|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:17 08. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: WM ? weapon master = pan zbrane ale sapwnuju tu topic a to bych nemel i kdyz.. vono artefaktu se to tyka... proste podle me by se mohla ta hranice lootu zvednout. jeslti se totiz na ten tyden vypne craft, tak pak nevim, co uz by takova postava mela delat .. dat si tydenni prazdniny kecanim v hospode ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:18 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
černý vlk wrote: innfra wrote: černý vlk wrote: lowík? fakt?  no...klidně ti přenechám ty bosse co chodíme  ...ať tam přijdem kdykoliv tak většina bossů tam je, ikdyž servr běží třeba 6 hodin  No, dřív když jsi byl taky low a chodil jsi krynský hory, tam bylo totálně pusto, to nedávno jsem zjistil že tam jsou ještě nějaký bosy a jednodušší než jsem chodil ze začátku... a to jsem, že mám na mysli před nějakým časem(tím označením když jsem byl low) jinak co já chodim teď občas na výpravu třeba i večer před restartem v jednu v noci projít kryn natěžit surky na craft a sejmout bose co přežily, tak se divím ale většina jich stojí na nohou, takže mi to přijde docela přehnaný, že se tu jen creepí a lootí, možná jen prahvozd, ale když si někdo udělá kolečko po krynu tak má taky 100K do kapsy za bosy a poklady... totálně pusto? kvůli mě?  jsem rád, že to víš s takovou jistotou...půldraka jsem viděl v životě 2x, yettiho jsem nikdy nezabil, ve věži jsem byl poprvé nedávno...ajoo, ledního medvěda, toho jsem chodil...a když se mi opravdu poštěstilo, byla i samička tygra..tomu říkám "pusto"...tak radši se brzdi v tom co říkáš o druhých. ohledně těch artefaktů, jak to tak vidím, začíná mi to být už celkem jedno 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:20 08. May 2009 |
|
|
Jako na uvažování do zápletky je taková zbraň uber maso, ale zase si vem že i kdyby byla jedna nebo dvě, pro dobro a zlo možná i něco pro neutrála, ale zase kdo by je nosil... asi ovládat takovou moc to neni nic pěknýho... to by musel bejt přinejmenšim vyzrálej hráč, který by jí nosil a né nějakej jů dneska je blbej den tak sejmu co potkám odvleču a pak vyslehnu/pobiju/pomučim...
ou, tak sry, já toho medvěda viděl jen asi 10x... co tam chodim na kameny kolem... ale dřív bejvaly hory pustý, díky teda někomu jinýmu, sry no... nebyl jsi jedinej, kdo tam creepil, já tam tomu dával taky čočky, dokud jsem si nevydělal na nějakou řádnou výbavu, teď radši sedim v dílně a craftim .-)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:24 08. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
asi bude opravdu lepší honit se za craftem ne za bossema...je to velký rozdíl mezi lootěním a craftěním...nebo není? 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:25 08. May 2009 |
|
|
No já z craftu mám tost, ale taky do něj taky dost strkám...a že u toho sedim od rána do večera...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:45 08. May 2009 |
|
|
Jinak bych uvítal nějakej artefakt v podobě nějakýho prstenu, amuletu či brnění nebo nějakýho doplňku... ty zbraně pro mě nejsou zas tak velký lákadlo... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:50 08. May 2009 |
|
|
nomis_b wrote: proste podle me by se mohla ta hranice lootu zvednout. jeslti se totiz na ten tyden vypne craft, tak pak nevim, co uz by takova postava mela delat .. dat si tydenni prazdniny kecanim v hospode ? ... toto nemozes mysliet vazne? ... To uz tu naozaj nie je nic okrem craftenia a lootenia? Ten bajny limit dosiahla jedna postava davno a teraz dve troj mesacne postavy ktore 30 hodin denne lootia najviac zarobkove dungy. Normalnemu hracovi sa toto nepodari dosiahnut nikdy, tak preco to zvedat? Kvoli dvom lootrom? RP uz uplne mizne ako vidim, bez craftu a s limitom lootu co ja viem kolko cez milion asi nema ani cenu hrat co? Lebo samozrejme ked do dvoch mesiacom neziskam epic a nemam najlepsie predmety a nemozem craftit tak je nwn nuda. Berte si to ako chcete, urazte sa, je mi to jedno. Ale Nomis toto ma vazne dostalo a cela tato debata kde padaju vyrazy z hier ako lineage a WoW (fragli, dropli, sety) je silne kafe uz na mna... Amen s vama!
