Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:56 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: nulové poklady
PostPosted: 19:18 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Presne ako pise Daanri. Nejedna sa o vynucovanie. Uprimne ked hovorim za seba, tak ked niekto napise do druziny a chce tak zapocat rozhovor s NPC, tak su dve moznosti :
-bud nemam cas a nieco riesim s inymi hracmi, tak mu napisem, ze nemam cas a on uz dalej nepise (vacsinou-stali sa aj pripady, kedy som uz musel dozadovat pod trestom, aby prestal spamov druzinu kanal, ale to je ina, nie tvoj pripad)
-druha varianta, mam cas a som rad, ze nejaky hrac ma zaujem si nieco zahrat, ked sa momentalne nikomu nevenujem tak skor beham po thalii a hladam s kym zahrat, co je niekedy dost narocne, najst vhodneho kandidata, cize ked sa niekto ozve tak je to fajn. Ulahci mi pribeh, lebo on ma sam privedie k myslienke a ulahci mi nahananie hracov, lebo on je tam a chce hrat. :)

K tym "hospodskym kecom". Vacsina z DMiek co viem tak odmenuje aspon malimi xp rozhovory ked to vidi. Uz som neraz takto odmenil bezo slova hracov v hospode, v lese u ohna, v arene ... urcite je to fajn motivacia pokracovat :)

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 19:26 09. May 2009 
Poutník
 Profile

Daanri wrote:
No ked otravujes nake NPC tak ocividne odneho nieco chces, mas k tomu nejaky dovod. NPC pokial nema napisany dialog tak s tebou komunikovat nebude a aj ked ho ma napisany, tak bude komunikovat len v ramci toho dialogu. Ked chces nieco mimo ramec dialog, tak to NPC musi ovladnut DM a jednat za to NPC. Ako inac chces s tym NPC jednat? Pokial DM nestoji priamo nad tebou tak nevidi co vravis tomu NPC, pokial nepises do kanalu druzina, cize k tomu ten kanal presne sluzi.

Asi jsi necetl ty me dodatky pak, ale to je fuk. Porad mam pocit, ze dochazi trochu k "mijeni se". Jasne, ze by se mel idealne do kazdeho NPC pak vtelit dm, aby svet adekvatne reagoval. Ja se jen snazil poukazat na paradox, kdy cilene budu "upozornovat" DM na sebe a tim ziskavat BONUS oproti ostatnim - viz to otravovani vyvolavace v karathe, pritom vubec nepujde o nic jineho nez o to, abych upoutal DM - nic resit nepotrebuju. Vim o cem mluvim, dost dobre to funguje, alespon treba na Alhambrii/Ark1 to fungovalo vytecne. 8)

2Marvin: no, ale to pak potvrzuje to co jsem napsal vyse :)

Reply with quote  

PostPosted: 19:41 09. May 2009 
Bůh
 Profile

Jesli to bereš jako otravování, to tak neni.. DM tu od toho je, pokud ti DM odpoví na družinu tak často nemá nic na práci a spíš jen chodí po světě hlídá pravidla nebo vyhlíží skupinku.. pokud se mu ozveš a on jde k tobě, znamená to že má čas a ulehčil si mu ještě práci s hledánim nějakejch hráčů na Q nebo pozornost

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 19:50 09. May 2009 
Poutník
 Profile

Krata wrote:
Jesli to bereš jako otravování, to tak neni.. DM tu od toho je, pokud ti DM odpoví na družinu tak často nemá nic na práci a spíš jen chodí po světě hlídá pravidla nebo vyhlíží skupinku.. pokud se mu ozveš a on jde k tobě, znamená to že má čas a ulehčil si mu ještě práci s hledánim nějakejch hráčů na Q nebo pozornost

Za otravovani si dosad upozornovani. Snazim se poukazat na to, ze takovyto hrac bude mit vyrazne vyssi procento hry s DM nez nejaci, kteri to nedelaji a pritom treba hraji uplne stejne kvalitne. Aneb, muj nazor je, ze nejaka velicina "hrani s DM" by mela byt asi zhruba stejna pro vsechny hrace (pro ty kteri maji zajem). Jinak receno, aby treba nekdo nemel DM quest 5x do tydne a nekdo 1x za mesic.

