|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:11 11. May 2009 |
|
|
No víš, ale mohl by být třeba dialog plácnou koně do zadku a poslat na nejbližší město... to si snad kůň zapamatuje... zvířata jsou hodně inteligentní stvoření né ? Prostě mi to přijde trochu divný  ale tak co, hlavně že jezdí... V nebezpečí, vymlátim lokaci přivedu si koně, vlezu do jeskyně a rád bych se vrátil k živýmu koni, ale jelikož nemám jistotu, tak ho nikam neberu, kde vim že to nebude trvat pár minut...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:22 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Xaarth wrote: aster3 wrote: Tretas wrote: jo ale to panceřování má aby se nezranil jak na něm bude bojovník bojovat  nerozumim ti celkem ale prijde mi logicky ze kdyz ma pancerovani tak by mnel byt pomalejsi ale na druhou stranu by mnel davat bonus k OC nebo kdyz ne tak by mnel mit sam vyssi OC. Nebo se snad mylim ? mozna by nebylo od veci kdyby mnel jiste pohlceni. **** Kůn a pohlcení?  To rovnou z něj můžeš udělat trpaslíčího obránce.  myslim ze sem nekde videl zbroj s pohlcenim. pak nechapu tvuj ponekud arogantni vysmesny prizpevek k pohlceni oplatovaneho kone...
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:25 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Quote: yop presne,a proto bych nastavila hodne vysokou cenovou latku pro ty co chtej "zdobit" svy konicky at to nemuze mit jen tak nekdo jasny jasny,ten napad uz sem psala a neco se vymisli,alespon doufam a taky sem napsala tohle a lidi si zacli vymyslet na cem vsem moznym by chteli jezdit-verzus pegas,krokodyl a kdo vi co jeste tak myslim,ze to neni tak bledy ale to uz sem asi nepatri....  Ale ty tomu tak celkem nerozumis co ti ja chci dat vedet. takovy "vysperkovany" kun je vysadou rytiru (paladinu). to je jako bys rekla ze mas druidku, ktera si rada brouka a tak chce feat nezapomenutelnost. blbost zejo ? tak proc brat paladinum vysadu mit vyjimecneho kone ? A na druhou stranu proc dsavat tu vysadu jinym postavam ktere maji zase jine vysady.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:31 11. May 2009 |
|
|
Nechápu co tu řešíš... upřímě nikdo s paladinským mountem neměl problémy, krom načítání a toho že jim to počítač nestáhá bohužel... Nikdo ti mounta nebere, maximálně se snim bude jen jezdit. Stejně nevim o nikom kdo by ho používal v boji...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:35 11. May 2009 |
|
|
innfra wrote: Nechápu co tu řešíš... upřímě nikdo s paladinským mountem neměl problémy, krom načítání a toho že jim to počítač nestáhá bohužel... Nikdo ti mounta nebere, maximálně se snim bude jen jezdit. Stejně nevim o nikom kdo by ho používal v boji... ***** Taky nechápu..asi chce získat pro koně OC 40, pohlcení 20 a čtyři útoky. 
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:36 11. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
mno proc by nemohl kun mit treba blbou deku prehozenou pres sebe? nikdo netvrdi ze ma byt vysperkovany jako paladinsky,to ani nikdo nechce.. hraj rp ze ma treba drahokamy zasazeny do kozenych popruhu,to ti nikdo nebere jen tu moznost zakoupit si nakou dekorativni vec na kone.... kdo rika ze zrovna krasnou?treba naopak...hnusnou,nevkusnou,ale originalni.. nikdo paladinum vyjimecnost kone nebere,hraj rp,ze je treba dokonaly...tohle by se melo obecne zanechat,ze paladinsky kun je lepsi a pro me za me treba i krasnejsi.... ja osobne mam snad rp tu nejvetsi hajtru,tak ale co?neznamena ze by nemohla mit pitomou deku na zahrati v zime nebo treba zarazenej sip v prdeli.. chapes jak to myslim? a treba ani to jak vypada paladinsky kun by k sehnani byt nemelo...at vypada stale originalneji a rozpoznatelneji a rict si -joo ten je paladina a ta hajtra vedle nej bude nakyho slizouna... nikdo nechce zamenovat tyto dva kone... prakticke vlastnosti koni si reste mezi sebou,jen namitam malinky napad,jak docilit vzhledu a dekorace...i treba k rozpoznani koni jistych postav....ale to uz tak je jiste zahrane rp kdyz na nem nekdo sedi,ale kdyz kun stoji treba u staji,tak nevis ci je,kdyz neni paladinsky..nemam pravdu? s nama co daj na imige je to hold tezky no 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 18:55 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
ja se tu s vama nechci hadat a ani nic resit. na pocatku sem psal ze hlavni problem co mam je ze mne prudi straze za to ze kun neni tak docela asi kun.