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:51 08. May 2009 |
|
|
Add tie vase artefakty. Tak hrajte hru, hrajte postavy, hrajte RP ... vsimne si vas DM dostanete Q a za odmenu v Q su najlepsie predmety presne na mieru. Ale nie radsej mesiac behat po dungoch a zbierat sety ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 16:54 08. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Marvin wrote: Ale Nomis toto ma vazne dostalo a cela tato debata kde padaju vyrazy z hier ako lineage a WoW (fragli, dropli, sety) je silne kafe uz na mna...
mas pravdu. asi si budu muset dat chvilku oddech... nejak me to leze na mozek. Omlouvam se  jen sem to bral uz z jedne jine diskuze: nekoho bavi craftit, nekoho lootit, nekoh creepit.. a prave thalie je otevrena k tomu, at si dela kdo co je mu libo. Nevim jak je nastavenej limit a nevim za kdy ho dana postava dosahla. ALe je fakt, ze se poseldni rok na Thalii hodne veci zmenilo... a to i ceny predmetu.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 17:18 08. May 2009 |
|
|
to Marvin: súhlasím .. nech si človek aj zaRPí - myslím si že o tom hlavne Thalia má byť ... nie o naháňaní zlata, vecí, XP a Berserka (  )- lebo čo potom hráč spaví, keď: bude mať milióny na účte bude mať naj vecí v hre bude mať všetky bytosti za 1xp chytí, znásilní a umučí Berserka tak mu neostane nič iné, ako buď začať RPiť, alebo odísť na iný server ... Ja osobne sa priznám, že už teraz plánujem, jak chudáka Nomisa tak za 1-2 mesiace začnem otravovať, aby pridal nový craft, ak budem mať všetko na maxime .... Ale stále sa snažím nájsť si čo najviac času na RP, ktoré - keď nájdete správnych hráčov ako ja - je niečo úplne super  AD ZÁROBOK: keďže som crafter, ktorý creepi a lootuje, keď potrebuje zarobiť na craft, kde by si vyrobil veci, s ktorými môže lootiť a creepiť na ešte silnejších potvorách  tak zo svojj skúsenosti poviem: v crafte NIE JE šanca zarobiť tolko ako na lootení a creepení .... porovnanie: CRAFT: 2hý najsilnejšia zbraň v crafte sa vyrába okolo 2,5 hodiny (vyrába!! k tomu pripočítajte čas strávený zháňaním surovín) a zarobí sa zaň u výkupcu tak nanajvýš 50k (to isté platí uv truhlárine, ale tam to trvá ešte dlhšie) jediná možnosť ako zarobiť fakt dosť je predať tú vec hráčovi - ale málokto má niekoľko sto tisíc navrch, aby si ho mohol kúpiť  TROFEJE: minule som nemala koruny na craft, tak som si spravila 2,5 hod koliečko - zarobila som 250k
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Last edited by jachyra on 17:32 08. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 17:30 08. May 2009 |
|
|
je tu spousta kvalitních RP hráčů. doufám tedy, že jsou dobře odměnováni, v některých směrech lépe než looteři.
nechápu, proč se rozčilovat, když je to hra, kde se maj lidi bavit (a to tak, aby nekazili hru ostatním) a ani mi nepřišlo, že by tu měl někdo zlý úmysl. a samozřejmě, je to RP server, tak by se měli snažit i o RP - což se já snažím (pokud někomu bude něco na mě vadit, at mi to tellne, když bude mít chut).
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 17:34 08. May 2009 |
|
|
Taky nevidim dovod preco to znizovat ci uz limit lootu alebo percenta na artefakty. Zato, ze to par ludi (dokopy za celu historiu Thalie) 3, tak to neznamena ze to budeme hned znizovat. Keby to dosiahlo v priebehu tyzdna 30hracov, tak je asi nieco zle, ale takto je to akurat a skvelo nastavene si myslim.
