|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:11 11. May 2009 |
|
|
A tedka co to bylo tedka? budete jeste testovat? je to mazec jak to padá, kolik je rekord restartů za den?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:12 11. May 2009 |
|
|
Whazzzuuup!
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:26 11. May 2009 |
|
|
testovat se nebude  bude se premyslet cim by to kurna mohlo bejt, kdyz to nebylo to co sem vyhodil a nic jinyho tam dohromady neni  . premejslim esi nepouzit hrubou silu a ty stolky nevyhodit nez se prinde na to co je na nich tak zavisle ze to shazuje server
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:31 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
ja mam servr porad offline. pude dneska jeste nebo kde je problem ?
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:33 11. May 2009 |
|
|
ale jo pude  ale ja to testoval jen jednou, ostatni prosim netestovat  opravdu to shodi server stale
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:35 11. May 2009 |
|
|
Jestli to bude testovat ještě někdo, tak si asi dojdu pro jeho hlavu... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:38 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
melvik wrote: ale jo pude  ale ja to testoval jen jednou, ostatni prosim netestovat  opravdu to shodi server stale proc nefixnes tu lokaci a netestujes ve slabem provozu ? 
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:46 11. May 2009 |
|
|
kdybych vedel co to presne dela tak to "fixnu" jak rikas  . Ve slabem provozu asi myslis v rannich hodinach a to jsem v praci nebo spim  Ja potrebuji hodne spanku  krom toho kuly me to spadlo jen jednou dnes 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:55 11. May 2009 |
|
|
Chytám Agro... Stání před dobrodruhovim krámem...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:55 11. May 2009 |
|
|
tak a tohle uz si nekdo dela srandu??? Někdo s inteligenci 5 to shazje umyslně nebo co?????? je tu naky dm? můžete pak kouknout jesi se nějakej vůl nemotá pořád u těch stolků?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Temnastrana
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:56 11. May 2009 |
|
|
2x pád, po našem logu, 2x prodej věcí v démonově krámku, jestli to pomůže
_________________ Hignar Krvák - zákeřný válečník
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 17:57 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
melvik wrote: kdybych vedel co to presne dela tak to "fixnu" jak rikas  . Ve slabem provozu asi myslis v rannich hodinach a to jsem v praci nebo spim  Ja potrebuji hodne spanku  krom toho kuly me to spadlo jen jednou dnes  tak odstran vsechny stolky pokud nevychytas chybky. porad lepsi jak kdyz do hodiny padne 30x servr, ne ?
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:03 11. May 2009 |
|
|
aster3 wrote: melvik wrote: kdybych vedel co to presne dela tak to "fixnu" jak rikas  . Ve slabem provozu asi myslis v rannich hodinach a to jsem v praci nebo spim  Ja potrebuji hodne spanku  krom toho kuly me to spadlo jen jednou dnes  tak odstran vsechny stolky pokud nevychytas chybky. porad lepsi jak kdyz do hodiny padne 30x servr, ne ? nj dyt sem to uz psal 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:04 11. May 2009 |
|
|
30x neni reálný v průběhu jedný hodiny shodit server... protože server nabíhá zhruba 13 minut na stable... a shodit ho taky chvíli trvá tuším... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:13 11. May 2009 |
|
|
jop tak 4 - 5 x za hodinu to muze max padnout vzhledem k tomu nacitani(v nejhorsim pripade). Takze jsme na tom 6 x lepe nez rika Aster  A kdyz je na tom clovek lepe, tak je hnedka lepsi nalada  btw uz to uploaduju na server modul bez stolku  takze kdyz to padne nebudou uz stolecky. Esi je to stoleckama tak by to bylo skvely, ale jak rikam je ten pes kterej za to muze fakt dobre zakopanej, tak kdo vi.
|
|
Top |
|