|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: DM spam Posted: 18:49 19. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK, odemykám a tímto bych smáznul zas tenhle topic.
Nadále prosim podobné věci směřovat spíše do fóra ,,pokec".
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: DM spam Posted: 18:50 19. May 2009 |
|
|
No vyznevalo to dost ironicky a mne to tak tiez pripadalo, preto to posobilo rozumne, ze sa to zamklo. Pokia chces nake taketo ankety robit, tak jasne vysvetli co tym sledujes a aky ma mat ciel ta ktora anketa.
Tou jednou vetou co si tam napisal, tak to skor posobilo, tak ze chce dosiahnut aby pri CvC bolo nake pravidlo mat moznost vybrat inventar resp. pripravit inu postavu o urcite veci. S cim jednoznacne nesuhlasime a systemovo to zavedene nebude. Tak isto ako som tam pisal, pravidlo to nemozes od nikoho vyzadovat, aby nieco take hral. Je to jedine na dobrovolnosti dotycneho hraca, ktory je ochotny nato pristupit a niecoho takeho sa vzdat.
A RP naozaj nie je o tom ako niekomu zobrat veci z inventara v ramci vybavy a "RP modul o ktorom sa tam tak mluvi" je na serveri.
EDIT: Mozno nebude treba mazat kuciku, staci tie topici spolu zlucit do jedneho, nech su tam aj tieto prispevky, aby to vysvetlovalo blizsie danu situaciu a anketu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 19:27 19. May 2009 |
|
|
Theo, jen pro poradek, ja reagoval na tuto anketu a ne na tvuj prispevek, uvedl jsem dva extremy, ktere jsou ve hre zastoupeny, abych upozornil na ty hrace, kteri by si po roce hrani taky konecne koupily od dobrodruha nakej item, a kdyby jim mel byt sebran pri prvnim CvC, tak by to bylo pekne na ......<--tady ma byt sproste slovo 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 20:10 19. May 2009 |
|
|
Topic "DM spam" zluceny s topicom "souboj a eventualni nasledky..."
Nech to mame v jednom a nespamujeme zbytocne dva topici.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 20:19 19. May 2009 |
|
|
Já bych odevzdal, přijde mi to logické.
Mimochdoem stalo se mi na 2hem levelu, že mě okradla bersekova banda o vše a zustali mi snad jen kalhoty, nijak mi to nevadilo a spíš mě to tady začalo více bavit. Kdyby se mi to stalo teď zachovám se stejně i když mám věci s diametrálně odlišnou hodnoutou než tehdá...
Tohle je to co mě baví na tomhle serveru, že si člověk není jistý když potká cizince, že ho nepřepadne. Že se cizinci na mně už z dálky neusmívají... a tohle k tomu patří (smrt, kradení, znásilnění, zotročení...)
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 20:43 19. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Dobre, dekuju za znovu odemceni. A jen pro upresneni jeste napisu ze otazka znela, jestli by hraci byli ochotni v ramci RP dat nejaky ten item pri jasne porazce. Vubec nemluvim o tom ze by to melo tak byt ani aby se to vymyslelo systemove. A zaroven se omlouvam ze sem to napsal tak zrejme ironicky a nerozvedl to. Priste to radsi rozvedu 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 21:50 19. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Podle mě by se nemělo krást takové věci, přece jen si jakou dobu šetříš na epic zbroj a zbran a pak přiběhne někdo silnější než ty a o všechno tě obere.. a můžeš začít šetřit znova, zůstal bych jen u toho kradení peněz
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 22:13 19. May 2009 |
|
|
No když vemu častost okrádání tak to není tak hrozné. Navíc samozřejmě to je na volbě okradeného... co je pro něj důležitější
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 06:40 20. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
No podle mne bych nechal taky u okrádání peněz, popřípadě nějakých drobností. Já co jsem teď kradl tak jsem bral peníze a svitky, ale zase tu částku nechci nějak přemrštit. Ono něco je taky člověku dát 500 zlatek a pobavit se hezkým přepadem ve kterém bylo dost RP, než když k tobě přiletí postava o 10 lvl výš a sebere ti zbroj, na kterou ses těšil pul roku (ještě hůř jsi dostal jako odměnu od DM).
