|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:01 27. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
tak teraz sa ukazte...nech to je tu aj trochu zaujimave
P.S. spam vitany
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:21 27. Apr 2009 |
|
|
To se na mě nezlobte, ale tohle téma mi přijde uhozený...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:26 27. Apr 2009 |
|
|
ved to bol ucel najvyssi.. ak sa ti nepaci tak ho zmaz.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:28 27. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nejhorčí postava na thalii jeeeeeeeee - Rastor pán podsvětí  dle mého je to názor i ostatních... //jinak vim, že je to NPC
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:29 27. Apr 2009 |
|
|
Hromadne a vystizne: crafteri
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:29 27. Apr 2009 |
|
|
rastor ? alebo astarot ?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:30 27. Apr 2009 |
|
|
Rastor byl mág v karathský věži. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:31 27. Apr 2009 |
|
|
poznam iba raptora 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:32 27. Apr 2009 |
|
|
podla mna je najhorsia postava na thalii Krata, jeho snahy o ovladnutie mysli obycajnych prostackov su sokujuce rovnako ako lahostajnost tymu voci jeho diktatorskym manierom..
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:37 27. Apr 2009 |
|
|
Marvin wrote: poznam iba raptora  aj to bude na thalii .. bez obav 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:44 27. Apr 2009 |
|
|
Podla mna najhorsi su spameri, robia len bordel. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 21:55 27. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Rastor byl mág v karathský věži.  jo ale zlej uměl bejt taky pěkně, když se mu postavy hrabaly v knihovně 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 22:19 27. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 22:21 27. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Neithan: čekal sem že to napíšeš protože prostě závidiš mé oblíbenosti.. timhle si ale nepomůžeš, mé loutk... ehm.. tada.. lidé mi budou věrní
Rastor: jo ten parchant mě taky killnul, jenom sem se mu chtěl podivat do knihovny a jeho to asi trochu urazilo
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 22:44 27. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Krata wrote: Rastor: jo ten parchant mě taky killnul, jenom sem se mu chtěl podivat do knihovny a jeho to asi trochu urazilo To bylo tenkrát, když byl Kráťa ještě malým Kráťátkem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|