Co sa tyka artefaktov, preco davat hracom a postavam hned vsetko. Potom zmizne ciel hry a moznost nieco ziskat a naozaj si to zasluzit. Ked nieco ziskas jednoducho tak si to nevazis.
Ani jedna z tychto veci neodporuje tomu aby ludia co maju radi craft craftili, ludia co radi lootia lootili, ludia co radi hraju RP hrali RP. Takze asi tolko k tomu celemu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 17:51 08. May 2009 |
|
|
Marvin wrote: Berte si to ako chcete, urazte sa, je mi to jedno. Ale Nomis toto ma vazne dostalo a cela tato debata kde padaju vyrazy z hier ako lineage a WoW (fragli, dropli, sety) je silne kafe uz na mna...
Amen s vama! No sry ale lineage a wow neni o RP... to je o tom běž creepuj dropni top a zabij cestou co nejvíc pěstiček/aliků... je to hra o PvP/PvE, nwn je pro mě něco jinýho, neni to tak že teď hrr na ně a všechny sesekat na frenzy DSkem+8... stejně si myslím, že ať uděláš co uděláš, tak stejně nikoho nepřesvědčíš, že jinej styl hry než on hraje, je taky dobrej... u přímě nevim co si od Questu představit... jednou jsem potkal mluvícího moba s partou a tobylo všetko, slíbil že nám jednou pomůže, až bude potřeba a co jsme ho vypustili, tak se po ňom slehla zem a nikdy jsem ho víc neviděl... takže sry, ale radši creepa pro itemy jistý z krámu/craftu, než se hrnout někam na Quest, kterej bych nemusel ve zdraví přežít... takže dokud nebudu mít nějakou ještě lepší výbavu než mám teď, tak prostě budu creepit lootit a pokud mě to ještě pak bude bavit hrát, tak se dám i na ty Questy... pokud teda tvrdíš, že jsou z nich lepší itemy na míru, tak proč to nehrát tak jak to hraju, až dosáhnu svýho maxima z krámu/craftu, budu muset naběhnout na quest... možná kdyby se trochu víc věnovalo nováčkům co přijdou na server(třeba nějakej Q pro ně, zařvat 1 tejdně do shoutu přečtěte si fórum by trochu pomohlo hráče usměrnit...) aby nemuseli jet ten styl, tak jsem úplnej ubožák low a ještě k tomu žebrák, tak co teď nikoho tu neznám/možná ani zrovna nepotkám... tak se jdu podívat co je kolem a rovnou něco zabít a pobrat prachy -> může se z toho stát dobrej stereotyp... Sry trochu vybočený od tématu... doufám že jsem tím nerejpnul někam špatně a nevykládej si to špatně, ale mě se RP líbí, jen nejsem moc komunikativní typ in RL, takže i to má vliv na moje RP hraní... prostě mi ten limit připadá trochu zbytečnej...  Jinak když se někdo podívá na mojí aktivitu, tak zjistí že jsem online hrozně moc, a mě to připadá, že normální člověk(což já asi nejsem) by u toho nevydržel sedět tak dlouho jako já 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 18:50 08. May 2009 |
|
|
Daanri wrote: T v priebehu tyzdna 30hracov, tak je asi nieco zle,. nevim prave jak je to presne koncipovane. ale podle toho co sem cetl, to melo byt zhruba takhel : jakmile postava tipuju do 2 tydnu zalooti 10.000.000 tak se ji zastavy loot na 0 a nedostane artefakty. ja sem jen chtel zmenu, aby to treba bylo: jakmile postava looti rekneme za 2tydny 5.000.000 tak dostane 50%lootu za 2 tydny i tak dosahne 7.500.000 tak na 25% lootu ale necha se ji porad sance nalezt artefakt (napr polovicni, ctvrtinova, ale ne nulova) Ja sem nerikal zrusit limit, jen ho prehodnotit nejak. Ale je otazkou casu, zda to je vyjmecny hrac, nebo jich casem bude pribyvat.. j