Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:56 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: nulové poklady
PostPosted: 19:06 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

innfra wrote:
upřímě nevim co si od Questu představit... jednou jsem potkal mluvícího moba s partou a tobylo všetko, slíbil že nám jednou pomůže, až bude potřeba a co jsme ho vypustili, tak se po ňom slehla zem a nikdy jsem ho víc neviděl... takže sry, ale radši creepa pro itemy jistý z krámu/craftu, než se hrnout někam na Quest, kterej bych nemusel ve zdraví přežít...

Ja fakt nechapem, to si radsej urobis 200x ten isty dung pretoze stretnut hovoriace NPC (asi mob) ktore ti nic neda je o nicom ? BTW. k tym Q - skus ho urobit niekomu kto prebieha dungami tak rychle ze nestihas napisat ani jednoduchu vetu.

Nikde som nevidel ze by Thalia bola otvorena vsetkemu, na hlavnej stranke je pisane ze je to server zamerany na RP. Cize ked niekto v kuse len creepi bez ziadneho RP je podla k0k0t1n4. Alebo som sa omylom ocitol niekde inde nez kde som bol zo zaciatku...?

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 19:50 08. May 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

nomis_b wrote:
nevim prave jak je to presne koncipovane. ale podle toho co sem cetl, to melo byt zhruba takhel :
jakmile postava tipuju do 2 tydnu zalooti 10.000.000 tak se ji zastavy loot na 0 a nedostane artefakty.

ja sem jen chtel zmenu, aby to treba bylo:
jakmile postava looti rekneme za 2tydny 5.000.000 tak dostane 50%lootu
za 2 tydny i tak dosahne 7.500.000 tak na 25% lootu
ale necha se ji porad sance nalezt artefakt (napr polovicni, ctvrtinova, ale ne nulova)

Myslím, že něco podobného by nebylo špatné. Permanentní stopka na artefakty (a poklady) vypadá docela krutě - takový trest bez návratu, který už člověk asi nemůže napravit.
Ale 10mega jsem teda určitě nezalootil za dobu, co hraju :) i takový 1mega mi přijde těžko uvěřitelnej (můj celkový majetek tomu moc neodpovídá).

Reply with quote  

PostPosted: 19:53 08. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ako na hraca ktory nabehne do Q potom ako nemoze ziskat lepsie veci z obchodov, craftu a predtym na Q uplne kasle, by som sa totalne vykaslal a nerobil mu v zivote ziaden Q, pretoze podla mojho sukromneho nazoru si taky hrac ziaden Q nezasluzi.

Chces lootit, creepit a neviem co este, tak si to rob, pokial dodrzis aspon urcity standart RP, ale povazujem vcelku za ubohe nariekat na fore, ze som dosiahol limit, tak mi ho upravte, lebo uz nemozem ziskat ziaden artefakt alebo nieco podobne.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 20:21 08. May 2009 
Šlechtic
 Profile

Daanri wrote:
Ako na hraca ktory nabehne do Q potom ako nemoze ziskat lepsie veci z obchodov, craftu a predtym na Q uplne kasle, by som sa totalne vykaslal a nerobil mu v zivote ziaden Q, pretoze podla mojho sukromneho nazoru si taky hrac ziaden Q nezasluzi.

Chces lootit, creepit a neviem co este, tak si to rob, pokial dodrzis aspon urcity standart RP, ale povazujem vcelku za ubohe nariekat na fore, ze som dosiahol limit, tak mi ho upravte, lebo uz nemozem ziskat ziaden artefakt alebo nieco podobne.

promin, ale trochu mi to připomíná hru "tichá pošta" na začátku někdo pošeptá větu a než ta věta dojde nakonec vyzní přinejmenším odlišně. Limit mi vůbec nevadí, sám bych hlasoval za snížení zlata za trofej nebo kůže (minimálně v prahvozdě, je to opravdu nepoměr). Proč jsem psal tento topic? Aby se někdo zamyslel nad spojením šance na záskání části artefaktu a limitu na "těžbu" zlata z pokladů. Zamyslel, ne aby mi vyhověl. zdálo se mi celkem fain nalézat artefaktové části, okoření obyčejné výpravy, ale když vidím jak na to reagujete, pro mě přehnaně a nesmyslně podrážděně, tak mě začíná štvát, že jsem vůbec něco napsal..a s tím co jsi napsal, když si myslíš, že člověk co rád chodí do dungů (ano, chodím tam rád) neumí zahrát na questu, fain, odsuzuj si...když se někdy zúčastním questu, pak mi pošlete tell že nejsem vítán, tím opravdu motivujete role play zábavu..

