|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Hacanus
|
Post subject: Zvonky otevirani Posted: 17:04 08. May 2009 |
|
|
Chci se zeptat esli si este nekdo koupil tuhle vecicku a jesli mu funguje, ja nemuzu prijit na to jak ji pouzit, melo by to umoznit trikrat denne pouzit ZAKLEP, ale nejde to pouzit ani na bedny ani na dvere...je to chyba anebo delam neco spatne? 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 17:18 08. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Tušim, že to funguje stejně jako najdi kouzlo najdi pasti (čočka detekce v krámě). Okolní pasti kouzlo najde podle levelu sesilatele (pokud je tam najdi pasti (3), tak to nejspíš pasti jen najde, ale nezničí) a potom je podle toho zničí podle sesilatele. V praxi sou tyhle věci úplně na nic, páč to odhaluje ty nejjednodužší pasti typu bodcová slabší. Takže pokud to zkusíš v nějaký lokaci pro levely 1-3 tak se ti něco odemknout podaří  . Ale možná je všechno jinak 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 17:30 08. May 2009 |
|
|
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 18:43 08. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Čočka detekce stála 17k a měla kouzlo odstraň pasti (3). V praxi mi jen odhalovala slabší pasti, takže se člověk cítil takovej víc v pohodě, když si myslel, že tam nic není  . Možná se to prodává jen z psychologickejch důvodů  . Navíc jsem v krámě viděl 2 ty samý čočky a jedna byla dražší než druhá, tak si myslim, žes koupil tu dražší verzi, která je úplně stejná jako její levnější konkurence. Holt značka je značka 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 18:49 08. May 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 21:55 08. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Prave.. ten item je blbost ale ma drahou zacku 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 13:57 09. May 2009 |
|
|
Ono myslim ze nenastavis tomu vyssi lvl pouzita toho kuzla, ale zas na druhu stranu je to pekna zabavka pre vysoky lvl. Ja napr s carodejom so taketo veci rad pouzival, pretoze som si usetril sloty pre dolezitejsie kuzla a v pripade nakeho slabsieho dungu to bolo efektivne. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Zvonky otevirani Posted: 17:38 09. May 2009 |
|
|
Je to cele na dve veci  neotevru si tim ani pikslu sardinek natoz truhlu s pokladem 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|