|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:13 24. May 2009 |
|
|
Dál to nerozváděj nebo si ho ložnu místo BG... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:18 24. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hacanus wrote: Mam takovy dotaz esli by neslo udelat nejaky hudebni nastroj kery by po pouziti taky zahral nejakou melodii...napr. Asshen by chtel foukaci harmoniku...libilo by se mi kdyby zahrala napriklad tu melodii z Once in the West nebo tak neco....slo by to nejak udelat?  slo by to udelat. ale nejlepe asi zhruba tak, ze si seznes WB modul thalie a v nem si najdes prislusnou melodii a pak si sam napisses skript on_use ze bude : main() { PlaySound("jjmeno_zvuku"); }
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:09 24. May 2009 |
|
|
Nastastie je WB modul Thalie bezne pristupny hracom, takze hura do prace!
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:29 24. May 2009 |
|
|
Viac menej je bezne pristupny hracom, staci poziadat o pristup do sekcie Rady pre budouci WB.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:00 25. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To není nejlepší způsob. (Vlastně to ani není moc možné) Spíš jde o to, sehnat dostatek instrumentálních melodií, aby se to mohlo udělat normálně. Někdo psal, že na tý hudbě dělá, ale asi to nějak vyšumělo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:01 27. May 2009 |
|
|
Chybej mi kouzelny batohy a truhly.. Jediny misto kde vim ze se daly koupit byl Dar Garag kterej je ted znicenej  neudělal by nekdo nekde prodejce?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:45 27. May 2009 |
|
|
zachy wrote: Chybej mi kouzelny batohy a truhly.. Jediny misto kde vim ze se daly koupit byl Dar Garag kterej je ted znicenej  neudělal by nekdo nekde prodejce? viewtopic.php?f=11&t=3029
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:20 31. May 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
zachy wrote: Chybej mi kouzelny batohy a truhly.. Jediny misto kde vim ze se daly koupit byl Dar Garag kterej je ted znicenej  neudělal by nekdo nekde prodejce? Prodejce už funguje,ale to jdu asi s křížkem po funuse Carcaroth Bensephmág Azurové věže
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:21 31. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Co takhle možnost pojmenovat koně? Jde přece koupit si psa, ptáka nebo já nevim co a dát tomu jméno, tak proč ne koni? 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:32 31. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
chybí mi ,ž e poušt byla podle mého kdysi nebezpečnější než tedka..chtělo by to jí trochu oživit.Nemusí se přece expit jenom v alwu a v horách?mohla by tam bejt i nějaká vzácná surovina podle mého..
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:39 31. May 2009 |
|
|
Pajule wrote: chybí mi ,ž e poušt byla podle mého kdysi nebezpečnější než tedka..chtělo by to jí trochu oživit.Nemusí se přece expit jenom v alwu a v horách?mohla by tam bejt i nějaká vzácná surovina podle mého.. Bude 
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:40 31. May 2009 |
|
|
Me chybi vyrovnanost veci mezi Podtemnem a Povrchem.....vim, ze to neni sranda, Podtemno je udelany perfektne, ale moznost nakoupit tam solidni vec neni ZDALEKA tak " jednoducha " jako nahore
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:47 31. May 2009 |
|
|
kucik wrote: Pajule wrote: chybí mi ,ž e poušt byla podle mého kdysi nebezpečnější než tedka..chtělo by to jí trochu oživit.Nemusí se přece expit jenom v alwu a v horách?mohla by tam bejt i nějaká vzácná surovina podle mého.. Bude  hanta(děkuji) mnohokrááát  , ale zase aspon je tam ted klid 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 06:43 01. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Pajule wrote: chybí mi ,ž e poušt byla podle mého kdysi nebezpečnější než tedka..chtělo by to jí trochu oživit.Nemusí se přece expit jenom v alwu a v horách?mohla by tam bejt i nějaká vzácná surovina podle mého.. Poušť je nejlepší místo na Thalii, ale bohužel tam není nic moc co dělat, tak tam nejsou ani lidi.  Ale jak říká kucik že se to tam oživí, tak se strašně těším!
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:32 01. Jun 2009 |
|
|
Tretas wrote: Pajule wrote: chybí mi ,ž e poušt byla podle mého kdysi nebezpečnější než tedka..chtělo by to jí trochu oživit.Nemusí se přece expit jenom v alwu a v horách?mohla by tam bejt i nějaká vzácná surovina podle mého.. Poušť je nejlepší místo na Thalii, ale bohužel tam není nic moc co dělat, tak tam nejsou ani lidi.  Ale jak říká kucik že se to tam oživí, tak se strašně těším! joo poušt je na pohodu , sem jí v klidu projížděla občas si udělala menší piknik  pěknej klid tam je hezky..doporučuju 
|
|
Top |
|