|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 15:52 18. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
mhmmm tak prstě dělejte jedno osvědčené a to: NELEZTE V NOCI NIKAM , POKUD VÁS NENI VÍC JAK 7 A NEBO SI SEBOU VEMTE ŽOLDÁKA //anbe reklama musí bejt 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 16:31 18. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kdo nehral toho kdo prepadava, ci vyhrozuje nebo dela jine osklive veci, nema, ani nemuze toto objektivne posoudit - az si to skusite - a setkate s tumama ingoratskejch plysaku - potom teprv sudte jejich hru at uz je jakakoliv
_________________ nwn
|
|
Top |
|
skaarks
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 16:45 18. May 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
akin wrote: - Uhnout si mohl, ale bud se to melo hrat pres emoty/interakci nebo rovnou ingame machanikou nemuzes nikdy diktovat, co druhej ma delat tvoje emoty/interakce by tedy byla jaka ??? ty : hodi kostkou na utok *1+X* *ZASAH* skaarsk hodi kostkou na utok *1+X* *ZASAH* skaarsk *zkousi se skryt * hod kostkou *1+20 * *POVEDLO SE* Promin, ale tohle resi mechanika NWN. Pro tyhle hody kostkou muzes hrat papirovou verzi (kterou mam rad, nic pro ti ni !! ). nevim na co si s chtel jako hazet v te situaci? Podle me to byly hodne uspesne pokusy a dost sem se bavil. PS: Az priste pujdeme lovit, tak pro presnou koordinaci budem vsichni online na skypu a ty uvidis jen *na necem se domlouvaji* a naprosto presnou koordinaci jednotky i s bojovymi formacemi. 
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 18:30 18. May 2009 |
|
|
Mno, vidim ze kdo chce psa biti hul si najde... Pajule: tvuj prispevek je zase uplne mimo, jak je zvykem... ---- Sveneld: moje zkusenosti s hranim jsou velmi pravdepodobne mnohem vetsi jak 90% hracu tady. Zlouny nevyjimaje a prepady jsem delal. ---- Skaarks: tvoje odpoved presne odpovida tomu jak nekdo kaze vodu a pije vino... Nemuzes diktovat, ale snad kdyz nekdo napise "ozene se po nem" (a ceka nejakou tvou reakci) tak ty mu nenarves hned devast! Nebo jo?! To tve parodovani boje je stejne chytrej argument.  Proc vam teda vadi, ze kdyz jste RPili prepad tak hned jak vas videli cervene, tak hraci utikali? V cem je tady rozdil?! Proste bud je to RP prepad (jak psal Krata) nebo ne.. a pak jsem mel moznost pouzivat veskere veci, ktere resi NWN mechanika - tj. i s 1 HP jsem byl PLNE BOJESCHOPNY, mel jsem si nahodit heal, haste a sup zmizet vam!! TO by bylo RP?! Aneb tu jen hajite veci ktere se vam hodi do kramu, ale kdyz je nekdo obrati i proti Vam, tak je to nesmysl. Moje predstava? Jak to melo probihat? Minimalne jsem mel byt seznamenej se situaci jaka byla. Pak kdyz uz jsem napsal co bylo bych si hodil (i s postihem danym DM) jestli se mi skok povedl... a ty bys mel spravne hodit na prekvapeni! Preci jen, kdyz nekoho slozis a pak napul sledujes cestu, tak by te takovej skok mohl prekvapit. A pokud by se povedlo, tak ja bych te zkusil omracit (stunning fist) a pak utect. POCITAL JSEM S TIM, ze to nevyjde a ze chcipnu, cekal jsem nejake hlubsi rozvinuti te hry.. treba i to, ze byste me tam pak skopali, urizli mi ruku, nebo proste neco jako napsal vys bahnak.
_________________ running man...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 18:42 18. May 2009 |
|
|
Jop... vše je jenom o správny volbě chování v dany situaci. Kdyz jsem hral za Helen tak jsem jim se vsim vyhovel a kdyz uz je to omrzelo nechali me zit... po nekolikaty uz me vzali mezi sebe  Za Gromba jsem je taky potkal a tak kdyz sem dostal par facek tak sem si hezky RP zahral blbouckyho pulorka a nechali me byt  Zkuste se vcitit do zle strany kde mate tu moc nad tim zmlacenym co ma 1HP. To kdyz na vas vyjede tak ho asi taky sejmete ne? (Kdyz se tak vratim zpet, obdivuju Berserkovu trpelivost s drzosti Dereka kdyz jsem jeste nevedel co a jak  )
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 18:52 18. May 2009 |
|
|
zachy wrote: Zkuste se vcitit do zle strany kde mate tu moc nad tim zmlacenym co ma 1HP. To kdyz na vas vyjede tak ho asi taky sejmete ne? Ja nevim, ale pripadnu si mimo. Ja je nekritizoval za to, ze me zabili. Je to v poradku, pocital jsem s tim. Poukazoval jsem na jine nedostatky, asi 5x a pokazdy jsem to vysvetloval jinak, uz me to neba. Stejne je to hazeni hrachu na stenu.  Edit: uz sem nepisu. Jinak diky za nazory.
