|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: smrt Posted: 19:19 22. Apr 2009 |
|
|
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: smrt Posted: 20:27 22. Apr 2009 |
|
|
Takže zase spam *smutně si povzdechne* , mno, tak hakajda a píštala zas nebude, sem si řikal že by to bylo nějak snadne... V ramci reklamy mi do PM napiš link webovky tvyho tatky (doufám že puškaře) ((BTW doufam ze ma stranky, protože pokud ne a podniká tak je mi jasny proč děláš reklamní banner  ...))
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: smrt Posted: 20:49 22. Apr 2009 |
|
|
bahnacku posli mi to potom taky, rad se mrknu, nebo to hodte rovnou tu, pokud to nejak neporusuje pravidla
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: smrt Posted: 20:52 22. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
kupim devinu, na sebeobranu do 2000 sk - napisal 14. rocny chalan na pokeci... True story
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: smrt Posted: 22:33 22. Apr 2009 |
|
|
Bohužel web ještě neni, jsem línej se učit html, Php Jinak by už někde na webu strašil... zatim tak maximálně už hezkou řádku let ve zlatejch stránkách a u nás na baráku cedule Jo a taky nesmim zapomenout, že jezdí po závodech 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt Posted: 09:19 23. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: Bohužel web ještě neni, jsem línej se učit html, Php Jinak by už někde na webu strašil... zatim tak maximálně už hezkou řádku let ve zlatejch stránkách a u nás na baráku cedule Jo a taky nesmim zapomenout, že jezdí po závodech  Pro takové existujou různé WYSIWYG editory, případně úplně vyhrané automaty, které všechno udělaj za tebe.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: smrt Posted: 14:47 26. Apr 2009 |
|
|
žadny info - žádný byznys... jak nevim co kupuju tak neni byznys... aspon pošli nake fotky do PM...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Posted: 15:42 27. Apr 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Po skonání a procházkou podsvětím sem se objevil jako vždy tam kde mám jen ten kůň mi zůstal dole a novýho fakt kupovat nebudu. Dá se s tím něco dělat nebo stačí počkat na restart 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Posted: 15:52 27. Apr 2009 |
|
|
pokud jsi chcipl na koni, tak uz setri....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt Posted: 16:18 27. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Můžeš si tam pro něj dolu dojít. Jen to stojí trochu xp.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Posted: 16:27 27. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Radim wrote: Po skonání a procházkou podsvětím sem se objevil jako vždy tam kde mám jen ten kůň mi zůstal dole a novýho fakt kupovat nebudu. Dá se s tím něco dělat nebo stačí počkat na restart  nojo smůla smůloucí, ale jak zemřeš příště, tak mu dej následuj (pokud tam bude) a možná za tebou aji dojde  ale řek bych že se to nesmí nebo vlastně jak je to? Když zemřu tak koně tam musím nechat, nebo si ho mužu vytáhnout?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: smrt Posted: 12:56 29. Apr 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: smrt Posted: 13:05 29. Apr 2009 |
|
|
no mě osobně se povedlo koníka vytáhnout z podsvětí pomocí příkazu Následuj (nebo jak je to v tom dialogu) ale zajímalo by mě jestli se to smí?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: smrt Posted: 13:13 29. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tretas wrote: no mě osobně se povedlo koníka vytáhnout z podsvětí pomocí příkazu Následuj (nebo jak je to v tom dialogu) ale zajímalo by mě jestli se to smí? pokud kun prisel cestou nahoru o XP a vsechno zlato tak ano...=> NESMI, ne? EDIT: 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: smrt Posted: 15:52 29. Apr 2009 |
|
|
no o expy určitě přišel no na to se furt ptám jestli smí nebo ne 
|
|
Top |
|