|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 15:51 28. Apr 2009 |
|
|
co si já pamatuju tak postava s kterou sem si kdy zahral asi nejlíp byl Maric Asen
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 22:58 28. Apr 2009 |
|
|
v čem nej? RP, chování, síla postavy, spolehlivost nebo snad neco jineho. Nelze říct kdo je nej, je tuna hráčů kterých si vážím (svého klanu samozřejmě nejvíce), tuna hráčů o kterých vím prdlajz protože je hrát nevidím a pár jedinců které bych nejraději ani nechtěl již znovu potkat... takže muj hlas patří všem kteří se u hry baví a nekazí ji ostatním...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 23:04 28. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bahnak wrote: ... Proste napises prvniho, kdo te napadne a ten clovek pak ma radost, ze se ti jeho hra libi a ma motivaci v tom pokracovat. A cim vic postav konkretne vyjmenujes, tim vic lidem udelas radost.  A abyste vedeli, uplne nejvetsi ptakovina je pak udelat nejakej zebricek a snazit se vyhlasit nej postavu. Protoze tim akorat vznikne spousta zavisti  A o tom to je 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 00:03 29. Apr 2009 |
|
|
Agree
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 12:37 29. Apr 2009 |
|
|
je to oblíbená anketa na EQ.... jsou dokonce už tři kategirie, nejpřínosnější, nejzábavnější anejprocítěnější, nebo tak nějak... a až se najde nějaká další definice termínu "nejlepší" určitě zavedou i tu... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 19:51 29. Apr 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jednoznačně Kora Meynolds hra sní je naprosto supr... dokážu se sní skvěle bavit takže KORA!
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Hlasování o NEJ postavu Thalie Posted: 20:25 29. Apr 2009 |
|
|
Mi se líbí zas Sinta
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|