|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:24 06. May 2009 |
|
|
Nemám tušení o co jde, ale jestli je za to něco do kapsy, tak hlasuju pro Koru 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:46 06. May 2009 |
|
|
Z moudrosti šedých elfů:
Krása, jak jistě známo, jest věcí zcela relativní. Každému se líbí něco jiného i v rámci rasy jediné, natož pak v rámci ras různých. Objektivní vyhodnocení krásy napříč rasami jest objektivně zhola nemožné. Naproti tomu kvalitní luk jest, řekněme, věcí zcela reálnou a snadno ověřitelnou. Jeho délka a síla, tětiva a dřevo, to vše se dá snadno ověřiti. Nabízeti věc ověřitelnou (jako třeba luk) výměnou za věc neuchopitelnou, jakou jest hodnocení krásy, je velice nerozumné, pokud se v pozadí neskrývají neznámé informace. Tyto však prostému elfu, potřebnému získání nového luku, nejsou důležité, pročež může s klidným svědomím hlasovati o kráse libovolné ženy z ehm.. jiné rasy.
Oribazus Sabadel Úvahy nad životem
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:59 06. May 2009 |
|
|
Tretas wrote: To není korupce, tomu se říká výhody na trhu  A myslím že i ty máš šanci s těma prstenama  Nemám potřebnou brozn kůže, a opalování nepomáhá !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:42 06. May 2009 |
|
|
no marii a já počítala , že tam pujdeš  [/quote] To jsi pocitala spatne...Miawill nema nic takoveho zapotrebi 
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:49 06. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
on to bral nekdo vazne? hlasuju pro Koru!!! blazinci 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:45 06. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
marii wrote: no marii a já počítala , že tam pujdeš  To jsi pocitala spatne...Miawill nema nic takoveho zapotrebi  [/quote] to sice né , ale tak za elfky né? 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:13 23. May 2009 |
|
|
Se vší úctou a respektem, které chovám vůči týmu Thalie, zejména vůči WBs, mi na Thalii chybí efektivní správa fóra.
Konkrétně promazávání spamu a offtopic postů z vláken, údržba a úklid nepotřebných vláken a zobrazování důležitých informací v novinkách. Za současného stavu je spousta podstatných věcí třeba ve třech různých topicích na několikastránkových diskuzích a resumé si má dělat každý sám zdlouhavým čtením. To mi přijde jako slabůstka.
[text si neklade za cíl hodnotit, pouze uklazuje na to, co mi na Thalii chybí a co by se mohlo vylepšit]
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:33 23. May 2009 |
|
|
Na odstraneni tohto problemu, ktoreho sme si celkom vedomy sa pracuje a do buducnosti, by to malo byt vsetko sprehladnene viac, tak aby sa lahsie dali najst potrebne informacie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:25 24. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
A co takhle vylepšit Kukru? Tak mi napadá... krátkej meč má stejné požadavky (síla 6) váha stejná a má utok 1d6 kukri má navíc ještě potřebnej feat a má 1d4 Já bych jí přidal aby měla určitě utok 1d6 pač kukra si to zaslouží 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:49 24. May 2009 |
|
|
lol.. a co kritik 18-20 vs 19-20  :D kukri je mnohem lepší zbraň než krátký meč...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:55 24. May 2009 |
|
|
někdy si ho vezmeš, já si vezmu krátký meč a můžeš mi to dokázat v praxi... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:56 24. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
18-20 a 19-20 Neni takovej rozdíl. Aspon podle mého, Podle mě co se týče toho zranění je kukri nato že je exotická dost v nevýhodě
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:59 24. May 2009 |
|
|
18-20 a 19-20 je rozdíl 50% kukri je exotické protože si s ním autoři nevěděli rady a chtěli vyjádřit, že to není úplně standardní zbraň... máš pravdu, je celkem na nic, ale takovejch věcí je v NWN víc.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:09 24. May 2009 |
|
|
Na nic? No WM s 2ma kukri a rozsahem kritiku 12-20... hm  (bez ostrosti) V tom se to 1DMG v průměru navíc úplně ztratí...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:13 24. May 2009 |
|
|
Mam takovy dotaz esli by neslo udelat nejaky hudebni nastroj kery by po pouziti taky zahral nejakou melodii...napr. Asshen by chtel foukaci harmoniku...libilo by se mi kdyby zahrala napriklad tu melodii z Once in the West nebo tak neco....slo by to nejak udelat? 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|