|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:12 19. May 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
[quote="DenGrasse"][/quote] myslim ze tvoj posledny prispevok bol uplne zbytocny, zase si napisal len to iste co uz davno pred tym vsetci a tiez aj ty sam...a to pri tom pises ze uz nevies co mi mas na to napisat...tak ja som si myslel ze uz si dopisal 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
Last edited by Skipp on 11:20 19. May 2009, edited 3 times in total.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:15 19. May 2009 |
|
|
jo, už som dopísal. ber to jako shrnutí a závěr  , možná zbytečný, možná ne.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:17 19. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Skipp wrote: myslim ze tvoj posledny prispevok bol uplne zbytocny, zase si napisal len to iste co uz davno pred tym vsetci a tiez aj ty sam...a to pri tom pises ze uz nevies co mi mas na to napisat...tak ja som si myslel ze uz si dopisal  V tom případě ale naprosto nechápu, co chceš slyšet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:32 19. May 2009 |
|
|
Chcel som si len ujasnit, ako by mal vyzerat vztah druida s drevorubacom aby sa tam potom nediali nejake IC ******** ale na oplatku som dostal plnu soru mudrych prispevkov o tom ako velmi je tato tema diskutabilna ze druidov je mrte. V dalsom prispevku som Vam myslim dost jasne predstavil moj sposob pohladu na vec...zrazu sa tu rozoberali IC denniky, potom sme dospeli k zaveru ze neexistuje pravidlo jak hrat druida, ze kazdy nech ja aky chce, mas na haku a dostal som radu aby som ho nehral.
- kazdopadne diky, ono jedno sa mi celkom pozdava a to je to aku velku pozornost venujete druidom v thalii dufam ze ich casom do hry pride co najviac aby zamorili celu thaliu a dufam ze kazdy z nich bude iny nech je to podla vas
Takze na otazku "ako by mal vyzerat vztah druida k drevorubacom" som z vasich rad pochopil odpoved "rob si co chces" hotovo
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:37 19. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
co jsme ti měli říct? Přesně ti říct jak by se měl hrát druid a apelovat na ostatní at tak hrajou? Pokud je tvůj druid fanatik tak at se mu nelíbí kácení lesů, pokud má rozum tak mu kácení nějakejch lesů nevadí, je neutrální a chápe rovnováhu.. aby žilo jedno, musí druhé umřít, to je koloběh přírody
Paladinové můžou bejt taky různí, normální klasickej paladin, fanatickej paladin kterej by upaloval všechno co se mračí, padlej paladin (černej strážce) apod.. zloděj se dá hrát taky mnoha způsoby, taky si na to nikdo nestěžuje.. každé povolání jde hrát jinak, smiř se s tim.. nikomu tady nebudem nakazovat jak má hrát, pokud nepůjde už fakt mimo povolání
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:39 19. May 2009 |
|
|
Co takto zmenit vyjadrovanie, VULGARIZMY tu uz vazne dalej tolerovane nebudu. Ber to ako napomenutie, pri dalsich vulgarizmoch sa uz bude davat BAN na forum.
V tvojom prispevku vulgarizmus vyhviezdickovany.
