|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
marii
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:07 01. May 2009 |
|
|
Kiri wrote: marii wrote: Kiri wrote: hlasim se dobrovolne jako darce spermatu  a myslis ze by ho od tebe chteli? nebo vlastne chtelY..  ))....darcove musi byt pekni a vzdelani:DD pekne zdelanej sem  :-* chces okusit neco nadprirozeneho  ano ano..zdelanejch je tu asi povicero:))...a nebylo by lepsi neco prirozeneho? 
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:10 01. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
marii wrote: ano ano..zdelanejch je tu asi povicero:))...a nebylo by lepsi neco prirozeneho?  Vkolik a kde? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:11 01. May 2009 |
|
|
Kiri wrote: marii wrote: ano ano..zdelanejch je tu asi povicero:))...a nebylo by lepsi neco prirozeneho?  Vkolik a kde?  Prirozena je i smrt  ...Takze vecer ve hre? *ponure se pousmeje*, ?
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:14 01. May 2009 |
|
|
marii wrote: Kiri wrote: marii wrote: ano ano..zdelanejch je tu asi povicero:))...a nebylo by lepsi neco prirozeneho?  Vkolik a kde?  Prirozena je i smrt  ...Takze vecer ve hre? *ponure se pousmeje*, ? No a nebyla by lepsi ten druhej konec??? prirozenej a prijemnej 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:23 01. May 2009 |
|
|
No a nebyla by lepsi ten druhej konec??? prirozenej a prijemnej  [/quote] Byl by lepsi ten druhej konec..ale to by jsi prave musel byt vzdelanej a peknej:D a nee pekne zdelanej..... 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:25 01. May 2009 |
|
|
marii wrote: No a nebyla by lepsi ten druhej konec??? prirozenej a prijemnej  Byl by lepsi ten druhej konec..ale to by jsi prave musel byt vzdelanej a peknej:D a nee pekne zdelanej.....  [/quote] snaha o ftip, samozrejmne sem vzdelanej a peknej  dyt mi prece znas  neee? 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:25 01. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
*napjatě pozoruje topic* Zajímalo by mě jesli se chosé Kiri dá nakonec dohromady se senoritou Marii.. je to tak napínavá telenovela 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:27 01. May 2009 |
|
|
Prave proto vim o cem mluvim..a odst uz..spamu tu bylo az az:)
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:28 01. May 2009 |
|
|
Krata wrote: *napjatě pozoruje topic* Zajímalo by mě jesli se chosé Kiri dá nakonec dohromady se senoritou Marii.. je to tak napínavá telenovela  si mi to posral
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:31 01. May 2009 |
|
|
Tie ceske telenovely stoja za prd. Maju tak sto krat menej dielov nez som zvykly so zahranicnej produkcie 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:32 01. May 2009 |
|
|
taky sem čekal víc, zápletka nebyla nic moc a konec taky nebyl štastný...
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:33 01. May 2009 |
|
|
Aspon, ze mi domaci fandili...diky moc..diky diky,...priste to snad zvladnu lip 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:34 01. May 2009 |
|
|
Jooooo panove*pokrci rameny*..Ne vsechno musi dobre skoncit:)..ale myslim si ,ze v tomhle pripade to dopadlo dobre...pro mne urcite:DD *zlomyslne se zasklebi na Kiriho*:))))
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:38 01. May 2009 |
|
|
že by se to ještě rozjelo? počkám na reklamu a doběhnu si pro popcorn
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: neprehanejme Posted: 11:40 01. May 2009 |
|
|
marii wrote: Jooooo panove*pokrci rameny*..Ne vsechno musi dobre skoncit:)..ale myslim si ,ze v tomhle pripade to dopadlo dobre...pro mne urcite:DD *zlomyslne se zasklebi na Kiriho*:)))) Ty mrsko jedna *s usmevem cedi skrz zuby* uvidime, kdo se bdue smat posledni *mrkne ocima naraz* 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|