|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Enceladus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:31 28. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Pidizvik wrote: Sveneld wrote: vsechna cest vendelinovi  Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace  . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům... Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem  Včerejší trh byl doopravdy moc povedenej *zatleská Vendelínovi*. Takovéhle akce vrací chuť do hry! Nemusíme přeci jenom pořád běhat na zabijácké výpravy... Trpaslíci byli úplně skvělí, jen do teď nechápu jak se do jejich břich vešlo tolik jídla a pití, málem jsme si s Miawill nohy uběhaly  . Děkuju všem dobrodruhům za pěknou hru!
_________________ Nimue
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:11 28. Apr 2009 |
|
|
Enceladus wrote: Pidizvik wrote: Sveneld wrote: vsechna cest vendelinovi  Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace  . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům... Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem  Včerejší trh byl doopravdy moc povedenej *zatleská Vendelínovi*. Takovéhle akce vrací chuť do hry! Nemusíme přeci jenom pořád běhat na zabijácké výpravy... Trpaslíci byli úplně skvělí, jen do teď nechápu jak se do jejich břich vešlo tolik jídla a pití, málem jsme si s Miawill nohy uběhaly  . Děkuju všem dobrodruhům za pěknou hru! Johohó a to tam Nordužel ještě nebyl trpasličí dorost ve vývinu ... to by pro vás musel nějaký gnómí vědátor vymyslet kolečkové brusle.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Enceladus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:15 28. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Johohó a to tam Nordužel ještě nebyl trpasličí dorost ve vývinu ... to by pro vás musel nějaký gnómí vědátor vymyslet kolečkové brusle.[/quote] On by Vendelín určitě něco vymyslel 
_________________ Nimue
|
|
Top |
|
Loki_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:41 29. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Děkuji DM Krata za jeho ochotný přístup ve hře 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:58 29. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Diky 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:00 29. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:32 29. Apr 2009 |
|
|
Díky všem za dnešní hru.
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:42 29. Apr 2009 |
|
|
Dark_Sidius wrote: Díky všem za dnešní hru. O pár minut si mě přeběhl..taky se přidávám. Parádně jsem si zahrál a i zasmál. 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 29. Apr 2009 |
|
|
Ďakujem Fallionovi za veľmi peknú RP hru 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:10 30. Apr 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Xaarth wrote: Dark_Sidius wrote: Díky všem za dnešní hru. O pár minut si mě přeběhl..taky se přidávám. Parádně jsem si zahrál a i zasmál.  tak hlavne ze jste se zasmali.......
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:47 30. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
tady je ale vidět že Rp u nás je stále na pěkné úrovni... minimálně každý druhý den tady někdo někomu děkuje za RP apodobně
jinak já dodatečně děkuji kratovi za jeho super Q-všechny
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:21 03. May 2009 |
|
|
Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Vcera i dnes jsem si poctive ukladal expy pres denik a dusi a myslim ze jsem o nic neprisel. Diky
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:14 03. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Já chci poděkovat Koře za naprosto bezchybnou RP hru, tak krásně jako sní sem si hoooodně dlouho nezahrál 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:35 04. May 2009 |
|
|
kaz wrote: Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Diky Pod tohle se taky podepisuju! Ono je to o to vychytanější, že člověk už si ty craft exp nemusí ukládat vůbec  stačí aby se po restartu připojil a když u stojí u těch mašin, tak aby do nich trochu pýchnul a *cvak* a exp jsou zpátky  Nááádhera!!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:25 04. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: kaz wrote: Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Diky Pod tohle se taky podepisuju! Ono je to o to vychytanější, že člověk už si ty craft exp nemusí ukládat vůbec  stačí aby se po restartu připojil a když u stojí u těch mašin, tak aby do nich trochu pýchnul a *cvak* a exp jsou zpátky  Nááádhera!! jj, to je parada 
|
|
Top |
|