|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hacanus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:38 04. May 2009 |
|
|
Dekuju DM Ravangornovi za Q v dolech..hlavne proradny demon byl paradni  D thanx 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:59 06. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Diky Kratovi za jeho flexibilitu a ochotnost ... diky za tebe !!! 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:33 07. May 2009 |
|
|
........................... neexistence otrockých kast existuje jedna výjimka a to jsou hlubinní půlčíci, kteří se kdysi prohlásili dobrovolnými otroky duergarů, místo aby se vystavili smrtelným nebezpečím Podtemna. Za to se jim dostalo jistých privilegií (tato se nevztahují na všechny hlubinné půlčíky, jen na potomky dobrovolně přijmuvších otroctví a případně i nové dobrovolníky).
Duergaři nazývají tyto půlčíky pouze ‚malí‘ (kabonan) a chovají se k nim poněkud lépe než k ostatním......................
woooooow!!!! Nádhera!!!!! Miluju podtemno! HAGOL je nádherný místo!!!!! A durgeaři jsou strašně prima fousatý strejdové!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:32 07. May 2009 |
|
|
špatně čteš... duergaři NEJSOU vousatí... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:56 07. May 2009 |
|
|
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:38 07. May 2009 |
|
|
to sem nevymyslel já, to už bylo 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:08 08. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jj, duergaři už si na vousy tolik nepotrpěj.. jako maj je ale neberou to tak vážně jako trpové 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:18 09. May 2009 |
|
|
původní setting wrote: Duergarovia majú nízku zavalitú postavu a tým sa podobajú trpaslíkom z povrchu, avšak sú strašne škaredý. Sú menej ochlpený, duergarské ženy nemajú brady a muži sú väčšinou úplne holohlavy, mnohý nemajú ani bradu. k dohledání v archivu reálií na fóru Týmu.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:20 09. May 2009 |
|
|
co je řečeno tím že nemaj bradu ? To jako že vypadaj, jak motorkář po rande se svodidly ? 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:15 09. May 2009 |
|
|
brada po slovensku značí česky vous. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:50 09. May 2009 |
|
|
jj brada sou vousy, ako vyskytuju sa duergarovia s vousama, ale aj bez nich...ako vravi Kratha nie je to pre nich take zavazne mat vousy 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:08 09. May 2009 |
|
|
ale vubec nevadi, ze vsichni duergari co hrajeme jsme fousati 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:10 09. May 2009 |
|
|
Nevadi, pretoze mozu byt aj vousaty, len si nato tolko nepotrpia ako trpaslici. U trposa prist o bradu je najvacsia hanba, u duergara nie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:41 09. May 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
vidim ze sa o spame este mam co ucit 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:58 09. May 2009 |
|
|
Rád bych poděkoval všem co si dali tu práci a poskládali nám hráčům thálii do hromady a že se jim to tak pěkně povedlo, vydařená práce a taky DM co se tu o nás starají... Děkuji 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|