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 08:05 20. May 2009 |
|
|
No mě se zase stalo tohle, nebylo to sice na tomto servru, ale jako příměr by to celkem šlo. Při přepadení, jinak velmi slušně sehraném jsme se mohli vykoupit, samo z věcí na které jsem dlouhé měsíce šetřil jsem odmítl vydat cokoli ...typu *pruhlíží si jeho ruce zda se mu na prstech nebliští nějaký prsten**na rukou nemá jedinný prsten ----- samo to byla lež oba sloty zaplněny *grrrr, Grak slíbit snubácký prst pro svoje elfí samica*vybuchne smíchy ---- jak reálně tak ve hře*ty smát se Grak? (útok pěstí beze zbraně --- za to kolo jsem byl těžce raněn) už se nesmát co? *vybuchne smíchy půlork* (jo to jsem poznal že mám naméle a do koulí jsem ho rozhodně nekopal) Ták ty donést pro Grak prstena z .... tam a já pustit tebe i tvůj skřítek, nedonést prst a nevrátit se skřítek posloužit jako cvičebnice, nedonést prstena a vratit se oba posloužit jako cvičebnice pro Grak *hrozný smích*.... fixnul jsem u něj pixii, zašel do města, koupil prsten za 1/2 prachů co jsem měl (+2 CHA), odnesl půlorkovy, ještě chvíli pokrafali a rozešli se, jsou tu dva paradoxy, toho půlorka jsem mohl s klidným svědomím sejmout - TS, IGSM, IGSM, IGSM a vystaráno, ale proč, byla to prdel, nikdo nezemřel, chvilku mi lepilo, to když do mě bušil a pak když jsem si uvědomil jak by to asi dopadlo kdyby si v té jené ruce nechal ten zubatej bastard a v druhé ty dveře od baráku ... nu stačili by 2 rány, takže ano, prohrál jsem, vysvětlil mi jak se dělá sekaná a skvěle jsme si zahráli. A aby to mělo happy end, za čtrnáct dní jsem toho půlorka potkal znovu, vykoupil se tím, že ho zavedu k pokladu (trotl co věří gnómovi  ), nu a jak ušel přede mnou tři kroky bum, maso na kámen, pak jsem vodil zástupy lidí a okazoval jim 20 min. sochu válečníka za zlatky, potom kámen na maso a jak byl zblblej sebral půlku toho co jsme "vydělali" a raději zmizel. Poděkovali jsme si za super hru a bylo, tady někoho na 20 min. zkamenět je na ostrý flame na fóru, krom toho ....... ale to je zase jiná písnička, takže vážně bych obětoval něco ze své výbavy či něco sehnal nebo uděla, než abych šel spát.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 08:12 20. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 08:10 20. May 2009 |
|
|
Tretas wrote: No podle mne bych nechal taky u okrádání peněz, popřípadě nějakých drobností. Já co jsem teď kradl tak jsem bral peníze a svitky, ale zase tu částku nechci nějak přemrštit. Ono něco je taky člověku dát 500 zlatek a pobavit se hezkým přepadem ve kterém bylo dost RP, než když k tobě přiletí postava o 10 lvl výš a sebere ti zbroj, na kterou ses těšil pul roku (ještě hůř jsi dostal jako odměnu od DM). Nesmí jít o to sebrat, to nejde vyžadovat, ale vždy je to o tom se domluvit, např.: Ty tu nechat svoje zbroj a dones něco co mi velikostně padne, né tady ten trpasličí děravej sud na tělo a ať je to alespoň ze železa ti povídám. Zajdu, koupím, .... zajdu a najmu lovece (tady už je ryziko, že se ten prevít schová a jak nás uvidí bandu už svou zbroj neuvidím, buď vůbec nebo do další zápletky), .... nezajdu, nesundám a asi umřu .... tolik alternativ, tolik možných dějových linií ....
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 21:22 20. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
podle mě ti ani nejlepší zloděj , neukradne třeba štít velkej jak něco ze zad  a to samí ta zbroj , ale třeba zlatáky nebo drobnost nějakou může  ačkoliv si myslim že , kdyby ti někdo ukradnul 5měšců(5000) tak pocítíš , že si lehčí , páč by to mělo mít taky nějakou váhu.. //kdyby tošlo mimo topic , tak sorry 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 10:26 21. May 2009 |
|
|
No pokud ten zloděj příjde, dá ti kuši k zátylku a řekne "zahoď meč, štít a všechno zlato"... tak jedno jak je dana věc velká nebo jak blbě se "krade".
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 18:23 23. May 2009 |
|
|
Grunt wrote: No pokud ten zloděj příjde, dá ti kuši k zátylku a řekne "zahoď meč, štít a všechno zlato"... tak jedno jak je dana věc velká nebo jak blbě se "krade". To není zloděj, ale lupič. Trestem zloděje může být vězení nebo až odseknutí ruky, lupič patří jednoznačně na šibenici, případně k lámání kolem nebo čvtrcení mezi koňmi.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 22:19 23. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
mam pocit, ze zalezi na souhre postav a hracu, kterym se tadle situace naskytne...vesmes se hraci znaj nakej patek, tak podle toho i k sobe pristupujou, vsechno by melo mit svoje hranice, ale pud sebezachovy by mel bejt snad nejsilnejsi...kdyz nenatrefite na fanatickyho paladina, nebo drowa, kterej mel zrovna spatnej den. Cmarat naky tabulky co vsecko si muze lupic od prepadenyho vzit, nebo vrah od zavrazdeneho je ukrutna ptakovina....ale ze si nakej pul ork, nebo ten cernej goblin, bo co to je, veme nahrdelnik i s hlavou mi prijde docela prirozeny pro tendle svet. Je to mozna kruty pro hrace kterymu se to stane...jenze to muzu rovnou hrat singla a ne se rvat ve frakcnim svete...btw otazka mi prisla celkem na miste a vubec mi nezavanela zadnou ironii. Stejne je to spis vec hracu jak se k tomu postavi, nez tymu. Dyt je tu prece pro kazdyho neco, ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|