epravda, ze treba mnich, coz je podle me tenhle pripad, se vsude pohybuje rychleji a tedy i k lootu a koleckovanim si podle me muze prijit rychleji, protoze vsechno proleti.. nedejboze, kdyz ho nekdo naspeeduje. Nemel sem v planu rikat lootete jeste vice, ci creepte ci crfatete a nehrajte RP za zadnych okolnosti. Podle me si dva valecnici mohou daleko vice uzit nadherne RP pri vybijeni tabora skretu, nez piti vody z jezirka a kecani o tom, jake je pocasi. Podle me nejni Nej Rp hrac ten, kterej pouzije nejvice hvezdicek.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: nulové poklady Posted: 18:52 08. May 2009 |
|
|
innfra wrote: No sry ale lineage a wow neni o RP... to je o tom běž creepuj dropni top a zabij cestou co nejvíc pěstiček/aliků... je to hra o PvP/PvE, nwn je pro mě něco jinýho... Presne tak! Ja nic ine netvrdim. Ale tak preco sa tu zacali pouzivat vyrazy z PvP/PvE hier, ked sam hovoris, ze nwn je nieco ine...?... stejně si myslím, že ať uděláš co uděláš, tak stejně nikoho nepřesvědčíš, že jinej styl hry než on hraje, je taky dobrej... u přímě nevim co si od Questu představit... jednou jsem potkal mluvícího moba s partou a tobylo všetko, slíbil že nám jednou pomůže, až bude potřeba a co jsme ho vypustili, tak se po ňom slehla zem a nikdy jsem ho víc neviděl... takže sry, ale radši creepa pro itemy jistý z krámu/craftu, než se hrnout někam na Quest, kterej bych nemusel ve zdraví přežít... No jo mas recht, preco si trochu okorenit hru niecim adrenalinovejsim a nenalinkovanym nez je creep... Naviac neviem, kde si prisiel na to, ze u kazdeho Q riskujes zivot, aspon to tak z tvojho pisania vyzera...takže dokud nebudu mít nějakou ještě lepší výbavu než mám teď, tak prostě budu creepit lootit a pokud mě to ještě pak bude bavit hrát, tak se dám i na ty Questy... pokud teda tvrdíš, že jsou z nich lepší itemy na míru, tak proč to nehrát tak jak to hraju, až dosáhnu svýho maxima z krámu/craftu, budu muset naběhnout na quest... Super plan . Presne od toho su Q. Ked uz mas vsetky itemu z kramu tak nabehnut na Q pre nove itemy. Sa divim, ze to trvalo tak dlho, kym to niekto pochopil.možná kdyby se trochu víc věnovalo nováčkům co přijdou na server(třeba nějakej Q pro ně, zařvat 1 tejdně do shoutu přečtěte si fórum by trochu pomohlo hráče usměrnit...) A nemam im este aj vytriet zadocek? Ved snad nemusim nikomu pripominat aby siel citat forum preboha!aby nemuseli jet ten styl, tak jsem úplnej ubožák low a ještě k tomu žebrák, tak co teď nikoho tu neznám/možná ani zrovna nepotkám... tak se jdu podívat co je kolem a rovnou něco zabít a pobrat prachy -> může se z toho stát dobrej stereotyp... Nikto nikomu nehovori aby "jel styl ubozak+zebrak". Ty myslis, ze som nikdy nezacinal postavu? K tvojmu prekvapeniu zacinal a nepripadal som si ako zebrak a to ze som nikoho nepoznal bolo vzdy len dobre, mozes tak zacat od nuly a vyvijat sa.Sry trochu vybočený od tématu... doufám že jsem tím nerejpnul někam špatně a nevykládej si to špatně, ale mě se RP líbí, jen nejsem moc komunikativní typ in RL, takže i to má vliv na moje RP hraní... prostě mi ten limit připadá trochu zbytečnej...  Nemusis hrat ukecaneho clovek, aj asociali su na Thalii a hraju RP. A ten limit nie je vobec zbytocny, ked nechceme mat z toho prave PvP/PvE hru.
|
|
Top |
|