|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:36 29. Apr 2009 |
|
|
Ztratil jsi něco ? Dloubal jsi se celej den v nose, protože jsi měl perfekt naplánovaný kam vyrazit až na tu nečekanou věc že se ti ztratí kudla ? Pak naběhneš, protože dáš peníze na výrobu další, která bude nevim kdy, do pitomýho dungu slaadů vybiju si to a pak to v prázdný lokaci hodí resta a cestou Z5 když čučíš na film ti hodí bosák co tam nebyl IK spell smrti ? Ne, tak mlč... Sry za spam ale mám nervy 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:37 29. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
innfra wrote: Ztratil jsi něco ? Dloubal jsi se celej den v nose, protože jsi měl perfekt naplánovaný kam vyrazit až na tu nečekanou věc že se ti ztratí kudla ? Pak naběhneš, protože dáš peníze na výrobu další, která bude nevim kdy, do pitomýho dungu slaadů vybiju si to a pak to v prázdný lokaci hodí resta a cestou Z5 když čučíš na film ti hodí bosák co tam nebyl IK spell smrti ? Ne, tak mlč... Sry za spam ale mám nervy  proc pri hre koukas na film? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:39 29. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jesli si tu lokaci vybil a pak byl pád, a ty ses lognul do lokace plné NPC, DM tě vytáhne, pokud si ho potkal na cestě tak tam ten slaad někde byl a jenom byl v invis nebo nějaká jiná věc
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:46 29. Apr 2009 |
|
|
koukal se na film, jak ho moh videt!!! 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:00 29. Apr 2009 |
|
|
To kiri: hraju na NB protože mi to na velkym PC padá... něco s grafikou, na NB to nepadá tak často, taky něco s grafikou ale má větší paměť, takže se stíhá čistit a nepřetejká tolik...
To Krata: Vybil jsem lokaci sezbíral dorp, padl server... přišel jsem o ty věci a prachy co jsem namlátil, tak hledám východ a plesk do cesty mi skočí starej smrtící slaad co tam předtím nebyl a kterýho se bojim, následovala otočka dohnání pokus o obranu, při kterym jsem si sundal prsten obnovy a vyměnil za zlatý prsten na výdrž(nevěděl jsem, že ten platinovej prsten co mám po pádu je charisma místo předem připravené odolnosti a on na to zareagoval kruhem smrti což bylo neúspěch a výsledek byl z full HP na IK do pekla... no už jsem tam dlouho nebyl... tak asi mu připadalo vhodný mě tam poslat na návštěvu, když se mi tam normálně nechce a bránim se zuby nechty...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:09 29. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
napíšu ti na ICQ
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:06 01. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
právě to padlo: 10:05
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:08 01. May 2009 |
|
|
Zrovna jak jsem se nechal vyučovat učitelem Pánu zbraně v Kel-a-Hazru.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:13 01. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
cumeni do zdi (sem zrovna byl afk) v dilne
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:13 01. May 2009 |
|
|
byl sem off, protoze sem to cekal 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:50 01. May 2009 |
|
|
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:58 02. May 2009 |
|
|
šel jsem do dílny...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:00 02. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
prahvozd - banditi (u sefa)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:04 02. May 2009 |
|
|
dve lokace severne od Doubkova, zrovna sem vybiral nakej poklad..a bylo tam tech 77 Zl co my chbelo do tech 50 tis 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:09 02. May 2009 |
|
|
Karatha - dielňa a akurát som dokončila luk z prastarého dubu s adamantitom a k tomu sa mi podaril konečne v lukoch môj prvý výnimočný kus .... a ani som si nestihla pozrieť čo robí ;((( server je určite zameraný proti crafterom a padne vždy natruc, keď sa im podarí výnimočný kus 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|