|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: chybějící itemy v podtemnu Posted: 01:09 08. May 2009 |
|
|
zdá se mi že dole chybí možnost sehnat kvalitní krátký luk (negenrují se, dlouhé ano ale krátké ne) a také dole není možnost sehnat munici lepší než 1k4 element... jde o chybu, nebo je to zaměr?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 07:37 08. May 2009 |
|
|
Bahnak wrote: zdá se mi že dole chybí možnost sehnat kvalitní krátký luk (negenrují se, dlouhé ano ale krátké ne) a také dole není možnost sehnat munici lepší než 1k4 element... jde o chybu, nebo je to zaměr? Tohle potvrzuju. Mně to přijde jako chyba.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 10:33 08. May 2009 |
|
|
Jo tak luky sem nehledal, ale nemuzu tam najit poradny zbrane, neco jako prodaval Helgaronuv knez v Hag Graru...
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 23:09 08. May 2009 |
|
|
jj, se zbranema je to spatny, poradny mec jsem este nevidel 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 13:02 13. May 2009 |
|
|
ripatko wrote: jj, se zbranema je to spatny, poradny mec jsem este nevidel  zkus kovaře v Hagolu... občas pekne překvapí...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 13:10 13. May 2009 |
|
|
já jsem dole nenasel, žádné obyčejné šaty. Musel jsem si je jít koupit k vetešníkovi do ivory.... Nemagicke obycejne saty pridany ke krejcimu v Charaxssu
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 13:57 13. May 2009 |
|
|
Nechybí u démona v nabídce prsten neviditelnosti? Ještě jsem ho tam neviděl a to už se tam určité prsteny objevily několikrát. Prsten neviditelnosti se u demona objevuje
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 15:38 15. May 2009 |
|
|
Bahnak wrote: zdá se mi že dole chybí možnost sehnat kvalitní krátký luk (negenrují se, dlouhé ano ale krátké ne) a také dole není možnost sehnat munici lepší než 1k4 element... jde o chybu, nebo je to zaměr? Jen tak pro zajímavost teď jsou v magickým krámku 2x krátkej luk +3 AB,+3 silný a eště s něčím  ale jinak tu munici potvrzuju
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 17:18 15. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jenze kramek je zase jinej druh obchodu. Tam jsou cenu trosku jinak nastavene.. a na kratky luk muzes cekat taky pul roku. Mel by se take vyskytovat v normalnim obchode, kde se scie treba nevyskytuje zrovna +3 kazdej den, ale cca tyden se tam +/- objevi.
Horsi je to s temi sipy. Pokud existuji mrtvaci s redukci 10/+1 , tak je pak lucistnik, kterej nejni AA naprosto nepouzitelny... (mrtvaky beru kvuli imkam na sneaka kritik).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 21:31 16. May 2009 |
|
|
nomis_b wrote: jenze kramek je zase jinej druh obchodu. Tam jsou cenu trosku jinak nastavene.. a na kratky luk muzes cekat taky pul roku. Mel by se take vyskytovat v normalnim obchode, kde se scie treba nevyskytuje zrovna +3 kazdej den, ale cca tyden se tam +/- objevi.
Horsi je to s temi sipy. Pokud existuji mrtvaci s redukci 10/+1 , tak je pak lucistnik, kterej nejni AA naprosto nepouzitelny... (mrtvaky beru kvuli imkam na sneaka kritik). *** Ty šípy by bylo dobrý asi doplnit...aspon na šípy +2, který by se daly koupit normálně ve střeleckých potřebách.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 02:20 17. May 2009 |
|
|
I need SWORDS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bastard SWORDS !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 19:44 22. Apr 2010 |
|
|
Zdravim, po dlouhe dobe jsem chtel v podtemnu ozrat svyho Vuga a at koukam jak koukam tak jsem nikde nenasel ani kapku alkoholu... Co maj delat chudaci duegari bez piva?:) Mohl by se na to nekdo prosim podivat? Alkohol pridan do Olath Deis.
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 17:28 18. Jun 2010 |
|
|
Jeanes wrote: já jsem dole nenasel, žádné obyčejné šaty. Musel jsem si je jít koupit k vetešníkovi do ivory.... Dum rozkose. Stoji par goldu a do krasy maji daleko, ale od toho je tam barvir : ) nomis_b wrote: Muzu za to ja udelal jsem update aby se daly pronajimat domy, a nejak se pritom prepsala blbe nabidka hospody ): uz jsem to psal Kucikovi do ukolnicku, tak se treba dockate... Super : ) Tahnout se pres cely mesto do bordelu pro vino je nic moc hehe Plus co mi chybi v podtemnu at nejsem OT: - Blindfold - mohla by mit i efekt slepoty na pouziti pres rozhovor, kde blindfoldnutej musi potvrdit, ze si ji necha nandat nebo tak, aby nedochazelo k jejimu zneuzivani - dutky co jsou poradny dutky a ne kus klacku - use na poutech - treba snizeni dex o bandu (10, 15.. cokoliv co nasupluje vlastnosti pout) - pokoje co se daji zamknout - ne vzdycky si chcete vodit urcity lidi do svyho baraku a ne vzdy chcete bejt s urcitejma lidma nachytany (zatim co vim se daji pokoje jen dlouhodobe pronajmout, v tom pripade - je mozny mit vic kopii klice?)
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: chybějící itemy v podtemnu Posted: 00:44 19. Jun 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
"je mozny mit vic kopii klice?" ano je,ta mumie nebo co to tam je,uz nevim....... ma v dialogu moznost vzit vic klicu od jednoho pokoje teda aspon to tak bylo....... 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|