|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 22:05 11. May 2009 |
|
|
Njn, věci který se daj zkousnout, ale hele co třeba toho koně ten item jednou zadarmo třeba Questem a pak za peníze, by si to teda každej rozmyslel jak zacházet s tím mountem...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 22:40 11. May 2009 |
|
|
 Nechte paladinům koně na pokoji, hlavně že už ho nenosí na hlavě
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 23:38 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdybysme nechteli, aby toho kone paladin mel, tak bych si pred casem nedaval tu praci s odstranovanim bugu kolem paladinova kone, kterej tam bioware zapomneli.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 23:44 11. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Aster: je to kun, paladinskej kun.. přečti si realie Thalie, paladin nemá možnost si povolat žádnýho nadpřirozeného cosi.. ten paladinskej mount se musí probrat, co to vlastně je a jesli to vůbec bude takhle zadarmo bez ničeho..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 08:35 13. May 2009 |
|
|
jj mely by se upravit realije, ze je summon kun ok, aby lidi jako lidi nerejpaly ze to v realijich neni.
Jako ono stejne hlavni duvod proc to tam neni, je to ze to bylo zavedeny az ted s patchem. Jako treba ze ma druid summona pritelicka, nebo blackguard summony. Nebo SD tusim ma taky cosi. Tak to uz sou zavedeny veci. Ten pal je novinka.
Krom toho paladin je stejne socka
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 14:17 13. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
melvik wrote: jj mely by se upravit realije, ze je summon kun ok, aby lidi jako lidi nerejpaly ze to v realijich neni.
Jako ono stejne hlavni duvod proc to tam neni, je to ze to bylo zavedeny az ted s patchem. Jako treba ze ma druid summona pritelicka, nebo blackguard summony. Nebo SD tusim ma taky cosi. Tak to uz sou zavedeny veci. Ten pal je novinka.
Krom toho paladin je stejne socka sem stejneho nazoru ... je snad v realiich psane ze stinovy tanecnik si muze "povolat" stin ? nebo ti ostatni summoni. neni, protoze je to zavedene ...
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 10:23 15. May 2009 |
|
|
já myslim, že palda je díky sebranému dispelu ze mstitele a nemožnosti kombinovat se aspon s těma pár povoláníma, co se k němu po RP stránce hodí (snad nejsme jako buildy klony), dostatečně při zemi a toho koně mu nikdo závidět nemusí (ale zas musim ocenit prodlouženou moc a štít - dřív akorát člověk umřel, páč měl tendenci zbrkle bojovat než padnou) k tomu ještě zábavné RP po paladinsku je celkem výzva - snadno se z vás může stat fanatik otrava a nebo budete trapně dobří, hrdinští, čestní a Dei-Anang ví co ještě. k boji se kůn dá použít těžko, páč v levelu, OC apod. drasticky zaostává za majitelem. ten kůn je myslím i věc prestiže, která by měla k paladinům patřit...
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:59 15. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
mam jeste jeden dotaz, ktery se mozna netyka primo topicu ale tyka se paladinu takze:
ma nejaky vliv davat doby do ride ? (kdyz jo tak jaky) a jeste sem si vzal feat mounted combat. anglicky sice moc neumim ale nejak se nepozoroval absolutne zadny efekt toho featu...
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|