|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Xaarth
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:15 02. May 2009 |
|
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:22 02. May 2009 |
|
|
byl jsem AFK v Shandorskem hajku
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:29 02. May 2009 |
|
|
Dve lokace od Tartenu u ohniste,peceni brambor.....
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:51 03. May 2009 |
|
|
Spadlo to 9:45
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:41 03. May 2009 |
|
|
Souhlas padlo to, akorat sem si chtel jit pro zlatacky na stit co mel demon v podtemnu v nabidce... no nic, pockam si az se tam ukaze znova:)
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:53 03. May 2009 |
|
|
Nakej dlouhej pad ci co  Byl jsem v dilne v Karathe, zrovna jsem asi 2 minutky nic nedelal....
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:57 03. May 2009 |
|
|
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:03 03. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hacanus wrote: huz to bude. Igor to resnul pres www
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:38 03. May 2009 |
|
|
Tak by me zajimalo co s tim dneska je, protoze uz to zase padlo, presne v 11:38...
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:42 03. May 2009 |
|
|
Čo som robila (hádam to nepadlo kvôli mne ;P ) 1. krát som robila tri hodiny kušu .... a pádom sa mi kuša zlomila! Tak idem robiť ďalšiu .... ;P 2. stála som a dúfala, že mi strop dielne nepadne na hlavu ... a čo sa stalo? Padol .....
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:45 03. May 2009 |
|
|
Tak si blahopřeju, potřetí sem schodil servr. Udělal to stolek na vykupování zbraní v černým trhu. Když jsem prodával očarovaný zbraně u výkupčího zbraní. Včera se mi to stalo poprvé a dnešní dva restarty to samé. Konkrétně jsem vzal očarované zbraně a dal je na stolek. Pak jsem se zeptal prodavače za kolik je koupí. Odpověděl mi. Vzal jsem zbraň ze stolu s tím, že se kouknu na výkupní cenu jiné zbraně a padlo. Při této činosti dohromady 3x. Přičemž teď se můj charakter pořád smál, takže vím že to padlo v rozmezí 5ti vteřin od okamžiku co jsem si vzal zbraň zpátky do invu. Charakter se přestal smát a servr byl dole.
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:51 03. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jeanes wrote: Tak si blahopřeju, potřetí sem schodil servr. Udělal to stolek na vykupování zbraní v černým trhu. Když jsem prodával očarovaný zbraně u výkupčího zbraní. Včera se mi to stalo poprvé a dnešní dva restarty to samé. Konkrétně jsem vzal očarované zbraně a dal je na stolek. Pak jsem se zeptal prodavače za kolik je koupí. Odpověděl mi. Vzal jsem zbraň ze stolu s tím, že se kouknu na výkupní cenu jiné zbraně a padlo. Při této činosti dohromady 3x. Přičemž teď se můj charakter pořád smál, takže vím že to padlo v rozmezí 5ti vteřin od okamžiku co jsem si vzal zbraň zpátky do invu. Charakter se přestal smát a servr byl dole. hm. mrknu na to. je pravda, ze ten stolek je ale na cele Thalii Xkrat a jeste nikdo nic podobneho nenapsal... zatim prosim neber tu vec ze stolku, ale rovnou ji prodavej 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:53 03. May 2009 |
|
|
ps zkusim tam na pristi restart pripravit, aby to tenhle skirpt trosku vynechalo.......... tedy ne to prodavani, ale jeden jinej, na odebirani veci.
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:54 03. May 2009 |
|
|
Možná to nedělá ten stolek...ale něco na černým trhu, Včera sem tam vyjímečně vstoupil a po pár vteřinách to padlo, tak sem si říkal, že už tam lézt nebudu.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:58 03. May 2009 |
|
|
hehehe, takže jesi se tahle teorie potvrdí, tak čekám na poště voňavej balíček, ve kterém najdu aspoň deset kilo čabajky 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|