|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Czech_Luthor
|
Post subject: Hádanka Posted: 19:26 05. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Tak... rozhodl jsem se udělat sem tam nějakou hádanku... spočívá to v tom, že si otestujete svoje znalosti kapel a osobností Tudíž první obrázek - Kdo jsou tuti dva?  Odpovědi posílejte po PM
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:36 05. May 2009 |
|
|
Ehm... Slipknot?
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:38 05. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
na vyber dostaneme? ja totiz vim ,ale nemuzu si vzpomenout...
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:38 05. May 2009 |
|
|
George wrote: Ehm... Slipknot? Ze by si konecne sundali masky 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:40 05. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Garett wrote: George wrote: Ehm... Slipknot? Ze by si konecne sundali masky  
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:41 05. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:42 05. May 2009 |
|
|
mam asi zvracenej smysl pro humor, lae vtipny mi to neprislo
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:43 05. May 2009 |
|
|
Kiri wrote: mam asi zvracenej smysl pro humor, lae vtipny mi to neprislo Taky ne, to měla být plnohodnotná odpověď... Ehm.. veřejná.. proto ne do PM 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:49 05. May 2009 |
|
|
Vy ste asi slepí - je to jasný Blackmores Night 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:51 05. May 2009 |
|
|
jachyra wrote: Vy ste asi slepí - je to jasný Blackmores Night  Ostatni spis psaly do PM 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 19:56 05. May 2009 |
|
|
jachyra wrote: Vy ste asi slepí - je to jasný Blackmores Night  nee spis asi tupy!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 20:08 05. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Vy už fakt nevíte jak by jste nabrali ty příspěvky že??? Spameři!
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 20:43 05. May 2009 |
|
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 21:01 05. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
ripatko wrote: Eva a Vašek *zpiva si* a kdyz sem sel na pudu.........a to dlouhy,to je fujara.....na tu mi ma mila zahrala hmm Evicka sice fouka do naky pistali,fletny,ale ocividne to za mlada jeste zvladala holka jedna odhalil si je R.I.P.atko!!!  *nejde ji do hlavy ze by Vasik hral na elektrickou kytaru*
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Hádanka Posted: 21:23 05. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hmm barbaři 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie