|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 17:44 09. May 2009 |
|
|
innfra wrote: sakra né, já teď viděl u dobrodruha štít za 2 a půl mega... na to budu vybíjenim mobů šetřit jakou dobu... no a nebo taky ne... *otevře ampuli s návem mor* než na něj vyděláš, tak mnohokrát v nabídce zmizí a znova se objeví...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 00:06 10. May 2009 |
|
|
no jak to tak krásně padá tak jsem přišel asi ve tři do obchodu a byl tam znova ne, jako je to blbý že to padá, ale nevim co budu dělat ten tejden bez craftu... teď lezu po prahvozdu a jeden mob je jako jeden boss... prostě total...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 22:51 12. May 2009 |
|
|
jakykoliv pokus, uspěšný či neuspěšný povede k tomu že přijdem pádům servru na kloub... krom toho aspon prestanu tupe koukat do monitoru...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 21:14 14. May 2009 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 14:03 15. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
hm bohužel, aspon by se zase začlo něco dít, ne jen sedět v dílně
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 14:13 15. May 2009 |
|
|
a proto: VŠICHNI DO DÍLEN!!!
....továrny na kůže, peníze na boty.... ....a do vlasů růže a nový kalhoty....
...když ten umí to a ten zas tohle, tak všichni dohromady vycraftíme MOC!....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 14:32 15. May 2009 |
|
|
Nevycraftíme, protože roka jsem neviděl už je to doba a sandra má dovolenou... takže mi nikdo moc nekraftne 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 20:06 15. May 2009 |
|
|
innfra wrote: Nevycraftíme, protože roka jsem neviděl už je to doba a sandra má dovolenou... takže mi nikdo moc nekraftne  Sandra dovolenou předčasně ukončila, je odpočatá a chystá se zúčastnit se jedné slavné události, která se zatím tají.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 22:57 15. May 2009 |
|
|
Jestli byl další neplánovaj, mohl se pls shoutnout..  Edit: creepeni v prahvozdu...
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 22:59 15. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 22:58 15. May 2009 |
|
|
innfra wrote: Jestli byl další neplánovaj, mohl se pls shoutnout..  22,56 pád výroba luků
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 22:58 15. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
innfra wrote: Jestli byl další neplánovaj, mohl se pls shoutnout..  to byl spíš pád ne?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 02:37 16. May 2009 |
|
|
jo byl to pad, kdyby byl neplanovanej tak se shoutne  ale asi ste nemohly o nic moc prijit. Dival sem se, ze uz to zas zaclo automaticky ukladat postavy. takze vybava postavy max stara 2 minuty pred padem. jinak by zjisten zpusob vzniku tohoto padu, kterej se objevuje nejcastej jednou za deset let 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 02:49 16. May 2009 |
|
|
No, tak zrovna dvě minuty před tím pádem jsem měl staženo asi polovinu tygrů na stezce a po logu měl kulový  Jinak expy mi zůstali, tak jsem to šel vybít znova... a že vybít jednu skupinku trvá víc jak 2 minuty (mě)
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Craft - pady serveru Posted: 11:06 16. May 2009 |
|
|
3 minuty mozna 
|