|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cmon
|
Post subject: Re: aukce Posted: 14:37 01. Jun 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Dle mého vyvolávací cena 0 zlatych za bajne artefakty byla dobrá. Aspoň se víc dražilo a míň vraždilo...A všichni tu věc většinou chtěli takže se ta cena rychle vyšplhala celkem vysoko...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: aukce Posted: 15:11 01. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
No ty rukavice o které se přel Arrkenvir s Hakimem moc vysoko nevyšplhaly.
No dál už to nechám na řešení DM, přeci jen jsem tam byl jen chvíli.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: aukce Posted: 15:51 01. Jun 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Tretas wrote: No ty rukavice o které se přel Arrkenvir s Hakimem moc vysoko nevyšplhaly.
No dál už to nechám na řešení DM, přeci jen jsem tam byl jen chvíli. myslim ze to bylo 400k to je podle me dobry
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: aukce Posted: 15:55 01. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Aha, tak to se ti omlouvám, já jsem myslel že to bylo 250k. No nic necháme to na DM ať to pořeší.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: aukce Posted: 16:34 01. Jun 2009 |
|
|
Tak aby jsi někdo nemyslel, že si stěžuju, DM tam odvedli skvělou práci RP bylo skvělý (až na hakýma kterej to fakt přeháněl a tariel toho jeho pořvávání má už plný zuby a nehodlá se snim dál bavit) i to že se tam ukázali podtemňáci i další NPC. myslím že na nějaký aukce na neutrální půdě by se dala určitě zase zorganizovat a nebral bych to jako nějakou kolaboraci s podtemnem, pokud by každá zůčastněná strana měla svůj balkón(prostor) a s ostatníma by se nedalo mluvit, maximálně společnej bar ale to je otázka jestli by to zkousli reálie, v tom se nevyznám...
Ale ty předměty co se draží by měli mít nějakou pevnou vyvolávací částku, třeba ty rukavice +4 síla +2oč (teď nevim jestli tam bylo něco dál) tak ty měli bejt minimálně 500K+ rukavice síly nejsou pokud vím ke koupi v thálii natož v craftu(opravit pokud se pletu)... to samý by se dalo říct o helmě +5 síla... dál je zbytečný vyjmenovávat zbraně +5 který se nedaj sehnat craftem(porch nelze sehnat meteorit) a ještě k tomu s takovýma očarováníma(nebyli craftový) za cenu né o moc vyšší jak u dobrodruha... Prostě ty ceny to chce organizovat líp a nebo tam dražit jen craft... protže pak třeba taková železná kostra za 1,7M vyzní jako výsměch hráči...
docela by to mohlo bejt zpestření jednou týdně hodinka, když by byl čas, tak udělat aukci na nějaký věci, ty předem ohlásit, ať se tam nerve celej server
A to, že na tu aukci byli pozvaní jen vybraní lidé to nebylo moc fér vůči ostatním... takže pokud uzavřená společnost, tak vstupenku získat questem... Ale né říct na tvrdo tam nemáš přístup, to se dá říct na nějaký frakční/questový záležitosti...
Nechci aby to vyznělo útočně, jen chci poukázat na některé nedostatky...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: aukce Posted: 17:08 01. Jun 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
innfra wrote: A to, že na tu aukci byli pozvaní jen vybraní lidé to nebylo moc fér vůči ostatním... takže pokud uzavřená společnost, tak vstupenku získat questem... Ale né říct na tvrdo tam nemáš přístup, to se dá říct na nějaký frakční/questový záležitosti...
Nechci aby to vyznělo útočně, jen chci poukázat na některé nedostatky... Byl jsi jen u jednoho takovyho odmitnuti a to jeste bylo ve frakcni zalezitosti...
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: aukce Posted: 18:50 01. Jun 2009 |
|
|
Chtěl bych nejprve poděkovat všem, kterým se aukce démonů líbila, a také těm, kteří věcně upozornili na nedostatky. Také bych se chtěl touto cestou omluvit těm, kterým vznikla nějaká újma nebo se z nějakého důvodu zlobí, ale věřte, že jsem tímto nechtěl nikoho zvýhodnit. Naopak jsem chtěl pro všechny uspořádat zábavu tak, aby se každý bavil stejně jako já. Doufám, že většina se bavila. Tímto bych tuto diskuzi a vůbec tento topic uzavřel. Děkuji všem.
DM Lorelei
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: aukce Posted: 19:07 01. Jun 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
co se drazilo a kdo drazil se resilo ale urco to chce dat vedet driv jedno o co pujde me zacala tahat na aukci jina postava hodku pred zacatkem kdybych tam chtel jit tak je nemozny neco za hodinu nachystat
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: aukce Posted: 19:29 01. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nechci nic říkat , ale to , že vy ste furt zalezlí v dílně a někdo to vyřeší jinak?Bože ,tak ma někdo lepší zbroj...jo asi ta imka je na něco dobrá já nevim , ale proč hnedka závidět druhym?nevim tohleto mi už fakt přijde blbé... aže se střetlo podtemno s povrchnákama proč ne?pokud tam nebyl někdo kdo měl něco s dobrem...?neni špantý občas využívat drowi.Asi du off topic , ale tohle je zas jak děcka  tak má někdo něco lepšího..holt nebudu mít nejsilnější postavu na serveru
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|