|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
akin
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 18:00 24. May 2009 |
|
|
Krata wrote: akin wrote: OT: Tohle se tu deje bezne, ze clovek rekne A a druha strana se chova jakoby rikal T  Bohuzel. pod tohle se podepíšu, některym hráčum je fakt těžké něco vysvětlit  Nejen hracum 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 18:31 24. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
innfra wrote: Jasný a je to tady WIPE a bude se to tu skloňovat všema pádama... hele nevim co se tu řeší, jednou se brečí nad craftem, potom nadtím, že všichni creepi, pak že nehrajou RP, což neni pravda a co přijde dál ? Nový nastavení servru? Nehele nikdo neříkal jestli dobrej nebo špatnej hráč, ale že je zbytečný to řešit, nevim proč to tu řešíte, pokud něčeho nechcete dosáhnout... ja zas nerozumim tvym reakcim. Kdyz te tak obtezuje cist tyhle radky a primo te urazi, ze ma nekdo jiny nazor jako ty, tak jej pomlouvas, urazis a nevim co vsecko jeste. Proste kdyz te tenhle topic nebavi a nemas konstruktivni odpoved tak se zachovej jako DM a proste nereaguj. Nikdo z tebe na zadek nepadne. Dokonce ani ten Lofas z vidlákova nepadne z tebe na zadek 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 19:39 24. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
akin wrote: Nejen hracum  Někteří se jako hráči nechovaj, máš pravdu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 19:59 24. May 2009 |
|
|
aster3 wrote: ja zas nerozumim tvym reakcim. Kdyz te tak obtezuje cist tyhle radky a primo te urazi, ze ma nekdo jiny nazor jako ty, tak jej pomlouvas, urazis a nevim co vsecko jeste. Proste kdyz te tenhle topic nebavi a nemas konstruktivni odpoved tak se zachovej jako DM a proste nereaguj. Nikdo z tebe na zadek nepadne. Dokonce ani ten Lofas z vidlákova nepadne z tebe na zadek  Nejsem si vědom toho že bych tě urazil, ale s tebou se nedá o ničem diskutovat, pořád tvrdíš jak to tu bude vypadat, pokud se ti to nelíbí proč tu hraješ ? Všude tvrdíš jak je to všechno na pytel i v jiných topicích, necháputě... S tebou se nedá diskutovat, když se bavim o voze a ty zase o koze... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 20:17 24. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
innfra wrote: Nejsem si vědom toho že bych tě urazil, ale s tebou se nedá o ničem diskutovat, pořád tvrdíš jak to tu bude vypadat, pokud se ti to nelíbí proč tu hraješ ? Všude tvrdíš jak je to všechno na pytel i v jiných topicích, necháputě... S tebou se nedá diskutovat, když se bavim o voze a ty zase o koze...  Jakej sem ti ja Lofas z vidlákova ? Nevim kolik ti je ale tipuju ti tak do 15let. A pokud ti je vic tak by si se mel zamyslet nad sebou  A to ze z vidlakova tak to nevim taky odkud si vzal. Kdyz uz tak ja bydlim v Praze. Nemas nahodou nejake vesnicke komplexy nahodou ? Netvrdim co je a co neni na pytel, vyjadruju svuj nazor a mimo jine sem si napsal i IC sve paladinky za coz me DM malem dodrbali ze sem si vubec neco dovolil napsat do IC. A ze se se mnou neda diskutovat ? Precti si od zacatku topicu kolik si dal reakci a kolik z tech tvych reakci je mimo tema. A pak si sam odpovez s kym se neda diskutovat 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 20:48 24. May 2009 |
|
|
Krata wrote: akin wrote: Nejen hracum  Někteří se jako hráči nechovaj, máš pravdu Dle toho cos napsal, se to zjevne tyka i tebe 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 21:12 24. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
akin wrote: Krata wrote: akin wrote: Nejen hracum  Někteří se jako hráči nechovaj, máš pravdu Dle toho cos napsal, se to zjevne tyka i tebe  I tebe  .. dost spamu, jesli se chcete hádat tak si to vyřidte v PM, za další OOC příspěvky v tomto tématu dám upomínku.. a kdybych věděl jak se to forum zamiká tak ho zamknu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 21:40 24. May 2009 |
|
|
No pokud jsis to vzal na sebe, tak promiň ale já to myslel jako přirovnání... Ale to je jedno snad to už zamknou to Krata: Ale já se sním nehádám, vždiť má přeci pravdu, já se tomu jen směju, jak všichni umíme 10 řemesel a jen creepime 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Polemika nezavisleho hraca nad craftom ... Posted: 22:09 24. May 2009 |
|
|
topi se nám plní plky a spamem a to ani nepočítám, že od začátku je na pochybné téma. krafat můžete v pokecu, tady to zamykám.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|