak nikdo proti tomu neřek ani zbla (i když je to fakt davno a nevim přesně o co šlo,a le mam pocit, že právě kvui tomu že pořád běhal) V poslední době bych řek, že sem přislo dost novejch hráčů (za což jsem rád a nechci je nijak napadat ani na ně nijak útočit!!), který přišli z jinejch serverů a přijde mi, že se tady snaží prosadit na co byly zvyklí odjinud aniž by se prostě snažily přijmout to, jak je to chodí tady....
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:42 21. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
běhání je zase z mojeho pohledu v pořádku.. když hraju sám, tak přece nebudu pul hodiny procházet tartet karatha že  ale na druhou stranu se mi nelíbí když jdou 2 a více lidi někam a běhají, je to blbé z té strany že se nedá skoro vubec bavit, protože než člověk něco naťuká tak ten druhý (skupina) jsou už v tahu toť je zase muj nazor 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:45 21. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
1) já pro boha neřešim jak se toho vyvarovat, nemusíš mi radit jak se u toho zachovat a jako DM začnu takovýhle věci asi řešit, nepsal sem o tom jak to řešit ale o té věci samotné  .. každopádně bych chtěl někoho vidět, jak pokřikuje na procházejícího at si k němu sedne a dá si jídlo.. nebo se mu smál "jeee ty beháš, seš debil" akin wrote: O tomhle jsem ale vubec nemluvil, to je snad jasny  2) z pár příspěvků mi pipadalo že si na to někdo stěžuje, ale možná sem si to špatně vyložil.. nic nemění na tom že to je pravda!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:48 21. Apr 2009 |
|
|
Tretas wrote: běhání je zase z mojeho pohledu v pořádku.. když hraju sám, tak přece nebudu pul hodiny procházet tartet karatha že  ale na druhou stranu se mi nelíbí když jdou 2 a více lidi někam a běhají, je to blbé z té strany že se nedá skoro vubec bavit, protože než člověk něco naťuká tak ten druhý (skupina) jsou už v tahu toť je zase muj nazor  Ano s tim souhlasim. To že já jenom fanaticky chodim a že bych byl nejradši kdyby to tak dělaly všichni je muj problém a nikomu ho nevnucuju. Ale tady se jedná o běhání ve městech a ve společnosti jinejch postav. Jak už tady bylo taky řečeno: kucik wrote: Mě se nejvíc líbí, jak jeden řekne ,,Neběhejte neustále ve městech" a druhej se začne bránit, proč jako nesmí běhat někde v lesích. 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 16:00 21. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
heh, no vidíš tak jsem já ten blbej  rači už nebudu nic říkat, nebo budu mít další trapas 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 16:28 21. Apr 2009 |
|
|
RP znamená hrát roli... Tak taky někdo může hrát roli uspěchanýho šílence, kterej má dojem, že všechno musí stihnout a když nebude někde včas, tak se zboří svět. Takový lidi znám i v reálu... Chápu,že někdo může hrát roli nevrlýho protivy, kterýmu se něco pořád na ostatních nezdá a pořád rýpe. Ale proboha, ať si rýpe ve hře a netahá to na forum. Nechte každýho hrát jak se mu líbí, pokud tím nepoškozuje ostatní - ostatně necháváte hrát i takové ,kteří poškozují ty ostatní programově - zlouny a podtemňáky, tak proč se staráte o rychlost pohybu... Sandra má křídla, i když je moudrá, není chytrá natolik, aby mohla pochopit, že nevzlétne, a tak běhá, a mává křídly, a doufá, že se jí to přece někdy podaří... Jinak jezdí na koni, a i na něm mává křídlama. Je to taková součást její role.. Jistě se najde nějaký rýpal, kterému to bude vadit....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:00 21. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: 1) já pro boha neřešim jak se toho vyvarovat, nemusíš mi radit jak se u toho zachovat a jako DM začnu takovýhle věci asi řešit, nepsal sem o tom jak to řešit ale o té věci samotné  .. každopádně bych chtěl někoho vidět, jak pokřikuje na procházejícího at si k němu sedne a dá si jídlo.. nebo se mu smál "jeee ty beháš, seš debil" Ja ti neradim, ja pisu jak zkusit takoveho "behavce" zapojit a nebo mu IC naznacit ze to neni z meho pohledu OK (resp. to kazi hru) - coz si sam psal, ze to "vypada blbe". Nebo jak jinak mam chapat to "vypada blbe"? Krata wrote: .. každopádně bych chtěl někoho vidět, jak pokřikuje na procházejícího at si k němu sedne a dá si jídlo.. nebo se mu smál "jeee ty beháš, seš debil" Kdo chce psa biti hul si vzdy najde. Z toho co jsem psal vubec neplyne, ze se postava musi nutne ztrapnit hlaskou "jeee ty beháš, seš debil", ale ze muze utrousit nejakou poznamku - vymyslet se toho da dle situace hodne. A mimojine napiteho barbara, trpose nebo tak neco si dovedu predstavit, jak taha ke stolu dalsi.... Edit: uz me to neba, mame halt odlisne vnimani situace.. 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:09 21. Apr 2009 |
|
|
to se nám ten topic z hezkého pokecu o nejaké sekeře zvrhl v krásnou motanici plnou narážek a omílání starých témat... páni, že vás to baví takhle pořád kafrat na jedno téma: Běháš, neběhám, běhals, ne neběhal, ale jooo, běhal, hm tak běhal ale co?, HA, běhal a ted to priznal, ne neběhal to je Rp, HA, Ty jeden...běhounena druhou stranu se u toho docela bavím, chybí jen popcorn... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:19 21. Apr 2009 |
|
|
jojo docela se to zvrhlo co tenhle topic zavrit/smazat?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:21 21. Apr 2009 |
|
|
akin wrote: jojo docela se to zvrhlo co tenhle topic zavrit/smazat? To máš jedno. By spameři začali spamovat jinde. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:27 21. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
akin wrote: Kdo chce psa biti hul si vzdy najde. Z toho co jsem psal vubec neplyne, ze se postava musi nutne ztrapnit hlaskou "jeee ty beháš, seš debil", ale ze muze utrousit nejakou poznamku - vymyslet se toho da dle situace hodne. A mimojine napiteho barbara, trpose nebo tak neco si dovedu predstavit, jak taha ke stolu dalsi.... Tohle sem si spíš už dělal srandu To že to vypadá blbě bylo myšleno tak, že to vypadá blbě.. nic v tom nehledej  EDIT: já už bych to taky zavřel, co založit jinej flame? hm? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:29 21. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
jdem do labirlabu !
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|