|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:24 19. May 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Tak s tímhle se nedá než souhlasit, tleskám. Bahnak wrote: pro všechny kdo se nejmenuji JEANES: nečtěte to, není to k tematu, nebot tema existuje jen v jeho vzteklé hlavě
nechtěl jsem se vubec vyjadrovat... presto...: to JEANES: bla bla bla...o veliky zloune, mrzí me že každy povrchnan, ktereho jsi tady za dva roky potkal, nehral presne to co bys chtel....bla bla bla... hluboce se omlouvame, dokonce i my kterí hrajeme trpaslíky, kteří mají sve RP pravidla.... bla bla bla... ani nevíš jak me mrzí, že ti bylo tak moc ublíženo... bla bla bla ... prosím, až budeš ve hře napiš mi do tellu kde a kdy mam byt uprostřed lokace svazany v kozelci, budu poctivě hrat knučícího a škemrajícího trpaslíka, budu si vymýšlet duvody proč me maš nechat naživu a budu se prosebně třít o tvé nohy a olizovat ti kotníky... bla bla bla... napiš nám číslo sveho bankovního učtu, každý povrchnan ti jako kompenzaci za sve NEOMLUVITELNE chovani pošle všechny sve penize a bude te nasledujicich pet let odprošovat a v pravidelnych srazech na křižovatce u karathy te budeme všichni čekat, poctive počkame až nas pobiješ do bezvedomi a budeme dlouhe hodiny škemrat v krvi o život... bla bla bla
boha, človíčku, zamysli se nad sebou, když už jsi sprosty, neomaleny a drzy, piš to alespon do tellu a to lidem kterych se to tyka. Viš prd a opíráš se o něj...
A teď vážně: je mi líto že ve svých 24 letech dokážeš jen arogantně a jednostranně kolem sebe prskat urážky a necíleně urážet lidi, o kterých nevíš ani jak (a to i ve hře) vypadají... Proto si svůj zcela IMBECILNÍ název příště odpusť a zamysli se nad svym IMBECILNIM chováním. Ještě pro Jeanese: Když jsou na povrchu tak špatní hráči, nikdo tě nenutí s nimi hrát. Zůstaň v podtemnu, tam jsou všichni super a tam zažiješ ty pravé RP orgie.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:25 19. May 2009 |
|
|
Nechtel jsem tu reagovat, ale... 1. Nechapu, proc ti tzv. obhajci zlounu, nejsou vubec pristupni argumentum? Proc zlouni muzou hrat psycho a maji tak "RP charakter" a kdyz nekdo hraje palicaka bez pudu sebezachovy, tak je to najednou ignorantska hra? 2. Uz jsem psal, ze i v realu jsou lide, kteri se hned neposerou a nelizou boty kdyz je obklopi 5 skinu s baseballkama a macetama... proc by to melo byt ve hre jine? Proc by nekdo, kdo zazil tuhe boje se zlobrama, mantikorama, obrama a treba i drakem se mel hned posrat z bandy zlounu? Neni treba nejakej Lich/upir zosobnenim vetsi hruzy? Nehlede na to, ze proste jsou lide, kteri maji ten prah posunutej uplne jinam... i v realu mate lidi co porad riskuji zivot a prijde jim to jen jako "adrenalin" - proc v tomhle svete to ma byt jine?! 3. Kdyz uz zlouni chteji, aby se posral, tak si MAJI NAJIT SLABINU POSTAVY! A pokud by to hrac neunesl - tak se to ma resit tellem a dohodou (coz mimojine byl i problem predevcirem, Nimue psala 2x tellem ze nechce nejake drsne nasili.. a nikdo ji na to neodpovedel). Jakmile najdes slabinu, tak pravdepodobne bude postava reagovat jinak. Kdyz ale mavate jen mecem a sem tam ji zbicujete.. to by na zlomeni treba vyzadovalo nekolik dni a ne jen hodinu nekde v noci. 4. Kdyz se nekteri DM zastavaji temne strany (a neprijdou mi tedy neutralni) tak at umozni i odchyt NPC a sami si vychutnaji mucenicko, znasilnovani, atp. v roli NPC, nemusi snad nutne odchytavat jen hrace. To totiz vypada dost jako metagame - aneb, projdou pres 10 lokaci, kde potkaji zlobry, skrety, orky atp, ale na muceni se jim hodi jen ten hrac.. (kdyz uz si shanite dm na to, ze buglo omraceni, tak si ho muzete sehnat i na zmuceni treba obra... a pak ho vypustit naboostovaneho a rozzureneho treba do ivory?) Jinak xyz mi trosku pripomina x2z 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:28 19. May 2009 |
|
|
xyz wrote: Takže oživovat vaše kámoše, kteří zemřeli regulerní smrtí, vám přijde spravedlivý  Oživíte příště mě? Nastastie som necakal rozumnu reakciu, takze pohoda 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:28 19. May 2009 |
|
|
No jak kukam tie screeny a ako poznam xyz, tak pochybujem, ze spravil nieco zle. Poznam ho ako solidneho hraca, ktory nema dovod sa hadat a zabija ked je to naozaj nutne. Na tej smrti tam nevidim nic zle, nechapem preco by mal byt niekto ozivovany ked ho niekto iny len tak zabije???