Chapu, ze DM jsou jen lidi a ze je to taky musi bavit, ovsem nadruhou stranu by se melo i jaksi myslet na todle, nebo ne? Treba by me docela zajimalo, kolik lidi a kolikrat potkalo DM za posledni mesic :mrgreen:

No nic, asi uz tu jen hovnozroutsky spamuju :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 19:58 09. May 2009 
Bůh
 Profile

ale zas si vem.. že "zavolat" si DM může každý stejně jako ty, tim je šance vyrovnaná :)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 19:59 09. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Pokial viem tak DM sa snazia delit pozornost rovnomerne medzi hracov, ktori si to samozrejme zasluzia. Ono pokec s NPC neber hned ako Q, to ze nahlasit naky zlocin nie je Q, to ze si das urobit zbroj nie je Q, to ze poziadas nejake NPC o urcite informacie nie je Q atd. atd.

Ono DM vedia velmi dobre odhadnut, kto sa ich snazi vyuzivat a "otravuje" (upozornuje) takymto sposobom na seba neustale a kto hra kvalitne a nepotrebuje takymto stylom na seba upozornovat neustale a vyslovene to pouziva na to naco to potrebuje pri svojej hre.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 23:54 09. May 2009 
Urozený
 Profile

Mě zatím stačí věci a expy ze hry/obchodu... mě prostě osobně přijde blbý někde kempit NPC a spamovat DM chat, pokud vysloveně něco nepotřebuji... proto bych asi nejradši jenom creepil a craftil :P

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 09:19 10. May 2009 
Bůh
 Profile

ty si vždycky představíš ten nejhorší způsob.. kempit NPC a spamovat DM kanál, můžeš se dohodnout i přes PM

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 10:23 10. May 2009 
Urozený
 Profile

Njn, jsem asi hold pesimista :-)

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 12:56 10. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

co presne znamena kempit NPC ? viem ze camper je clovek ktory sa dlho zdrzuje na jednom mieste...

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 13:55 10. May 2009 
Urozený
 Profile

Postaví si stan, rozdělá oheň, místo kolem začaruje všelijakými ochranami, položí epický pasti a ještě prostor chrání ze stanu kozly nebo lukem ostřeluje okolí... prostě to kempí za bednou a čeká až půjdeš kolem aby ti ze steltu dal sneak za 100 HP a ty jsi lehnul na dvě rány :-)

V lineage se třeba kempil spawn point v ketře nebo varce, ses tam portnul a než se ti načetla obrazovka, tak jsi byl IK, když tam kempili pěstičky :-)

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 14:07 10. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

innfra wrote:
V lineage se třeba kempil spawn point v ketře nebo varce, ses tam portnul a než se ti načetla obrazovka, tak jsi byl IK, když tam kempili pěstičky :-)

To znie ako super zabava ...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 14:16 10. May 2009 
Urozený
 Profile

No úplně nejvíc, nejlepší jsou ty lampy co si koupí opakovací brokárnu a v CSku si sednou za bednu a čekaj až někdo půjde... na většině servrů za to GM slapovali a někde to bylo automatický, jak mile jsi se na víc jak 20 s zastail...

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 14:20 10. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

innfra wrote:
No úplně nejvíc, nejlepší jsou ty lampy co si koupí opakovací brokárnu a v CSku si sednou za bednu a čekaj až někdo půjde... na většině servrů za to GM slapovali a někde to bylo automatický, jak mile jsi se na víc jak 20 s zastail...

preto bolo zvykom kazdu krabicu prestrelit AaKackom v oblasti hlavy :mrgreen: nevyhoda bola ze si vdaka ich demencii ziskal titul cheater.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 14:24 10. May 2009 
Urozený
 Profile

Jo a nebo jsem si koupil novou myš, s lepší citlivostí a najednou mě všichni začali sledovat, že prej chetuju :D, že prej tak dobře jindy nehraju :D, no chvíli jsem tak hrál a ostatní si taky koupili myš :D

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]