Reply with quote  

PostPosted: 20:32 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

tak zase treba brat do uvahy aj to ze je rozdiel medzi Role-Playingom a Q-harvestingom :mrgreen:

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 20:38 08. May 2009 
Šlechtic
 Profile

Neithan1 wrote:
tak zase treba brat do uvahy aj to ze je rozdiel medzi Role-Playingom a Q-harvestingom :mrgreen:

kdybych někdy po DM něco chtěl, tak předmět spojený s příběhem, co podpoří příběh a nedá výhodu v boji...a rozhodně bych nehrál Q proto, že za to něco dostanu... myslím že Infra taky změní názor, je trochu nakažený WOW, L2 apod. :)

Reply with quote  

PostPosted: 20:39 08. May 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

nejsem typ hráče, který naběhne na Q až když nemůže získat lepší věci nebo účelově proto, aby získal zl,xp, věc apod. naopak si vážím toho, že mi DM věnuje čas a zpestřuje hru a že mám na co vzpomínat. jestli za Q něco dostanu je pro mě věc druhotná.
tuhle jsem byl zajat, mučen a zabit. přišel jsem o xp i zl ale aspon jsem něco zažil, tak jsem si nestěžoval - právě naopak.

třeba takový zloděj bude mít 2týdny volna, bude chodit na výpravy a protože vidí nejlíp pasti, tak bude stále vybírat poklady on a může na to takle doplatit

EDIT: tohle mělo jít po Daanrově příspěvku, ale odeslalo se to až ted

Last edited by Lynx23 on 20:41 08. May 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 20:39 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

černý vlk wrote:
promin, ale trochu mi to připomíná hru "tichá pošta" na začátku někdo pošeptá větu a než ta věta dojde nakonec vyzní přinejmenším odlišně. Limit mi vůbec nevadí, sám bych hlasoval za snížení zlata za trofej nebo kůže (minimálně v prahvozdě, je to opravdu nepoměr).

innfra wrote:
prostě mi ten limit připadá trochu zbytečnej... :)

černý vlk wrote:
a s tím co jsi napsal, když si myslíš, že člověk co rád chodí do dungů (ano, chodím tam rád) neumí zahrát na questu, fain, odsuzuj si...když se někdy zúčastním questu, pak mi pošlete tell že nejsem vítán, tím opravdu motivujete role play zábavu..

Quote:
promin, ale trochu mi to připomíná hru "tichá pošta"

aneb ...precitaj si este raz:
Daanri wrote:

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 20:42 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Celkovo je celkom zajimave, ako tu prichadza k situacii, ze niekto niekomu odpovie, ale pride dalsi clovek a odpoved, ktora mu nepatrila si privlastni a haji sa, ze nic take nerobi/nepovedal...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 20:43 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Lynx23 wrote:
Myslím, že něco podobného by nebylo špatné. Permanentní stopka na artefakty (a poklady) vypadá docela krutě - takový trest bez návratu, který už člověk asi nemůže napravit.

Inak ta zmena nie je nevratna. Je to zavisle od casu...

Reply with quote  

PostPosted: 20:48 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
Celkovo je celkom

:mrgreen: potom sa mi smej za "prosim vas, mozem vas poprosit"

Ale k teme, je to tak : niekto si tu v pohodicke vycita ostatnyma a pritom sam robi to iste :)

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 20:48 08. May 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
Lynx23 wrote:

Inak ta zmena nie je nevratna. Je to zavisle od casu...

aha. tak to potom jo :) díky za info
jinak jsem, Marvine, moc nepochopil tvůj předchozí příspěvěk: vkládáš vlkovi do úst (klávesnice), co napsal innfra a pak mu předhazuješ, co napsal Daanri, přestože nikde nevidím, že by vlk odmítal Q.

Reply with quote  

PostPosted: 20:49 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

reagoval na to na co reagoval vlk z reakcie daanriho... mne to dava zmysel

Vlk pisal ze mu to pripomina tichu postu, lebo vraj daanri reaguje na nieco co vlk nenapisal.. lenze daanri reagoval aj na infru a v skutocnosti sa ziadna ticha posta nekonala.. precitaj si cely topic a zapadne to do seba.

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 21:10 08. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Tak jest.

PS: hral som sa s tym quotovanim snad 10 minut :D ... naozaj to do seba zapada :)

Reply with quote  

PostPosted: 21:26 08. May 2009 
Poutník
 Profile

Naprosto souhlasim s Marvinem! O cem tenhle topic jako je? O tom, ze nekdo chce ziskat artefakt - slozit ho a nelibi se mu, ze kdyz porad dokola vymeta dungy tak pak mu nevypadne.... jasne, muze to stvat, ale NWN jsou taky o jinych zpusobech hrani.

Ja se snazim ridit timto mottem: "hraj a nech hrat,bav se a bav ostatni", tj. neodsuzuju styl hry jako je sem tam si jit vymlatit dung, protoze je to super na odreagovani. Ale jak vas muze bavit vymlatit ten samej dung treba 50x? Chapu to 2x, 5x.. ale vickrat uz to musi byt preci desna nuda, kord jestli se nezmeni ani treba slozeni party nebo neni quest, atp.

Ale to je fuk, kdyz mi nekazite hru tak si hrajte, hlavne ze vas to bavi :-) NICMENE velmi rad bych vas upozornil na to, ze tenhle styl hry muze pak dost negativnim zpusobem ovlivnit hrani ostatnich, a to tim, ze se pak upravi systemy.....

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]