Ked proste odmietnem sa spravat ako chcu moji veznitelia a oni ma zabiju alebo obetuju, tak potom je vsetko v poriadku, je to moj trest, ze som s tym nesuhlasil a nemam potom pravo nariekat, ze ma zabili lebo som sa nechcel spravat ako chcu oni.
A ako vravim, chyba tu respekt pre smrtou a hraci cez svoje postavy nemaju respekt ani k autoritam v hre, tym myslim napr. straze, s kludom strazi vynadaju, napluju jej do tvare a podobne a ked ich potom niekto zavre, tak sa este rozculuju, ze ich niekto buzeruje.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:33 19. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Nechcete to tu konečně někdo zamknout? Ničemu to hádání neprospěje, spíš naopak uškodí.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:33 19. May 2009 |
|
|
akin wrote: Nechtel jsem tu reagovat, ale... 1. Nechapu, proc ti tzv. obhajci zlounu, nejsou vubec pristupni argumentum? Proc zlouni muzou hrat psycho a maji tak "RP charakter" a kdyz nekdo hraje palicaka bez pudu sebezachovy, tak je to najednou ignorantska hra? Nemusejí se posrat, ale ať pak přijmou smrt. akin wrote: 3. Kdyz uz zlouni chteji, aby se posral, tak si MAJI NAJIT SLABINU POSTAVY! A pokud by to hrac neunesl - tak se to ma resit tellem a dohodou. Coz mimojine byl i problem predevcirem, Nimue psala 2x tellem ze nechce nejake drsne nasili.. a nikdo ji na to neodpovedel Psal jsem jí hned na začátku, že čekáme na DM kvůli bugu. Její přání, že nechce drsné násilí jsem respektoval, nikdo ji nemučil ani neznásilňoval. Znásilnění je Bersova parketa, mě to nebere..... Chtěli jsme vám dát úkol a jí si nechat jako zajatce, ale to by musela taky něco dělat ne jen machrovat. akin wrote: 4. Kdyz se nekteri DM zastavaji temne strany (a neprijdou mi tedy neutralni) tak at umozni i odchyt NPC a sami si vychutnaji mucenicko, znasilnovani, atp. v roli NPC, nemusi snad nutne odchytavat jen hrace. To totiz vypada dost jako metagame - aneb, projdou pres 10 lokaci, kde potkaji zlobry, skrety, orky atp, ale na muceni se jim hodi jen ten hrac.. (kdyz uz si shanite dm na to, ze buglo omraceni, tak si ho muzete sehnat i na zmuceni treba obra... a pak ho vypustit naboostovaneho a rozzureneho treba do ivory?) Když není po ruce DM, musí nám stačit hráči. Raději budu mít interakci s NPC víc jak s hráči. akin wrote: Jinak xyz mi trosku pripomina x2z  Nevím co tím myslíš. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:34 19. May 2009 |
|
|
Daanri wrote: A ako vravim, chyba tu respekt pre smrtou a hraci cez svoje postavy nemaju respekt ani k autoritam v hre, tym myslim napr. straze, s kludom strazi vynadaju, napluju jej do tvare a podobne a ked ich potom niekto zavre, tak sa este rozculuju, ze ich niekto buzeruje. Mno, rozciluje se postava nebo hrac? Pokud hraju takovou postavu, tak mam umet nest nasledky.. jestli to dany hrac neumi, tak tohle je problem, ale tim, ze vyrazne pritvrdite postihy na postavy (permka v CvC, atp) tak to nezmenite. Vyzralej hrac by totiz nasledky nesl a treba by to i dobre zahral.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:39 19. May 2009 |
|
|
