|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 20:52 29. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Promiň ale běh není ani rychlá chůze, ani spěšná chůze. Je to běh. Každej má občas naspěch, ale připadá mi hodně divný, když někdo ani na chvilku nespomalí.
Pokud chceš rychlou chůzi, nastav si jí. Pokud chceš pomalou chůzi, můžeš si jí taky nastavit. Miky wrote: Rychlost běhu/chůze se dá nastavit pomocí duše, pokud se nepletu. Neda mi to. Predevcirem jsem zkousel to nastavovani rychlosti chuze. Vysledek? Nejde nastavit rychla chuze. Jde nastavit bud normalni beh, vice stupnu pomalejsiho behu nebo normalni chuze, popr. vice stupnu pomalejsi chuze. Navic pri nastavovani pak dost vyrazne zlobi animace pohybu pokud pouzivam k pohybu klaves. Takze nechapu smysl techto vasich postu, protoze pokud vam vadi beh, tak by vam asi vadil i ten pomalejsi beh...nebo ne?
_________________ running man...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 22:19 01. May 2009 |
|
|
akin wrote: kucik wrote: Promiň ale běh není ani rychlá chůze, ani spěšná chůze. Je to běh. Každej má občas naspěch, ale připadá mi hodně divný, když někdo ani na chvilku nespomalí.
Pokud chceš rychlou chůzi, nastav si jí. Pokud chceš pomalou chůzi, můžeš si jí taky nastavit. Miky wrote: Rychlost běhu/chůze se dá nastavit pomocí duše, pokud se nepletu. Neda mi to. Predevcirem jsem zkousel to nastavovani rychlosti chuze. Vysledek? Nejde nastavit rychla chuze. Jde nastavit bud normalni beh, vice stupnu pomalejsiho behu nebo normalni chuze, popr. vice stupnu pomalejsi chuze. Navic pri nastavovani pak dost vyrazne zlobi animace pohybu pokud pouzivam k pohybu klaves. Takze nechapu smysl techto vasich postu, protoze pokud vam vadi beh, tak by vam asi vadil i ten pomalejsi beh...nebo ne? TOHO TAKY UPALTE !!!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 22:45 01. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
melvik wrote: akin wrote: kucik wrote: Promiň ale běh není ani rychlá chůze, ani spěšná chůze. Je to běh. Každej má občas naspěch, ale připadá mi hodně divný, když někdo ani na chvilku nespomalí.
Pokud chceš rychlou chůzi, nastav si jí. Pokud chceš pomalou chůzi, můžeš si jí taky nastavit. Miky wrote: Rychlost běhu/chůze se dá nastavit pomocí duše, pokud se nepletu. Neda mi to. Predevcirem jsem zkousel to nastavovani rychlosti chuze. Vysledek? Nejde nastavit rychla chuze. Jde nastavit bud normalni beh, vice stupnu pomalejsiho behu nebo normalni chuze, popr. vice stupnu pomalejsi chuze. Navic pri nastavovani pak dost vyrazne zlobi animace pohybu pokud pouzivam k pohybu klaves. Takze nechapu smysl techto vasich postu, protoze pokud vam vadi beh, tak by vam asi vadil i ten pomalejsi beh...nebo ne? TOHO TAKY UPALTE !!! vííííííííííííííííííííítej!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 01:15 02. May 2009 |
|