co se tyce tech dalsich veci s tim pancerovanim atd. tak nechci ani si nedupu ze chci nejake OC a pohlceni jen sem rekl ze RP opancerovany kun by mohl i tak pusobit. (treba zvysenim OC nebo pohlcenim) ale to neznamena ze to chci a ze to tu prosazuju. Mne uplne staci ze ten kun je v podstate nesmrtelny. a to ze beha v tezkych platech stejne rychle jako kun bez platu je mi vicemene uplne jedno stejne jak mi je jedno kolik ma OC a kolik ma pohlceni. ja toho kone pouzivam spis jako prepravni prostredek nebo kuli RP.
a co se tyce tech ozdob tak sme se zrejme nepochopili. nebo spis sem asi ja nepochopil tebe. klidne at se udelaji nejake doplnky. nejsem proti. at si hraci odlisujou kone, rozmanitost hre jen prospeje. jedine co sem rekl je ze by mi vadilo kdyby si nejaky pulcik nebo trpaslik nebo proste nekdo komu se proste nehodi paladinuv "bojovy" kun. nic vic nic min. klidne si udelejte deky a ja nevim co, treba skiny na ocasy koni. proc ne
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 19:05 11. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
 jasny,uz se chapeme v poho 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 19:13 11. May 2009 |
|
|
Nechápu co tam řešíš v tom posledním odstavci, protože toho sumona dostane každej když bude palach lvl 5 a je jedno jestli to bude podtemnák nebo ork nebo pulec nebo žába...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 19:27 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Deti, nehadejte se. Venku sviti slunicko.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 19:29 11. May 2009 |
|
|
kucik wrote: Deti, nehadejte se. Venku sviti slunicko. žiješ na bahamách, nebo máš zatažený závěsy? 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 19:37 11. May 2009 |
|
|
Hele, nechci to tu rozrejpavat, ale proc by valecnej kun nemohl bojovat? Videli jste nekdy cviceneho kone? Ti nejlepsi rytirsky kone byli schopny docela presne kopat na povel - vzepnout se na zadni (byt treba na signal stehnama) a kopat, popripade kopnout dozadu... dokonce se na povel umeli rozebehnout a proste protivnika rozdupat. Ostatne jak asi fungovala take jizda?!
V D&D je paladinuv kun poutem svazany kun z "nebeske" sfery, ktereho si muze Paladin privolat. MA vyrazne vyssi inteligenci a mnohem lepsi schopnosti nez normalni kun. Sice predpokladam, ze tady zadna nebeska sfera neni, ale i presto bych se nebranil tomu, ze to bude opravdu vyjimecna bytost (schvalne nechci psat zvire)...
Edit: mimojine toho kone nesrovnavejte se summonem ani se zviretem co jde koupit, ale spis s familiarem nebo (jeste lepe) s animal companionem...
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 20:16 11. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já sem proti.. ten kun bude prostě kun, byl bych i pro zrušení toho featu.. nějaká postava si šetří hrozný tisíce na koně a paladin na 5 lvl jen luskne prsty a od někad spadne kun.. a když chcipne tak se paladin vyspí a luskne prsty znova
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 20:17 11. May 2009 |
|
|
Krata wrote: já sem proti.. ten kun bude prostě kun, byl bych i pro zrušení toho featu.. nějaká postava si šetří hrozný tisíce na koně a paladin na 5 lvl jen luskne prsty a od někad spadne kun.. a když chcipne tak se paladin vyspí a luskne prsty znova přesně zrušit
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 20:27 11. May 2009 |
|
|
Dál ořezávat paladina ? To je snad sranda ne ? Tak proč neořežem i toho zloděje o ty pasti... BTW pro mě je 80K pomalu nic, jako neštve to, když kůň umře, ale tak nestačí že paladin se nedá s ničim kombinovat a když má jednou novej skill tak prostě zakázat ? To mi už přijde docela divný... ve wowku byl paladinskej mount taky Questem a měl ho zadarmo, jen za riding skill mám pocit a ostatní museli našetřit mrtě zlatek aby si koupili blbýho mounta a někteří měli dokonce formu na rychlej běh... To je jak mnich, rychle běhá taky to neumim a chtěl bych... taky to oříznem a uděláme prskavky gogo ? 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|