xyz wrote: ... - to je samozrejme, my jsme smrt snad neprijmuli? - ano, napsals ze cekate na DM, o tom, co je schopna uhrat ses ale vubec nebavil. Mels ji aspon napsat ok, nebude to nic drsneho nebo tak. - hehe a cim jste ji tak postrasili? Proc se vas tak mela bat? Nemachrovala, hrala postavu, ktera veri, ze ma vnitrni silu a dar od boha. Cim jste ji tak zastrasili? tim, ze jste ji zmlatili? Znovu se ptam, proc jste treba nezacali pred ni neco provadet se mnou? Ono je snazsi hledat totiz chyby jen u tech druhych..
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:45 19. May 2009 |
|
|
akin wrote: - to je samozrejme, my jsme smrt snad neprijmuli? Psal jsem obecně. akin wrote: - ano, napsals ze cekate na DM, o tom, co je schopna uhrat ses ale vubec nebavil. Mels ji aspon napsat ok, nebude to nic drsneho nebo tak. Příště napíšu ,,ok,,. Nic drsnýho to nebylo. akin wrote: - hehe a cim jste ji tak postrasili? Proc se vas tak mela bat? Nemachrovala, hrala postavu, ktera veri, ze ma vnitrni silu a dar od boha. Cim jste ji tak zastrasili? tim, ze jste ji zmlatili? Znovu se ptam, proc jste treba nezacali pred ni neco provadet se mnou? Když někoho sejmu na jednu ránu, tak už je to pádnej argument. Chtěli jsme, kdyby nás neignorovala, nekopala do rozkroku a podobný hovadiny. Ona s náma nechtěla nic hrát a na naší hru kašlala.... akin wrote: Ono je snazsi hledat totiz chyby jen u tech druhych.. Tak bysme na to měli všichni myslet. 
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:52 19. May 2009 |
|
|
xyz wrote: Když někoho sejmu na jednu ránu, tak už je to pádnej argument. Chtěli jsme, kdyby nás neignorovala, nekopala do rozkroku a podobný hovadiny. Ona s náma nechtěla nic hrát a na naší hru kašlala....
Ehm, no to teda padnej argument neni. V cem jako? Kdyz hrac vidi, ze ty mas silnou postavu, neznamena, ze o te sile je presvedcena jeho postava. To je totiz metagame. Mas kouzla, ktera te taky hned "sejmou" a pritom je caruje prvni level, treba sleep. Muzes byt level 8 a spatne si hodit a hned usnes.... Edit: a na hru nekaslala, dle meho jen cekala vetsi rozhrati. Ja sam nevim co bych psal na hlasky: Dam si jeji stehynko, Drz hubu devko, atp. Nebo spis, cos cekal, ze rekne? Edit2: pardon tak priklad byl spatny, ale najdou se jine. Proste carodej muze taky sejmout treba postavu o 5 lvlu vyssi, kdyz je mu dano... to jsem tim chtel rict 
Last edited by akin on 09:57 19. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:57 19. May 2009 |
|
|
akin wrote: Ehm, no to teda padnej argument neni. V cem jako? Kdyz hrac vidi, ze ty mas silnou postavu, neznamena, ze o te sile je presvedcena jeho postava. To je totiz metagame. Mas kouzla, ktera te taky hned "sejmou" a pritom je caruje prvni level, treba sleep. Muzes byt level 8 a spatne si hodit a hned usnes.... Tak proč ste před náma hned utíkali, jak jsme řekli ,,hej, stujte!,,? Protože jsme byli červení? Není to taky metagame? Když tě v jeskyní praští zlobr a sebere ti půlku životů a ty začneš utíkat, tak je to taky metagame ne? Nebo Se tam zastavíš a budeš na něj machrovat?  Já když mi v parku někdo práskne pálkou až se mi zatočí hlava, tak mu dam peníze a ani neceknu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 09:59 19. May 2009 |
|
|
No panove tohle uz vazne k nicomu nevedie. Mam navrh ktory by to vsetko vyriesil, uzavreme Thaliu a dame kazdemu hracovi spravit psychotesty na zaklade ktorych dostane moznost hrat alebo nedostane a bude pokoj od "nevyspelych" jedincov.
