|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
ripatko
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:48 11. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: jdu, ale jenom protože se k tobě de okolo hospody... tak chvilku počkej. Chci za tu námahu 20 pytlů, jinak si ji odnesu zpátky domů
hyjeno, taky bych k vlkum zasel....do zitrka nevydrzim
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:51 11. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
hehe tak ze bych ti sla naproti Jeanesi?,at muzem provokovat R.I.P.a a vy ostani...vsadim se,ze az mi Jeanes prinese tu kytaru,tak bude konec dnesnim padum,beztak to pada kvuli tomu,ze ji nedonesl 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 18:59 11. May 2009 |
|
|
takže kámen i prachy jsem měl po logu, takže jsem ho dal ashenovi a nikdo z nás o nic nepřišel
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 19:06 11. May 2009 |
|
|
tak kytara je u me...takze v klidu hrajte 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 19:06 11. May 2009 |
|
|
no vidite uz to jede 10 minut bez padu  Jako vypada ze to bylo fakt kytarou.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 19:13 11. May 2009 |
|
|
No, zapomněl jsem ladičku, takže to zase tak vyladěný nebude....
piše: Jeanes
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:37 11. May 2009 |
|
|
tak kytarou ani stolkama to nebude zas padlo 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:38 11. May 2009 |
|
|
melvik wrote: tak kytarou ani stolkama to nebude zas padlo  Ga běžela po sněhu
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:39 11. May 2009 |
|
|
Hele tak to je divný, to musí dělat teda někdo záměrně hele... Chtělo by to abys napsal do shoutu až se logne dost lidí aby vypsali co dělali předtím než to padlo... Pokec u gardalskejch močálů se skupinou dobrodruhů, došel jsem k ukazateli a bum
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:43 11. May 2009 |
|
|
Akorat sem mlatil veleknezku v ledovem palaci to sem zvedavek kam me to logne .. 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:45 11. May 2009 |
|
|
Olath deis - černej trh a běžel jsem do dílny ( ale necraftím  )
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:48 11. May 2009 |
|
|
Byl jsem v palaci v Kel-A-Hazru
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:56 11. May 2009 |
|
|
já to teď nebyl určitě, postával jsem u přechodu v nákým tunelu
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:00 11. May 2009 |
|
|
no ještě mě napadá, že můj otec taky shazoval jeden servr. Měl tak zavirovanej a zaspajverovanej komp, kterej sotva dokázal po půlhodině snažení nastartovat. takže nám domů přišel dopis, ve kterém mu oznámili, že ho odpojili od netu, a že ho pripojí teprve až bude mít čistej disk. Teda já tomu nerozumím, ale není možné že se něco podobného děje na thálii? že má někdo zprasenou instalaci nwn, nebo nějak brutálně zahegešovanej softvér? nedalo by se to nějak prozkoumat?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:15 11. May 2009 |
|
|
Softem to nebude, ale blbě nakopanej NWN by to mohl bejt... nejlepší je čistá instalace se systémem pro danej server, to znám i z lineage...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|