|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:00 07. May 2009 |
|
|
Mno, tak mě napadlo že by bylo zajímavé hrát kobolda (v Baldurs Gate jsem ty mršky měl docela rád), ale ať hledám kde hledám, v reáliích ani čárka... Bude nějaký knihovník něco seškrábávat, nebo je to ještě otevřená kapitola?
Přece jen když už bych chtěl hrát kobolda, chtěl bych vědět něco o tom, jak se mám chovat k ostatním rasám, zvyky a obyčeje, nářečí apod...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:12 07. May 2009 |
|
|
Jestli je máš rád, tak se toho ujmi 
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:14 07. May 2009 |
|
|
Miky wrote: Jestli je máš rád, tak se toho ujmi  Tak to je vyzva  a to nemusis zustat jen u koboldu ne ???
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:19 07. May 2009 |
|
|
a vlastně proč ne že?
Jen se touto cestozu ptám, jestli už na tom nejaky kronikář nepracuje... At mu nelezu do zelí.... Pokud ne, prosím DM, aby mi klidne do PM posilali ruzne tipy, neco co by chteli aby u nich bylo apod...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:25 07. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
koboldi jsou zajimava stvoreni no... jdi do toho 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:37 07. May 2009 |
|
|
moment, co to je ten kobold (t) to je ten strasny nepritel čihajici jizne u Ivory ?????? 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 01:55 07. May 2009 |
|
|
Ne, to je Hrot šipky do kuše, pronikavá bolest v hrudi a pohyb vemnotě... Pak už jen pronikavá křeč a temnota kolem tebe, co se rozprostírá, když umíráš na zemi podtemna... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 02:00 07. May 2009 |
|
|
innfra wrote: a pohyb vemnotě... vysvětlit pojem vemnotě? nějaky oddruh vemena?
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 02:03 07. May 2009 |
|
|
ripatko wrote: moment, co to je ten kobold (t) to je ten strasny nepritel čihajici jizne u Ivory ??????  sem myslela,ze znas vyznam slova,kterym rad nadavas 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 02:06 07. May 2009 |
|
|
jaky vemeno? jak v tom muzes videt vemeno? a pak ze ja jsem opila mi radsi rekni co je "oddruh" 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 08:46 07. May 2009 |
|
|
Na reáliích Podtemna dělá Dengrasse.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 08:50 07. May 2009 |
|
|
sry jsem se upsal... njn nejsem mistr písař  a potmě se taky blbě píše když nemáš super podsvícenou klávesnici pro progamery  mělo to bejt v temnotě  oddruh je zršenina id_druh 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 09:24 07. May 2009 |
|
|
ripatko wrote: to je ten strasny nepritel čihajici jizne u Ivory ??????  ...sem myslel že to bylo jižně od Naskelu, okolo těch železnejch dolů, ne?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 09:35 07. May 2009 |
|
|
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: KOBOLDI a jejich reálie... Posted: 10:02 07. May 2009 |
|
|
Na reáliích Podtemna dělám popořadě. Drowové a duergaři už jsou v nový verzi k přečtení na webu. Svirfneblini a hlubinní půlčíci jsou teď rozpracovaní (ve fázi úprav) a hirani, hakavani, černí orci a koboldi přijdou na řadu pak. Kdokoli máte nějaký nápady, jak by to mohlo/mělo vypadat, nasypte mi to do PM nebo hoďte odkaz, materiálů je zoufale málo a když to člověk od základu vymýšlí jde to o dost pomaleji než když kompiluje zdroje. Takže kdokoli chce hrát kobolda nebo něco z těchhle ras a má zájem vymýšlet, aktivita vítána. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|