Mimochodom topic necham otvoreny este chvilu, pak sa zamkne, bo naozaj to k nicomu nevedie a vytvara to len zbytocnu zlu krv od prveho agresivneho prispevku.
A do buducnosti uz taketo prispevky tolerovane nebudu, vela ludom uz vcelku preteka pohar trpezlivosti s nadavkami a spamovanim na fore. Cize podobne prispevky sa budu mazat a hracom ktory sa nevedia slusne vyjadrovat bude dany docasny BAN na forum.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 10:02 19. May 2009 |
|
|
xyz wrote: Tak proč ste před náma hned utíkali, jak jsme řekli ,,hej, stujte!,,? Protože jsme byli červení? Není to taky metagame? Když tě v jeskyní praští zlobr a sebere ti půlku životů a ty začneš utíkat, tak je to taky metagame ne? Nebo Se tam zastavíš a budeš na něj machrovat?  Já když mi v parku někdo práskne pálkou až se mi zatočí hlava, tak mu dam peníze a ani neceknu. - zadne stujte jme nevideli, v te lokaci jsme stali dost dlouho a myslim, ze jste nas stat videt museli. Rozebehli jsme se az pote co se na nas ritil viditelne nepratelskej ork... nehlede na fakt, ze kdyby nezalagoval prechod, tak me byste nechytli... - zadruhe, pouzivas spatne primery. Kdyby mela moznost, tak by pred tebou taky treba utekla a vylecila se. To ze se chces das dokupy neznamena, ze ses uplne strachy bez sebe. To by pak postava nesmela totiz nikdy znovu jit bojovat s necim co ji hodne zranilo.... Edit: k tomu parku.. no vidis a ja znam lidi, kteri kdyz by dostali nejakou ranu, tak by je zachvatil vztek a vrhli by se po dotycnem a ani by u toho moc nepremysleli...
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 10:06 19. May 2009 |
|
|
akin wrote: - zadne stujte jme nevideli, v te lokaci jsme stali dost dlouho a myslim, ze jste nas stat videt museli. Rozebehli jsme se az pote co se na nas ritil viditelne nepratelskej ork... nehlede na fakt, ze kdyby nezalagoval prechod, tak me byste nechytli... Proč jste ho nenapadli? Vždyť je to jen ork, to je metagame, zdrhat před ním. Zdrháte před každým orkem? Neodporuješ si trochu? Na jednu stranu zdrháte před viditelně nepřátelským orkem a na druhou se potom Nimue nebojí pěti viditelně silnejších postav, který ji mají v hrsti...
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 10:07 19. May 2009 |
|
|
xyz wrote: Proč jste ho nenapadli? Vždyť je to jen ork, to je metagame, zdrhat před ním. Zdrháte před každým orkem?
Neodporuješ si trochu? Na jednu stranu zdrháte před viditelně nepřátelským orkem a na druhou se potom Nimue nebojí pěti viditelně silnejších postav, který ji mají v hrsti... Ne, nemeli jsme boosty.. to je jednoducha logika. Uz jsme se setkali s orkama abychom vedeli, ze bez boostu jsou "drsni"  Edit: Porad to ale neznamena, ze jsme z nich "posrani"
Last edited by akin on 10:08 19. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|