A pokial viem tak som ti hned na zaciatku uviedol jasne priklady toho jak sa moze druid zachovat voci drevorubacom, tak isto aj ostatny. Len to nebolo pravidlo ze sa tak MUSI zachovat, ale len rozne odporucania, podla charakteru druida. Nabuduce sa ti asi na nake odpovedanie na podobne veci vykasleme, este aby sme boli ty zly.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:51 19. May 2009 |
|
|
Daanri: Sorry, ja som tu este nezahresil?  tak sa mi to stalo prvy krat....tak sorry este raz. Krata: no ved ako som sam napisal ze nechcem nikomu nic diktovat ani vymyslat pravidla...zaujimali ma nazory viacerych, tak ako som to aj napisal v prvom prispevku. Proste slo o pohlad z viacerych perspektiv kde si samozrejme najde svoje miesto aj slovo proti slovu, ale to neznamena ze som sa rozhodol hned kazat pravidla. Kazdopadne diky Krata, tvoj posledny prispevok bol asi najvystiznejsi, jednuduchy a strucny 
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:52 19. May 2009 |
|
|
skippe, možná by ses měl zamyslet, co OPRAVDU znamená ochrana přírody a život v souladu s přírodou a ne se na to dívat pohledem dneska módní medializovaný pseudoochrany když nepečuješ o les sekerou, vznikne prales, když nepečuješ o stav zvěře, ztrácí přirozenej výběr a degeneruje druid by měl bejt především moudrej a vědět, co je pro jeho domovský prostředí dobrý a ne praštěnej grínpísák příroda je pro něj životní prostředí a zdroj jeho síly - k čemu a jakým způsobem tu sílu využije je na něm a jeho CHARAKTERU a ten charakter je to, co bys měl hrát, ne povolání, ne přesvědčení
jenom zvopakuju, co už tu v debatě o druidech padlo dřív - druid je povolání teritoriální, ne globální, druid je někde doma, má nějaký domovský prostředí, kterýmu rozumí a o který pečuje, některej les, jinej poušť, jinej zas tunely podtemna není vůbec nic divnýho, když druid z pouště nemá rád les a řeku a naopak druid opravdu není šafář všude, kde žije myš a štěnice a kde rostou tři stromy pohromadě
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:59 19. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
[quote="Skipp"Kazdopadne diky Krata, tvoj posledny prispevok bol asi najvystiznejsi, jednuduchy a strucny  [/quote] Jee, to je poprvé co někdo řekl že můj příspěvek byl dobrý, a nenadával mi za spam 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 12:14 19. May 2009 |
|
|
Skipp: V poriadku. Krata: No pretoze to nebol spam ale naozaj prispevok k veci, ktory mal nejaku informacnu hodnotu. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 14:26 19. May 2009 |
|
|
No pokud řešíme přímo Sintův vztah, tak ten je jasný ne? Patří do skupiny druidů kolem Sherdonského hájku, tak at se poptá ostatních druidu jak se chovají, popřípadě si zjistit jestli nemají nějaky kodex, či stanovy a je to...
A nechápu proč to tady řešíš, to by se tady každy mohl začít ptát jak by se zachovala jeho postava v určité stiruaci...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 10:09 21. May 2009 |
|
|
Grunt wrote: No pokud řešíme přímo Sintův vztah, tak ten je jasný ne? Patří do skupiny druidů kolem Sherdonského hájku, tak at se poptá ostatních druidu jak se chovají, popřípadě si zjistit jestli nemají nějaky kodex, či stanovy a je to...
A nechápu proč to tady řešíš, to by se tady každy mohl začít ptát jak by se zachovala jeho postava v určité stiruaci... No lenže v hre tych druidov moc nieje. Bolo by to pre mňa lahšie veru keby je tam aspoň niekto. No zatial som neodhalil nikoho. Nanien sa už tak skoro neobjaví. A prečo by som to nemal dávať na fórum, ludia z fora mi tu celkom pekne prestreli stôl plný odpovedí (rôznych:)...veď som sa nepýtal nič konkrétne, otázky typu... "čo mu má postava povedať" "ma ho mat postava rada alebo ho ma nenavidieť?" Nič také ma nezaujímalo, ja budem aj tak hrať po svojom...len som si chcel rozšíriť obzor na základe viacerých objektívnych názorov.
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 11:22 21. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já už jsem teda na povrchu pár druidů viděl, mám-li počítat ty, co hrají často.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Within
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 12:39 21. May 2009 |
|
|
kraťa psal(tedy uryvek). aby žilo jedno, musí druhé umřít, to je koloběh přírody - zvlaast za tou carkou se mi velice libi.
_________________ Dostaň se tam kde jsi nikdy nebyl a pak říkej že jsi něco viděl
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: RP Druida Posted: 14:55 21. May 2009 |
|
|
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|