|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
ravangorn
|
Post subject: Nejoblíbenější město Posted: 22:46 01. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Tak pro úplnost zvolení nej-města 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 22:50 01. May 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Kel-a-hazr, vládne tam pohoda, atmosféra je dobrá, ta hudba a pěkné moře, není tam narváno dobrodruhy a když nejakého potkáte tak s ním pěkně pokecáte a většinou to je dobrý RP hráč, protože začít v takové řiti může jen někdo komu se to město líbí a se hrou nikam nespěchá...prostě ráj!!!
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 22:52 01. May 2009 |
|
|
Napodobne sa pripajam ku Kel a Hazre...ma proste svoju exoticku atmosferu. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 22:53 01. May 2009 |
|
|
Já mám nejradši Ivory, je to první osada na Thalii (myslím přístupný) a má pěknou atmosféru a odehrála se tam řada příběhů a prošla jí řada zajímavých postav. Je to také městečko, které nejvíckrát měnilo podobu. Kdo neví, tak současná podoba Ivory je třetí v řadě. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 22:54 01. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Chybí mi tam Khar-Durn, sice oficiálně není otevřený, ale díky Q už jsme se tam dostali a je to fakt nejlepší město, teda aspoň pro mě.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 23:00 01. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Já jsem teda pro Doubkov  . Klídeček, pohodička, dobrý pivo, okolo rostou jablka, třešně, prostě všechno co je potřeba v takový vesničce. Ty baráčky jsou úplně bezvadně udělaný. Členění je taky moc pěkný, taková útulná koncepce. Taky si tam člověk připadá jako největší borec mezi prckama 
_________________ DM
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 23:04 01. May 2009 |
|
|
A taky si pořád hlídáš měšec No poušť je pěkná, ale Garag byl lepší... Osobně volím Tarten, sice neni moc velká dílna, ani vetešník tam neni, ale je celý opevněný, tam by se tariel cítila bezpečně...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 23:27 01. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
libi se mi Ivory osobne se mi vic libi mensi mesta.....usporadana a nepreplacana ale Alwariel ma taky svy kouzlo,je dost pohodove a nebo vite co??? Gruberik muhehehe tam je to ale moc rusny 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 00:26 02. May 2009 |
|
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 02:22 02. May 2009 |
|
|
Mne se pacil Isil... Este so svojou prvou postavickou, barbarom Sucelusom som sa rad zdrzoval v Isile ale to este bola stara neprerobena pevnost.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 08:20 02. May 2009 |
|
|
Ivory před wipem
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 09:25 02. May 2009 |
|
|
Ivory, skvele se tam chlasta, sice posledni dobou sem se tam neozral ani nepamatuju, ale byly doby...... 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 10:08 02. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Gruberik  nejlepsi vyska co znam  s nenazranym coklem
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 12:08 02. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 12:04 02. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Doubkov - je to tam takove male hezke. dycha tam atmosfera tech krasnejch nor a malickatych lidi. Kdyz tamprijde nekdo velkej, je n aprvni pohled k rozeznani... PS: ale druhej je Cheel, bo se mi libi, jak sem si ho udelal 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Nejoblíbenější město Posted: 12:07 02. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
¨nevymazete to c v Gruberiku, ted mi to docela zmatlo!!! 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|