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Yort™
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 19:10 18. May 2009 |
|
|
Takjá chci naopak podtemnákům poděkovat, protože bych řekl, že to bylo zahrané správě. Vugdishnak se na mě rozběhl a napsal, že mě chytl..pochopitelně jsem se nebránil, pač já jsem hobit a on je Hiran takže bylo jasné, že bych se z toho nijak nemohl dostat. Jelkož jsem byl 3 lvl tak jsem si pochopitelně nevyskakoval a raději jsem prosil ať mě nemlátí a nezabijí. Díky tomu, že jsem nehrál machra a raději jsem se 3 hromotlukům podal tak jsem přežil. označkovali mě dali 2 uřízlý hlavy a odešel jsem do Ivory s nehezkým zážitkem pouze. 
_________________ Yorton *Válečné prasátko*-Drakobijec (bratr Erkwinna) Inglor Švestka-Felčar a malý hobit
Last edited by Yort™ on 19:16 18. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 19:13 18. May 2009 |
|
|
Ono je to asi pripad od pripadu... Bol tam aj jeden dracik a ten sa rozhodne bavil 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 20:37 18. May 2009 |
|
|
Prometheus wrote: Ono je to asi pripad od pripadu... Bol tam aj jeden dracik a ten sa rozhodne bavil  ...jsem chtel tomu dračkovi udělat porádný anatomický průzkum, no ale všchni odešli a já se bál co se stane až mu skončí ovládnutí  tak jsem musel ukončit svoji vědeckou práci  jinak bych ho prostudoval úplně všade! 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 20:42 18. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 20:47 18. May 2009 |
|
|
Jakej dráček ? to zní zajmavě ? Že by partner pro Tariel ? 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Enceladus
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 22:26 18. May 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Sveneld wrote: kdo nehral toho kdo prepadava, ci vyhrozuje nebo dela jine osklive veci, nema, ani nemuze toto objektivne posoudit - az si to skusite - a setkate s tumama ingoratskejch plysaku - potom teprv sudte jejich hru at uz je jakakoliv Tak mám pocit že jsem se setkala s nepochopením  )). Důvod proč jsem psala svůj příspěvek byl hlavně ten, že mi vadí přehnané násilí, které je už skutečně mimo. Jsou určité hranice, které by se neměly překračovat pokud s tím druhá strana nesouhlasí, myslím tím mučení, znásilňování, mučení někoho postavě blízkého. Vždy by měla existovat další možnost jak se z dané situace dostat ven, klidně i smrt. Za Nimue jsem psala podtemňákům 2x tellem a nikdo mi neodpověděl. Myslím si, že není takovej problém domluvit se tak aby si hru užily obě strany. Na Dragon Hammeru se moje postava dostala do rukou upírů a bavila jsem se jako dlouho ne. Stačí to jen citlivě zahrát. Ve hře podtemňáků dost jasně cítím inspiraci prvním dílem o Drizztovi, Démonovou kletbou a využívání některých prvků i ve hře. Ale existuje i další spoustu fantasy knížek (na principu DaD) ve kterých nemusí být zlo, při kterém se všichni hrůzou třesou, uplně z mého pohledu zvrácený! (např. Farseer, Snědý muž, Zaklínač, Kolo času). Popř. doporučuju k nastudování. Boj dobra proti zlu, RP přepadávání, okrádání, popř. i vražda to je OK. Rozhodně si nemyslím že Nimue je nějaký plyšák a její smrt byla v pořádku, tak jako tak by umřela, je to přeci hrdina ne nějaký srágora z ulice, který před někým kdo mává sekyrou padne na kolena a prosí o milost  ))... Kdybych si nechtěla hrát na hrdiny, místo NWN nainstaluju Sim City. Nečekám že se něčeho doberu, jen jsem byla ze včerejší hry a toho co jsem slyšela o přepadávání na cestě do Ivory rozladěná a napsala svůj názor. Hlavně si stojím za tím že ve hře se musí bavit obě strany!!! Bavíme se a o tu jde především!
_________________ Nimue
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 10:53 19. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OOC i IC jsou jasně dána pravidla, kterými se můžeš řídíit, pokud nechceš být přepadená. Pokud tam bylo DM a něco se ti zdálo špatně, stěžuj si jemu a přihoď screeny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|